Dzieci OnLine

Moda, Uroda, Wygląd - Ciuchy modne czy staro świeckie?

Karolina Załęgowska - Sob 09 Sie, 2003 22:06
Temat postu: Ciuchy modne czy staro świeckie?
Jasię lubie ubierać modnie a wy ciekawa jestem na co zagłosowałyście?
Blanka - Pon 18 Sie, 2003 09:36
Temat postu:
ja odpowiedzialam modnie bo tak jest
Anonymous - Pon 18 Sie, 2003 09:54
Temat postu:
Tak jak mi wygodnie. Nie interesuje mnie, co jest modne. Nie zamierzam zmieniać całej szafy tylko dlatego że jakiś człowiek powiedział że tak teraz modnie. Ubieram się w normalne czarne ubrania, a jeśli porzypadkiem okażą się modne, to jeszcze lepiej.
Narvana - Pon 18 Sie, 2003 10:42
Temat postu: :)
ja lubie bluzki z rozszerzanymi rekawkami itd...co do spodni to najbardziej lubie dzinsy....ale nie wąskie tlko dzwony albo szwedy!
magda_ns - Pon 18 Sie, 2003 10:57
Temat postu:
Ja chodze w takich których się dobrze czuje. Oczywiście chodze też w modnych biggrin
Anonymous - Pon 18 Sie, 2003 14:09
Temat postu:
ja w tym co lubie chocdzić i co na mnie pasuje
Kamix - Pon 18 Sie, 2003 15:56
Temat postu:
Ubieram sie MoDnIe i WyGoDnIe Wink
Nawet mi sie zrymowalo biggrin
Lilly - Pon 18 Sie, 2003 20:30
Temat postu:
Ja ubieram się wygodnie...ale staram się, by było to modne. Raczej źle się czuję, gdy ktoś mnie widzi w niemodnym ubraniu. A w ankiecie zagłosowałam na Modnie. Wink
Karolina Załęgowska - Sro 20 Sie, 2003 20:08
Temat postu:
Ja sie lubie ubierać modnie zle się czuję jak ktoś mnie widzi w starym i niemodnym ubraniu ale ja na nic niegłosowałam
Natalia 11 - Sob 23 Sie, 2003 13:25
Temat postu: co zrobić gdy mama kupuje ciuchy
moja mama kupuje mi ubranie niekture som Thum ale prawie wszystkie są beznadziejne(staroświedzkie).więdz musze soie w to świństwo ubierac .a wpogule nie moge sama sobie kupowac cuchuw. więc co mam zrobić Question
biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin
cornelia - Nie 31 Sie, 2003 18:20
Temat postu:
Ja staram się ubierać modnie i wygodnie nie lubie niewygodnych ciuchów(choćby były najmodniejsze)jak sa modne i niewygodne ide do innego sklepu Laughing
cornelia - Nie 31 Sie, 2003 18:23
Temat postu: Re: co zrobić gdy mama kupuje ciuchy
Natalia 11 napisał/a:
moja mama kupuje mi ubranie niekture som Thum ale prawie wszystkie są beznadziejne(staroświedzkie).więdz musze soie w to świństwo ubierac .a wpogule nie moge sama sobie kupowac cuchuw. więc co mam zrobić Question
biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin
Powinnaś porozmawiać o tym z mamą
Lilly - Pią 19 Wrz, 2003 16:25
Temat postu:
Zapomniałam dopisać, że lubie ubcisłe rzeczy, ale nie do przesady!
Tak ładnie podkreślają moją figurę Laughing
Kamix - Pią 19 Wrz, 2003 17:36
Temat postu:
No musisz w nich pieknie wygladac Laughing mogla byś kiedys zarzucic foto najbardziej interesuje mnie w obcislych spodniach albo bluzce of cours no i tak tylem no i przodem Wink Very Happy
Lilly - Pią 19 Wrz, 2003 18:03
Temat postu:
Nie przesadzaj Laughing
Ale ostatnio zrobiła mi mama 2 piękne fotki, czekam na wywołanie, jak ładnie wyjde, to lece do kumpelki i skaneruje Razz
Gościówa - Pią 19 Wrz, 2003 19:20
Temat postu:
Nene napisał/a:
Tak jak mi wygodnie. Nie interesuje mnie, co jest modne. Nie zamierzam zmieniać całej szafy tylko dlatego że jakiś człowiek powiedział że tak teraz modnie.

