Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - Mam WIELGACHNY problem z nadwagą ...

Anonymous - Wto 12 Sie, 2003 00:07
Temat postu: Mam WIELGACHNY problem z nadwagą ...
Mam problem z nadwagą. Mam 14 lat, mam 162cm wzrostu i ważę 49 kg. Nie jestem wcale gruba, wyglądam jak to się mówi w sam raz. Chodzi o to że moje koleżanki śmieją się nie z mojego wyglądu tylko z mojej wagi. Nie jem dużo, uprawiam sport - 2 razy w tygodniu chodzę na basen i na tenisa. Może to jest jakaś choroba?
lolek - Wto 12 Sie, 2003 02:01
Temat postu:
no i po co sie przejmujesz ''kolezankami'' (to sa kolezanki??? - bo kolezanka tak sie nie zachowoje)

twoja waga jest normalna i nic w niej dziwnego zadna to choroba nie jest i jak mowisz ze zle nie wgladasz to po co sie martwisz??

daj luz i powiedz kolezankom ze lubisz siebie taka i niech spojrza na siebie
moze troche chamskie ale zapewniam Ciebie ze to nie sa prawdziwe kolezanki !
hajdulka - Wto 12 Sie, 2003 21:03
Temat postu:
nie wiem za bardzo czy chodzi ci o to ze ejstes za gruba czy za chuda jak dla mnie masz wage taka jaka powinnas miec a nawet powinnas troche pzytuc z jakies 2 albo 3 kilo ja mam 150 i waze 40 kg czyli waze tyle ile powinnam Razz
deg - Czw 14 Sie, 2003 16:28
Temat postu:
Patka - Ty nie masz problemu z nadwagą (wągę i wzrost masz po prostu idealne dla Twojego wieku), tylko z koleżankami.

Pewnie Ci zazdroszczą i dlatego tak mówią.
Anonymous - Czw 21 Sie, 2003 21:13
Temat postu: ahhh te dzieci
Naprwde masz odpowiednia wage i nie martw sie gadankami koleżanek , powedz im tez cos na złośc i bedziesz miała spokój...
Cytryna - Pią 22 Sie, 2003 22:35
Temat postu:
To przecież nie duzo ja tez mam 14 lat, 161cm zawsze mówie sobie ze mogę ważyś do 50 kg, brakuje mi jeszcze 9 ale to pomińmy. Waga w większości zależy od tego ze ktos ma cieżkie kości, nie zawsze dlatego ze jest grubym....a więc jeżeli ty chcesz mniej ważyc ( a zapewniam ze nie ma po co bo waga jest idealna) to moze właśnie nie mozesz bo masz ciężkie kości. Nie wiem moze źle mówię, jak tak to mnie poprawcie biggrin
Bike_chan - Sob 23 Sie, 2003 09:59
Temat postu: eee
Nie przesadzasz trochę?! Wage masz świetną... !!!! Tez bym tak chciała Sad
I nie przejmuj się głupimi docinkami pseudo kolezanek...
Trzymaj się nie nie łap smętów!!!
Anonymous - Czw 28 Sie, 2003 17:17
Temat postu:
To chyba rzeczywiście sprawa tylko koleżanek, bo ja mam ok. 164 cm wzrostu, ważę ok. 54 kg i nikt się ze mnie nie śmieje.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group