Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Czy jestem nienormalna?
Evcia - Sob 16 Sie, 2003 01:12
Temat postu: Czy jestem nienormalna?
Hej wszystkim, mam pewne pytanie.
Ostatnio byłam na działce z moją przyjaciółką, którą znam już kilka lat. Spałyśmy razem w jednym pokoju i łóżku i jakoś tak się stało, że pewnej nocy zaczęłyśmy się dotykać itd. To było bardzo przyjemne.
Czy to normalne? Czy to nadal przyjaźć, czy coś więcej? A może jestem lesbijką? Podobają mi się chłopcy, ale od tamtego wyjazdu zaczęłam zwracać uwagę także na dziewczyny. Koleżanka mi powiedziała, że może jestem bi. Czy nastolatka może określić swoją orientację?
Proszę o odp...
Maciek - Sob 16 Sie, 2003 10:37
Temat postu:
Mi sie wydaje ze ty sama powinnas wiedziec co ci sie bardziej podoba
i ile mash lat ?
i jak sie dotyklasyscie <to znaczy czy trzymalyscie sie za rece czy jakos bardziej namietnie>?
sandra - Sob 16 Sie, 2003 16:20
Temat postu:
Hmmm... w sumie to ciezko powiedziec czy jestes lesbijka czy tez bi. musisz sama zastanowic sie nad tym czy wolisz mezczyzn czy kobiety. a moze to cale zdarzenie bylo ...hmmm... no przypadkiem. zadzialalyscie pod wplywem jakiegos impulsu. przemysl to wszystko!!!! pozdrooffki
Villemo - Sob 16 Sie, 2003 20:34
Temat postu:
Chyba tylko TY to wiesz, ale myślę, że tak naprawdę to nie ma w tym nic bardzo dziwnego. Sama zdecyduj
Cytryna - Sro 20 Sie, 2003 14:57
Temat postu:
Może tylko ci się zdaje. Moze to całe zajście było przypadkowe??!!
Iśka - Sro 20 Sie, 2003 15:46
Temat postu:
Jeżeli jesteś w wieku dojżewania, to nie ma się czym martwić !
Dopiero w wieku dojżewania rozwija się Twoja orientacja sexualna (nie wiem ja się pisze sexualna
). Dopiero teraz może okazać się, że jesteś lezbijką lub, że jesteś normalna. Narazie nie masz się czym przejmować.
Acha, koleżanek czasami niewarto słuchać
, choć czasami mają rację
...
alicja00 - Sro 20 Sie, 2003 22:20
Temat postu:
To czy jesteś lesbijką to zapewne będziesz mogła określić jak będziesz starsza. A to że się dotykałyście to o niczym nie świadczy.
Marcinek - Sro 20 Sie, 2003 23:32
Temat postu:
Iśka ma rację, w okresie dojrzewania, jeszcze nie wszyscy znają swoją orientację seksualną.
Gladiatorpl - Wto 02 Wrz, 2003 17:01
Temat postu:
sama musisz okreslic jaka plec wolisz
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group