BRAWO POPIERAM!!!
JA też nosze to w czym się dobrze czuje i myśłe że to jest najważniejsze! Kiedy idę do sklepu i wybiertam ubrania nie patrze na to co jest modne tylko na to czy mi sie podoba, czy pasuje do mnie i czy się w tym dobrze czuje.
Anonymous - Wto 23 Gru, 2003 15:20
Temat postu:
wIECIE DOPIERO TERAZ YU ZAGLĄ DAM BO JA TYLKO PRZYJEŻDŻAM DO SIORKI NA FERIE ŚWIĘTA I WAKACJE I MOŻE MI POWIECIE GDZIE WERONIKA OSTATNIO PISAŁA? Question Question
Kaniusia - Czw 25 Gru, 2003 14:21
Temat postu:
Ja popieram Nene bo rzaden człowiek nie musi bydż najmodniejszy
Kaniusia - Czw 25 Gru, 2003 14:22
Temat postu:
Nene napisał:"]Tak jak mi wygodnie. Nie interesuje mnie, co jest modne. Nie zamierzam zmieniać całej szafy tylko dlatego że jakiś człowiek powiedział że tak teraz modnie. Ubieram się w normalne czarne ubrania, a jeśli porzypadkiem okażą się modne, to jeszcze lepiej.Ja popieram Nene bo nie musze wvyglądać najmodniej naświecie a wogule to wszystko lubię
codi - Czw 25 Gru, 2003 14:34
Temat postu:
ja lubie modnie
najlepiej jakieś faj ne dzins
i bluze z kapturam Very Happy
mroweczka - Czw 25 Gru, 2003 21:32
Temat postu:
Ja tam nie patrze czy to modne czy nie Rolling Eyes Chociaż najczęściej mam "modne" ciuchy ale nie dlatego ze "wszyscy to mają to ja też" tylko ze wzgledu na mój styl. Bardzo lubie ciuchy z Mrówki (dziwny zbieg okolicznosci no nie Wink ). Najlepiej czuje się w luźnych spodniach i bluzkach z "mrówki" takich nietypowych np. mam wielkiego bobasa z koclzykami( w uchu,nosie) na bluzce Wink
Pulkownik Nikt - Pią 26 Gru, 2003 01:11
Temat postu:
A mnei jakos nic nie obchodzi co sobie o mnie mysli jakid debil ktory mysli ze jets kims bo dyktuje ludziom jak maja sie ubierac ( dla mnie to oznaka znewolenia)
Wiec ubieram sie tak jak lube czyli
Dzinsy i sfeterek pod ktorym koszulka z rekawkami Razz
To moj ulubiony ubior
Kinga - Pią 26 Gru, 2003 12:23
Temat postu:
Cze
według mnie moda nie pozwala na orginalnosć
ja ubieram sie w to co mi sie podoba i w to w czym jest mi wygodnie

wiecie chyba mam zadatki na kreatora mody niedawno kupiłam sobie ciuszki nowe i poszłam do szkoły na drugi dzień prawie wszystkie dziewczyny były tak samo albo podobnie ubrane biggrin
Kaniusia - Pią 26 Gru, 2003 13:20
Temat postu:
BRAWO tak mi pasuje moda nie jest najważniejsza!
Gościówa - Sob 27 Gru, 2003 14:52
Temat postu: moda
Nena napisał/a:
Tak jak mi wygodnie. Nie interesuje mnie, co jest modne. Nie zamierzam zmieniać całej szafy tylko dlatego że jakiś człowiek powiedział że tak teraz modnie.

