Dzieci OnLine

O Forum - przepraszam...

Alice_10 - Wto 19 Sie, 2003 21:16
Temat postu: przepraszam...
cześć! Chciałabym was przeprosić za moją koleżankę pamę sexowną 15 i barbie$2 to moja wina że was tak podenerwowała bo ja jej te forum pokazałam i ja ją nauczyłam pisać posty Crying or Very sad powinnam tego nierobić..ja niewiedziałam że ona będzie pisała takie rzeczy i ona potem jeszcze olę i inne koleżanki też nauczyła na moim kompie wstyd mi za nie... Embarassed Embarassed prosze wybaczcie mi..... Embarassed Embarassed Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad już to sie (mam nadzieję) nie powtórzy.... Embarassed Crying or Very sad
Anonymous - Wto 19 Sie, 2003 21:32
Temat postu:
Kolejne Wcielenie PAM:?Question?Question?: Question
Anonymous - Wto 19 Sie, 2003 21:46
Temat postu:
Wiesz, nie wiem czy ci wierzyć, bo wszyscy się tak tłumaczą...
ToJa - Wto 19 Sie, 2003 22:17
Temat postu:
Szkoda Nene, że nie zajrzałaś wcześniej. Był tu jeszcze jeden post Alice_10. Niestety tyle ma wcieleń, że się jej wszystko poplątało. Odpowiadała jako Alice_10 ale na była zalogowana jako Kika*Diana Tak, tak to następne wcielenie chorego dziecka. Tym razem jednak przebrała miarkę.
Alice_10 - Wto 19 Sie, 2003 22:22
Temat postu:
moja koleżanka zrobiła tenh profil,właśnie przed minutą poszła do domu i ja zapomniała sie przelogować na Alice_10 i tak wyszło.......

aha...i tak ten komputer na którym siedze należy do mojego dziadka.....a przyrzekam na moje serce,nerki i moje zwierzaki że to nie robiłam te profile tylko moje koleżanka pamela!
Anonymous - Wto 19 Sie, 2003 22:23
Temat postu:
Aha, tak, oczywiście. Przysięgnij, że tak było. Jeśli skłamiesz - oj, niedobrze, bardzo niedobrze...
Anonymous - Wto 19 Sie, 2003 22:37
Temat postu:
ah....bez sensu tak tłumaczyć.....opowiam wam ale i tak nie umierzycie ,założe sie......a więc mieszkam w niemczech we frankfurcie nad menem w wojewudzwie hessen,tam poznałam te forum i zrobiłam mój pierwszy profil,niestety jakiś czas na forum mnie nie było a kiedy nagle miazłam pytanie to zapomniałam mojego profila i mósiałam zrobić nowy czyli Alice_10 .Kiedy zrobiłam ten profil chodziłam jeszcze do szkoły (w niemczech szkoła trwa dłużej do wakacji)puźniej kiedy tak pisałam posty pojechałam na wakacje do moich dziadków do polski.Tam ma dziadek taki komputer który dostał odemnie,dziadek założył sobie internet .I kiedy mi sie nudziło wchodziłam na te forum.A mam taką koleżankę pamele która mieszka piętro wyżej .Kiedy do mnie przyszła wpadłan na pomysł żeby te forum jej pokazać .Ona wpadła na szalony pomysł że będziemy w różynch wcieleniach (zgodziłam sie bo niewiedziałam jak może to skończyć) kiedy pisaliśmy tematy lub posty musieliśmy wyjść z pokoju kiedy jedna pisze .Kiedy pamela zrobiła pamę wtey przyszli do nas koleżanki.Ania i ola one też chciały mieć profil ania wybrała kociaczka a ola Sexsowną 15 ....no i pamela stworzyłA kikadiana.Musze już kończyć pa!
Nemeia - Wto 19 Sie, 2003 22:43
Temat postu:
Jakos ciezko mi w to uwierzyc....
Blanka - Sro 20 Sie, 2003 08:20
Temat postu:
staram ise ci wierzyc ale jakos nie moge

przyznaj sie a nie tlumacz w taki sposob
Lilly - Sro 20 Sie, 2003 09:03
Temat postu:
Alice_10: Ja w to nie wierzę, że jesteś z Niemiec ponieważ:
~na niemieckiej klawiaturze nie można robić polskich znaków, takich jak:
ś, ć, ź, ż, ó, ł, ę, ą, ń .~

