Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Coś dziwnego...

Anonymous - Pią 27 Lis, 2009 22:56
Temat postu: Coś dziwnego...
Dzisiaj, jak się rozbierałam do kąpieli to zauważyłam na...bieliźnie (części dolnej, oczywiście) coś dziwnego...taką...dużą, dużą, brązową plamę Confused Nie był to taki brąz jak..ym..., tylko taki brąz-beż, bardzo bardzo jasny brąz.

Nie mam pojęcia, co to. Okres? Nigdy nie dostałam (jeszcze). Brzuch mnie nie bolał, a jak podcierałam się to nic nie było.

Wth? Confused
Nens - Pią 27 Lis, 2009 23:10
Temat postu:
Okres bądź plamienie. Spokojnie, nie denerwuj się tak Smile Obserwuj, co się będzie działo dalej, nie podejrzewam, żeby to było coś niepokojącego.
Anonymous - Pią 27 Lis, 2009 23:41
Temat postu:
Właśnie się denerwuję o.o Nie wiem dlaczego... Dzięki Nens, trochę mi to przybliżyłaś :> Zamieniam się we wzrok.
quara99 - Sob 28 Lis, 2009 13:18
Temat postu:
no cóż...przed moim pierwszym okresem miałam takie właśnie plamy codzienie przez 2 tygodnie i po tych 2 tygodniach na następny dzień dostałam okres ;p Możliwe, że u ciebie będzie tak samo ;]
swierk84 - Sob 28 Lis, 2009 13:25
Temat postu:
Jesli chcesz sprawdzic czy to zwykly plyn,czy objawa miesiaczki,na nastepny raz sprobuj wziac ten plyn miedzy dlonie i pocierac,jesli zrobi sie cos w stylu malego wezyka to znaczy ze masz kolezanko okres Mr. Green ale do tego powinien brzuch bolec..
quara99 - Sob 28 Lis, 2009 13:29
Temat postu:
świerk, ja mam okres od ponad pół roku i bolał mnie brzuch tylko raz. Nie każdego brzuch boli, bo ja narazie przechodzę to bez męk...
swierk84 - Sob 28 Lis, 2009 13:37
Temat postu:
Podobno niektorych dziewczyn w ogole nic nie boli,a niektorych tak boli ze trza dzwonic na pogotowie (babcia mi mowila ze moja mame tak bolalo na poczatku ze nawet przytomnosc tracila)
Anonymous - Sob 28 Lis, 2009 14:30
Temat postu:
To nie okres. Dzisiaj rano się obudziłam, i piżama/łóżko było całkowicie czyste. Okaże się, co dalej.
Swierk- ten "płyn", nie był płynny, tylko zaschnięty, jakby to tak powiedzieć, błee.

Poobserwuję.
Nens - Sob 28 Lis, 2009 15:24
Temat postu:
swierk84 napisał/a:
Jna nastepny raz sprobuj wziac ten plyn miedzy dlonie i pocierac,jesli zrobi sie cos w stylu malego wezyka to znaczy ze masz kolezanko okres.

Neutral
Anonymous - Sob 28 Lis, 2009 15:25
Temat postu:
Swierk- i własnie o czymś takim, jak ten twój post, mówię.

To jest po prostu OBRZYDLIWE.
swierk84 - Sob 28 Lis, 2009 20:11
Temat postu:
Riaga,prosze cie nie przesadzaj,bo jeszcze powiesz ze gdy ci powiem "dziendobry droga kolezanko" to uznasz mnie za jakiegos zboczenca.
Wiem co mowie,i zadnego blee w tym nie ma tylko prawda o ktorej na WDZ sie uczylem w polsce.
Anonymous - Sob 28 Lis, 2009 21:26
Temat postu:
Mi nie chodzi o przesadnie grzeczne zachowanie, tylko o obrzydliwe posty, obrzydliwe historyjki, i naganne zachowanie, takowoż naganną zmianę.

Ja też męczyłam się na WDŻcie, i to wcale nie mówiło o okresie, tylko o wyznaczaniu dni płodnych.
Mimo wszystko sposób, w jaki to ująłeś, jest dość obrzydliwy.
swierk84 - Sob 28 Lis, 2009 21:49
Temat postu:
Wytlumaczylem to tak jak mi to wytlumaczono,wiec sie odczep ode mnie tutaj i zglos do kuratorium moja nauczycielke jesli to naprawde obrzydliwe jest Mr. Green
Anonymous - Sob 28 Lis, 2009 22:42
Temat postu:
Ma się rozumieć, że pani wam to wytłumaczyła tak, jak napisałeś?
Interessant.
swierk84 - Nie 29 Lis, 2009 10:46
Temat postu:
Jak najbardziej,mozesz sie nawet moch kumpli z bylej klasy zapytac Smile
Anonymous - Nie 29 Lis, 2009 11:26
Temat postu:
Ta, na pewno mam z nimi kontakt.

Co do tematu, wszystko wyjaśnione, zamknijcie, bo się offtop robi...
swierk84 - Nie 29 Lis, 2009 12:20
Temat postu:
Widzisz ze ty tez sie zmienilas Mr. Green
Anonymous - Nie 29 Lis, 2009 12:49
Temat postu:
Nie, bo nie wymyślam sprośnych historyjek.

