Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - ...l....

Anonymous - Nie 24 Sie, 2003 14:00
Temat postu: ...l....
Czy ja mam szansę u starszego od siebie chłopaka ??????????????????

Jest odemnie 3 lata starszy .

On bardzo mi się podoba i ja mu też .

Proszę o jak najszybsze odpowiedzi i żeby i ch było jak najwięcej.<sad>
Narvana - Nie 24 Sie, 2003 15:27
Temat postu: ..
skoro ty mu sie podobasz to w czym problem? nie ważne ile macie lat skoro sie sobie podobacie
Bike_chan - Nie 24 Sie, 2003 17:12
Temat postu:
Myślę to samo, co Narvana... Przeciez nie wiek jest w życiu najwazniejszy... a zobaczysz - jak dorośniesz to róznica 3 lat nie bedzie miała tu żadnego znaczenia... Smile Ja myślę, że masz wielkie sznase!!!!
Narvana - Nie 24 Sie, 2003 17:47
Temat postu: ...........
no właśnie, gorzej by było gdyby na przykład on by by starszy o 5 lat i gdybyś mu sie nie podobała tak jak w moim przypadku Sad
Bike_chan - Nie 24 Sie, 2003 18:20
Temat postu: Re: ...........
Narvana napisał/a:
no właśnie, gorzej by było gdyby na przykład on by by starszy o 5 lat i gdybyś mu sie nie podobała tak jak w moim przypadku Sad

BU... biedactwo naprawdę tak jest? Crying or Very sad
Villemo - Pon 25 Sie, 2003 20:35
Temat postu:
jeśli oobooje czujecie to samo, to czy jest jakaś przeszkoda?
Keśka - Sob 30 Sie, 2003 23:02
Temat postu:
Hmm...Moim zdaniem, to bardzo proste! Jak Ty mu i on Ci się podoba, to jest szansa na miłość!!!
Powodzenia!!!!!!!!
Anonymous - Sob 30 Sie, 2003 23:04
Temat postu: Re: ...........
Narvana napisał/a:

To podobnie jak u mnie, tylko że jest starszy o 4 lata. A czy coś do mnie czuje... Nie wiem. Nie zachowuje sie tak, jakbym mu się podobała Sad Witaj w klubie...
Keśka - Nie 31 Sie, 2003 13:41
Temat postu:
Do Nene: Może on jest ''niedoświadczony'' i wstydzi się zachowywać, jakbyś mu się podobała, abo po prostu nie umie?

Do Kini: To, co ty tutaj opisałaś, nie jest problemem! Problemem jest stwierdzić, czy ty mu sią naprawdę podobasz! Ja też najpierw myślałam, że podobam się chłopakowi, który mi się podobał, a wprost byłam w nim zakochana, ale później sią okazało, że on ma dziewczynę. Może Ci się tak wydaje tylko dlatego, że bardzo tego pragniesz? Hę? Ale nie będę złej myśli. Może moje stwierdzenie jest błędne...Kto wie...
Cytryna - Nie 31 Sie, 2003 13:49
Temat postu:
Heh nie ma chyba problemu jeżeli obydwoje sie sobie podobacie. Ja jednak nie mam takiego szczęścia bo z chlopakiem w którym się zakochałam (jest o rok starszy) rozmawiam tylko przez gg Sad i też niestety ma dziewczynę. Choc wiem ze nie na długo bo jak stwierdził zerwie z nią za jakis miesiac. Ale mimio to myślę ze nic z tego nie wyniknie...choć tak dobrze nam się rozmawia i powiedział ze mozemy zostać "przyjaciółmi"....moze wszystko wyglądalo by inaczej gdybym powiedziala mu ze od prawie 6 miesięcy jestem w nim zakochana...nie wiem:(
Szalona - Nie 31 Sie, 2003 14:40
Temat postu: Re: ...l....
[quote="kinia"]Czy ja mam szansę u starszego od siebie chłopaka ??????????????????

Jest odemnie 3 lata starszy .

On bardzo mi się podoba i ja mu też .

Proszę o jak najszybsze odpowiedzi i żeby i ch było jak najwięcej.<sad>[/qu
Miedzy rodzicami mojego koloegi jest 7 lat różnicy
albo moze jeszcze jeden przyklad moja starsza kolezanka ktora ma 16 lat ma chlopaka w wieku 24 lat naarzie ta roznica jest duza ale potem z wiekim jej nie bedzie widac Wink
Keśka - Nie 31 Sie, 2003 15:50
Temat postu:
Do Cytryny: Chyba mamy coś wspólnego!!! ja też sią dowiedziałam o tym, że ten chłopak ma dziewczyną przez gg, i on też jest ode mnie o rok starszy!!!

Do Kini: Nie wiesz przypadkiem, czy on nie ma dziewczyny?
Anonymous - Nie 31 Sie, 2003 16:20
Temat postu:
Witajcie w klubie!
Ja kocham o 5 lat starszego od siebie ale nie wiem co on mnie.
Iśka - Nie 31 Sie, 2003 16:33
Temat postu:
A ja od 5 lat jestem niezakochana ! Sad Co ja mam zrobić !? Nie chcę zostać starą panną ! Very Happy
Anonymous - Nie 31 Sie, 2003 16:40
Temat postu:
Poczekaj, na pewno się jeszcze zakochasz Smile
Iśka - Nie 31 Sie, 2003 16:47
Temat postu:
Ech... Sad... wiesz Nene, coraz bardziej w to wątpię Crying or Very sad ...
Anonymous - Nie 31 Sie, 2003 16:48
Temat postu:
Iśka, masz dopiero 13 lat, nie ma się co martwić!
Keśka - Nie 31 Sie, 2003 18:23
Temat postu:
Tak, na pewno. Wink Zakochasz się jeszcze! Ja się odkochałam dwa tygodnie temu, a w mojej okolicy nie ma więcej chłopaków w odpowiednim wieku. Też się boję, że nie będę miała w kim się zakochać, ale cierpliwie czekam.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group