Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - :(

Anonymous - Sob 16 Sie, 2003 18:48
Temat postu: :(
nie wiem cio zrobic podoba mi sie chlopak a ja jemu ale i tak nie jestesmy razem cio mam zrobic pomuszcie
Narvana - Sob 16 Sie, 2003 19:20
Temat postu: hm
pomyliłam się Smile no cóz...nie widzę problemu skoro sie sobie podobacie!!
sandra - Sob 16 Sie, 2003 19:37
Temat postu:
Flower ale ona mu sie podoba!!! i on jej tez. porozmawiaj z nim o tym co czujesz. jezeli faktycznie podbasz mu sie zadziala...tzn. umowi sie z toba lub poprosi cie o chodzenie. tak mi sie wydaje.... jezeli jednak on nic nie zrobi w kierunku tego zebyscie ze soba byli to znacy ze widocznie sie mylilas. zycze powodzenia. Flower
Anonymous - Nie 17 Sie, 2003 11:10
Temat postu: :(
ale on mi powiedzial ze ja mu sie podobam ale stwierzil ze chodzenie nie ma sensu Sad
sandra - Nie 17 Sie, 2003 11:14
Temat postu:
Flower wiec nie jest przygotowany na zwiazek. moze uwaza ze jest za mlody.... wielu chlopcow tak mysli. ale nie trac nadzieji... Flower
Anonymous - Nie 17 Sie, 2003 13:36
Temat postu:
on powiedzial ze moze byc tak jakbysmy chodzili
dobrze podobam mu sie okazuje to ale podwala sie tez do innych jak mu to powiedzialam to powiedzial ze ja tak to widze a nie tylko ja to zauwazylam a wogole dzieki ze chociaz ty odpisujesz
Kamix - Nie 17 Sie, 2003 13:53
Temat postu:
Powiec mu zebyscie chociaz mogli sprubowac byc razem biggrin i byscie zobaczyli jak to bedzie moze to tylko tymczasowe zauroczenie jezeli przypadniecie sobie do gustu bedziecie nadal para jak nie dacie sobie spokuj Smile

Zycze powodzenia!!!

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group