Popieram zdanie neny. JA nosze to w czym czuje się wygodnie i w czym jest mi ładnie...nie ważne czy to jest modne czy nie. Jak patrze na osoby które codziennie kupują sobie nową rzecz i ich ciuchy już sie w szafkach nie mieszczą to mi sie ich szkoda robi :/ Nie rozumiem osób które na siłe ubierają się w jakies modne ciuchy mimo że jest im w nich niewygodnie i nieładnie. KAżdy powinien patrzeć przedewszystkim na te dwie rzeczy. Takie jest moje zdanie.
panienka_wierzba - Sob 27 Gru, 2003 16:55
Temat postu:
zgadzam się z wami, nie należy ubierać się tak jak chodzą wszyscy tylko tak jak się nam podoba. Na przykład kupiłam se ostatniio takie spodnie byłam szczęśliwa bo nikt nie ma podobnych, (nie lubie ubierać sie jak rzesze moich znajomych ze szkoły, na przykład w dżisy niebieskie z takimi ukosnie naszytymi kieszeniami na kolanach :/) no i ciesze sie nadal bo może i nie wszystkim podobają sie moje spodnie, może i nie wszyscy są do mnie miło nastawieni ze wzgledu nawet w to so cie ubieram, jednak jest kilka zaufanych i sprawdzonych przeze mnie osób które uznały że jeżeli to podoba się mnie to nikt nie ma prawa ingerować w to co ja się ubieram, i nikt nie ma prawa mi mówić jak ty możesz w czymś takim chodzić
_szyszka - Pią 09 Kwi, 2004 08:45
Temat postu:
Otórz ja lubię ubierać się w wygodny ubiór,
Ale próbuję także żeby był modny Razz
Myszorka - Nie 11 Kwi, 2004 08:57
Temat postu: odp
[quote="Kamix"]Ubieram sie MoDnIe i WyGoDnIe Wink [/quote]
Witaj w klubie ! JA nie zaloze na siebie dlugiego swetra do spodniczki zielonej . Lubie sie czuc wygodnie ale od tego mam moje niezawodne ciemne szwdy . !
MeGi111 - Wto 13 Kwi, 2004 22:57
Temat postu:
a ja ubieram się tak, jak mi jest wygodnie. Nie przepadam za krótkimi spudniczkami, czy obcisłymi jeansami, bo denerwuje mnie ciągle skierowany wzrok jakiegos chłopaka tam gdzie nie trzeba, lub gwizdy za mną. Nie rozumiem jak dziewczyny moga lubieć np. jak za nimi się gwizda, a wiem, że niektóre to lubią. Tak ogólnie spudnice są nawet spox. Zwykle noszę jeansy (bojówki, albo szwedy. Czasem tylko obcisłe) i jakąś fajną górę. Fajną tzn. zwykle luźną, chociaż obcisłe toppy też są spox. Trochę się mieszam, ale to dlatego, że zwykle moje ubranie zalezy od humoru. Czasem chce na siebie zwrócić czyjąś uwagę, to wkładam spudnicę itp. Zwykle jednak wolę luźniejsze ciuchy. Modą się zwykle nie przejmuję, tylko ubieram się w rzeczy, które mi się podobają...
Lavile - Sob 05 Cze, 2004 17:38
Temat postu:
Ja tam wole wygodnie niz modnie. Wole sie dobrze czuc w ciuchach, niz zeby sie "podlizac" ludziom. A jak sie jakiemus chlopakowi spodobac to taka jaka jestem, nie za to jak sie ubieram.
Mała - Pon 07 Cze, 2004 17:45
Temat postu:
a ja?
ja sie ubieram napewno nie tak jak każdy. bo jak się najczęściej ubieram modnie, to zawsze podobnie jak ktoś inny...
dlatego wole po swojemu ;P
Martyna - Czw 10 Cze, 2004 13:29
Temat postu:
Ja ubieram się modnie Very Happy
CHOMICZKAAA - Sob 12 Cze, 2004 13:26
Temat postu:
Ja poprostu uwielbiam ubrania,dodatki i buty,które są firmowe.Uwielbam wszystko co krótkie i obicsłe.Lubie też modne spodnie,ale sexowniej wyglądamm w krócuśkich spódniczkach Exclamation Głosuje na MODNE!
Alien - Wto 07 Gru, 2004 15:35
Temat postu:
JA stawiam na mode Mr. Green
Anonymous - Wto 07 Gru, 2004 15:56
Temat postu:
Ehhh, sprecyzujcie co znaczy modne, bo z koszykiem na głowie raczej się nie pokazujecie ;/ (I think so)
Elly - Wto 07 Gru, 2004 17:42
Temat postu:
Ja ubieram się w te rzeczy które są wygodne i mi pasują .. nie koniecznie modnie ...
Anonymous - Wto 07 Gru, 2004 20:24
Temat postu:
staroświeckie i tyle
napewno nie modne":/
nidhogg - Wto 07 Gru, 2004 21:48
Temat postu:
przede wszytskim - wygodne. i takie, ktore podobaja sie MI, wszytsko jedno czy aktualnie sa w modzie czy nie, moda wszak zmienna
Anonymous - Sro 08 Gru, 2004 21:07
Temat postu:
popieram panią wyzej Smile
Moja mama chce aby córunia była na czasie( Neutral ) i kupuje mi czasem modne ciuchy,
kiedys kupiła mi różową bluzke bez rekawow.
Nie założyłam jej ani razu bo jest obrzydliwa.
Ja wole kupic to co chce.
Kania_02 - Nie 26 Gru, 2004 15:54
Temat postu:
Awięc tak niezależnie od tego czy ciuchy są modne czy nie.Ubieram się tak jak chce.W ciuchy wygodne.Oczywiście staram się żeby były też modne.
Niechcę podpożądkować się jakiemu projektantowi który uważa że jego ciuch jest najmoniejszy.Moda jest zmienna i tyle.Chce się ubierać tak jak mi się podoba dla tego zagłosowałam na ZALEŻY JAK SIĘ CZUJE W UBRANIU. Wink
Miracle - Nie 26 Gru, 2004 21:57
Temat postu:
Zalezy jak sie czuje w ubraniu Mr. Green
Elun - Nie 26 Gru, 2004 22:10
Temat postu:
ja wole modnie, ale tak czy siak musze sie dobrze czuc w tym w co jestem ubrana
Anonymous - Pią 31 Gru, 2004 17:29
Temat postu:
Gabra napisał/a:

Moja mama chce aby córunia była na czasie( Neutral ) i kupuje mi czasem modne ciuchy,

Znam ten ból. Kiedys poszlismy do Carefoura i cos mi chciala brzydkiego, ale ponoc modnego kupic. Nie zgodzilam sie, powiedzialam, ze byc moze modne, ale mi sie nie podoba. Ojciec sie wstracil "Teraz trzeba nosic cos, co podoba sie innym, a nie tobie. Nie bedziesz chodzic w tych szmatach". Ciekawe, te szmaty tez oni mi kupili... Ale pewnie sa szmatami, bo mi sie podobaja...
Anonymous - Nie 02 Sty, 2005 20:40
Temat postu:
Ja chodze przeważnie wygodnie, ale czasem lubie sie postroic Razz
Iśka - Pon 03 Sty, 2005 17:43
Temat postu:
Nena napisał/a:
Gabra napisał/a:

Znam ten ból. Kiedys poszlismy do Carefoura i cos mi chciala brzydkiego, ale ponoc modnego kupic. Nie zgodzilam sie, powiedzialam, ze byc moze modne, ale mi sie nie podoba. Ojciec sie wstracil "Teraz trzeba nosic cos, co podoba sie innym, a nie tobie. Nie bedziesz chodzic w tych szmatach". Ciekawe, te szmaty tez oni mi kupili... Ale pewnie sa szmatami, bo mi sie podobaja...

Ja też to znam.
Moja mama leci na wszystko co w modzie... a jak jeszcze nie dawno modne byly te wszystkie ochydme róże i żółcie...blech... straszne... Moja mama oczywiscie nie omieszkala mi kupic zoltej bluzki z krotkim rekawkiem Neutral
Ale jeśli coś jest modne, a podoba mi się to chętnie kupuję :-)

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group