Dzieci OnLine

Z życia szkoły... - niesprawiedliwieee...

Mruczka - Czw 03 Gru, 2009 17:06
Temat postu: niesprawiedliwieee...
otóż tak... my z moją koleżanką się uratowałyśmy, bo byłyśmy wtedy na rozdawaniu nagród za konkurs, bo my tam dostałyśmy... I kiedy weszłyśmy już do klasy, to tam Olka mi powiedziała, że tam na anglików parę chłopaków źle się zachowywało, i... c a ł a nasza klasa (oprócz nas) musiała przez to pisać test karny... Ola mi mówiła, że jej tam niezbyt dobrze poszedł. Następnego dnia były wyniki tego testu i... Były dwie czwórki (dwie najlepsze uczennice w naszej klasie Embarassed ) a reszta to...nie wspomne Confused Była także piątka, i dostał ją ten, PRZEZ KTÓREGO CAŁA KLASA MUSIAŁA PISAĆ TEN TEST! Ja nie moge! Olka dostała swoją pierwszą 1, parę piątkowych uczennic podostawało 2-... Masakra.. Nie wiem, jak wy, ale mi się to wydaje bardzo niesprawiedliwe... Proszę o odpowiedzi... Confused
swierk84 - Czw 03 Gru, 2009 17:50
Temat postu:
Tak jest ze czasami w zyciu dostaniesz wielkia kupe za to ze kupe zrobilas.Nieraz dostalem w ryj za nic,i sie nie dziwie,ale mysle ze mozesz sie czyms innym zrewanzowac z kumpelami np tez sie zachowasz zle z tymi anglikami,napiszecie test karny i wtedy wy dostaniecie piatki,ale musialby to byc swietny zbieg okolicznosci zeby tak bylo biggrin
nasty_girl - Czw 03 Gru, 2009 18:29
Temat postu:
A od kiedy w szkole jest sprawiedliwość?
Słupek - Czw 03 Gru, 2009 18:50
Temat postu:
Co konkretnie ma być w tej sytuacji niesprawiedliwe?
pitrasia - Czw 03 Gru, 2009 19:40
Temat postu:
W szkole nic nie jest sprawiedliwe. My mamy straszną polonistkę, która jak ma zły humor to musi komuś uwagę wpisać biggrin A on może miał ściągę, chociaż to mało prawdopodobne. Nie przejmuj się, nie ma sprawiedliwości na tym świecie.
swierk84 - Czw 03 Gru, 2009 21:04
Temat postu:
Zgadzam sie z przedmowcami,w szkole nic nie jest sprawiedliwie,wiec z drugiej strony moglas sie chyba tego spodziewac Smile
Nens - Pią 04 Gru, 2009 17:52
Temat postu:
C'est la vie.
Basia61 - Pon 14 Gru, 2009 15:00
Temat postu:
U nas też było głupio, ale nie do końca. Na muzyce chłopaki się wygłupiali i musieliśmy przez nich pisać kartkówkę, ale była bardzo łatwa. Mieliśmy napisać gamę C-Dur i wymienić 5 znanych instrumentów muzycznych. Niektórzy nie wiedzieli jak napisać gamę! XD
Madi - Pon 14 Gru, 2009 15:18
Temat postu:
Życie biggrin i tyle Razz
0 sprawiedliwości Smile wiem coś o tym ^^

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group