Więc sprawa z Niemcami wyjaśniona. A co do Pamy i Ciebie, to Ci daję (i inni może także) OSTATNIĄ szansę. Jeżeli się okaże, że Ty to Pama i nadal będziesz se robiła głupie wcielenia i żatry z nas, to mówię Ci:...napewno ToJa da Ci bana!
Anonymous - Sro 20 Sie, 2003 10:32
Temat postu:
Rambo Nie ja sie chcyba wypisze bo coraz więcej głópolów a tacy fajni
Marcinek - Sro 20 Sie, 2003 16:53
Temat postu:
Lilly napisał/a:
Alice_10: Ja w to nie wierzę, że jesteś z Niemiec ponieważ:
~na niemieckiej klawiaturze nie można robić polskich znaków, takich jak:
ś, ć, ź, ż, ó, ł, ę, ą, ń .~

Lilly, nie to żebym bronił Alice, ale mam dla Ciebie taką małą informację to czy można wstawiać polskie znaki niezależy od tego jaką ma się klawiaturę, a od tego jaki ma się zainstalowany język i ustawienie klawiszy.
Lilly - Sro 20 Sie, 2003 16:55
Temat postu:
Eee, no tak...o tym myślałam, ale źle to napisałam... Laughing
Anonymous - Sro 20 Sie, 2003 17:32
Temat postu:
Może damy jej tą jedną szanse ostatnią?
Lilly - Sro 20 Sie, 2003 17:39
Temat postu:
Noo,ja sie zgadzam. Zawsze daje te ostanią szansę. Wink
Anonymous - Sro 20 Sie, 2003 17:46
Temat postu:
dajcie jej tą ostatniąjedyną szanse
hajdulka - Sro 20 Sie, 2003 17:50
Temat postu:
ja sie tam nie chce wtracac Razz niech admini zrobia z nia co chca Razz
Anonymous - Sro 20 Sie, 2003 17:51
Temat postu:
powinii z nami pogadać Hajdulka oki? KPW
Marcinek - Sro 20 Sie, 2003 19:58
Temat postu:
Ja za bardzo nie wiem co tu się wydarzyło, no tylko trochę, ale dziś mam dobry nastrój, więc proponuje, żeby dać jej jeszcze jedną szansę
Wink
Iśka - Sro 20 Sie, 2003 20:07
Temat postu:
Ja zupełnie nie kapuję co się stało... Może ktoś mi wytłumaczy ?
Lilly - Czw 21 Sie, 2003 08:09
Temat postu:
Chdzo i to, że Alice_10 to Pama i inne jej wcielenia. Ona chce nam wmówić, że to jej koleżanka, i teraz Alice żałuje, żę ją uczyła wysyłania postów, etc. Ale ToJa czuwa, i nam powedziała nam, że to też Pama, więc wiecie. Robie ze z nas jaja...ale my sie nie damy biggrin !!!
Narvana - Czw 21 Sie, 2003 11:27
Temat postu: ...............
ja bym jej nie dawala driguej szansy i nie wierze w te koleznaki!~!
Marcinek - Czw 21 Sie, 2003 12:44
Temat postu:
Lilly napisał/a:
Chdzo i to, że Alice_10 to Pama i inne jej wcielenia. Ona chce nam wmówić, że to jej koleżanka, i teraz Alice żałuje, żę ją uczyła wysyłania postów, etc. Ale ToJa czuwa, i nam powedziała nam, że to też Pama, więc wiecie. Robie ze z nas jaja...ale my sie nie damy biggrin !!!

Zagmatwana historia, ale mniej-więcej rozumiem o co chodzi...
deg - Czw 21 Sie, 2003 17:37
Temat postu:
Ciekawe jak można mieszkać w Niemczech i pisać z adresu rq50.internetdsl.tpnet.pl
Marcinek - Czw 21 Sie, 2003 19:09
Temat postu:
hehe, no nieźle deg, widać, że dziewczyna kręci.
Anonymous - Czw 21 Sie, 2003 19:18
Temat postu:
Żeczywiście ale nich coś napisze bez kręcenia
Karolina Załęgowska - Czw 21 Sie, 2003 20:42
Temat postu:
Hej ja wyjde z tematu ale jiutro się wypisze bo wyjeżdżam na ferie i następne wakacje przyjade

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group