Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Przyjaźnie się z jedną dziewczyną ...
Anonymous - Wto 12 Sie, 2003 15:18
Temat postu: Przyjaźnie się z jedną dziewczyną ...
Przyjaźnie się z pewną dziewczyną i ona się we mnie zakochała ja też ją bardzo lubie mógłbym z nią chodzić ale jestem bardzo nieśmiały!!! I w tym cały problem gadam z nią przez gg ale zaraz i tak nie będę miał Internetu i nie będę się z Nią komunikował!!! I to wszystko przez moją nieśmiałość!![/u][/i]
Fruźka - Wto 12 Sie, 2003 15:41
Temat postu:
A spotykaliście się już wcześniej, czy może wasza przyjaźń jak narazie opiera się na rozmowach przez gadu-gadu? Z nieśmiałością trzeba walczyć, jeśli to jest jedyna przeszkoda żebyście ze sobą chodzili to nie ma się czym martwić. Na pierwszej randce zawsze jest drętwo
Anonymous - Nie 17 Sie, 2003 13:51
Temat postu:
niesmialosc wiesz mialam z tym troche problemow tez podobal mi sie pewnien chlopak ale bylam nie smiala teraz napisalam mu list cio do niego czuje i jest luzacko wiesz spotkaj sie z nia pokonaj niesmialosc i pogadaj z nia ona napewno sie ucieszy ze nareszcie nie gadacie przez gg tylko na zywo ja jestem bbardzo obeznana w tym jezeli chcesz podaj jej numer gg i napewno z nia pogadam nic zlego nie zrobie jezeli chcesz to zaufaj mi papa
Kamix - Nie 17 Sie, 2003 13:56
Temat postu:
Wiesz co tez jestem bardzo niesmialy dlatego zawsze biore gdzies moja swieza ze tak powiem dziwczyne do kina bo niemusze z nia gadac bo niemoge albo w jakies podobne miejsca puzniej sie rozkreci mowie ci
bedzie ok warto sie przelamac i wydusic cos z sibie
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group