ZAMKNĄĆ!!!
Tremere - Nie 29 Lis, 2009 13:50
Temat postu:
No to doszlismy do wnioskow ze jak zobaczycie jakas plynna substancje wiadomego pochodzenia to musicie przepuszczac ja przez palce w celu sprawdzenia czy to aby na pewno wydzielina menstruacyjna. Swierk, brawo, jeszcze troche a dostaniesz Nobla!
swierk84 - Nie 29 Lis, 2009 15:09
Temat postu:
Tremere,rece opadaja gdy czytam i nie rozumiecie o co chodzi,jak widac,czasami madry czlowiek potrafi byc glupszy od czlowieka ktory jest wiecznie glupi.
KaMciaA - Nie 29 Lis, 2009 15:12
Temat postu:
swierk84 napisał/a:
Wiem co mowie,i zadnego blee w tym nie ma tylko prawda o ktorej na WDZ sie uczylem w polsce.

wow a u mnie to wycofali tylko dlatego że nikt nie chce na to chodzić .
bo tylko gadają jak się dzieci robi .. i jak się zabezpiecza przed ciążą nic więcej ..
Nens - Nie 29 Lis, 2009 15:16
Temat postu:
Świerkuś, po prostu trudno uwierzyć, że w szkole gadali wam, żeby śluz z gaci brać w ręce i się nim bawić, ani to higieniczne, ani estetyczne, ani niczego nie dowodzi.
A mówili, że potem trzeba umyć rączki?
Ten tekst o głupim i mądrym człowieku jest tak zapętlony, że chyba sam go nie rozumiesz.
swierk84 - Nie 29 Lis, 2009 17:09
Temat postu:
Cytat:
Świerkuś, po prostu trudno uwierzyć, że w szkole gadali wam, żeby śluz z gaci brać w ręce i się nim bawić, ani to higieniczne, ani estetyczne, ani niczego nie dowodzi.

Ja nie kontroluje rozkladu lekcji,tylko sie ucze.

Cytat:
A mówili, że potem trzeba umyć rączki?

Mowili.

Cytat:
Ten tekst o głupim i mądrym człowieku jest tak zapętlony, że chyba sam go nie rozumiesz.

Nie znamy sie nawet dobrze a juz uwazasz ze nie rozumiem tego Smile
Alez owszem rozumie,i to lepiej niz myslisz.To takie proste jak "Jesli masz problemy z matematyka,to nie martw sie.Ja mam jeszcze wieksze" i czy w ogole wiesz kto to powiedzial,szanowny Nensie.
Anonymous - Nie 29 Lis, 2009 17:14
Temat postu:
Zamknąć, zamknąć!

Swierk, nie doprowadzaj mnie do depresji.

Zamknąć!
swierk84 - Nie 29 Lis, 2009 17:17
Temat postu:
WY mnie nie doprowadzajcie mnie do depresji,pozatym tylko bronie sie Smile
Nens - Nie 29 Lis, 2009 17:45
Temat postu:
swierk84 napisał/a:
szanowny Nensie.

Mam różowy znaczek obok nicka, szanowna świerku.
swierk84 - Nie 29 Lis, 2009 18:34
Temat postu:
Nens napisał/a:
swierk84 napisał/a:
szanowny Nensie.

Mam niebieski "znaczek" obok nicka,szanowna Nensie.Pasuje?
Shaunri - Nie 29 Lis, 2009 18:41
Temat postu:
Wow, świerk - poważnie, rozluźnij pośladki, bo ostatnio coś Ci nieco gorzej. Spokojnie, kilka głębszych oddechów, nieco uśmiechu i wszystko będzie ok : )
Słupek - Nie 29 Lis, 2009 18:46
Temat postu:
Kilka głębszych, niekoniecznie oddechów, rzeczywiście mogłoby pomóc, ale moja metoda jest chyba niewychowawcza.
swierk84 - Nie 29 Lis, 2009 18:50
Temat postu:
Shaunri-Zrozum ze wkurzajace jest to jak kazdy se jaja robi z moich postow (wiem to jak to wytlumaczylem to glupi sposob,bo nie mowie na codzien po polsku i slowa jakie pani od WDZ uzyla zapomnialem) to nie odrazu ble bla bli tylko poprawka.
Nens - Nie 29 Lis, 2009 19:13
Temat postu:
swierk84 napisał/a:
Nens napisał/a:
swierk84 napisał/a:
szanowny Nensie.

Mam niebieski "znaczek" obok nicka,szanowna Nensie.Pasuje?

To akurat było ironiczne odniesienie do Twojego postu. Ale ok, nie ważne.
Zrozum nas, ciężko sobie nie żartować, kiedy piszesz takie rzeczy ;>
Will96 - Nie 29 Lis, 2009 19:17
Temat postu:
Boże zamknijcie to bo to jest po prostu straszne!!!!
Moje zdanie jest takie: Świerk Twoje posty są naprawdę nieraz chamskie i wulgarne, ale nie twierdzę że nie zdarzają Ci się też wypowiedzi normalne, a co do reszty to sądzę że wystarczająco dużo już mu powiedzieliśmy i powinno to wystarczyć.
Anonymous - Nie 29 Lis, 2009 19:56
Temat postu:
Pisałam już do Bożeny żeby zamknęła, no cóż...
W każdym razie, nie pisać.

Swierk, jeśli jeszcze pod tym postem odniesiesz się do kłótni, to usunę konto. Sobie.
swierk84 - Nie 29 Lis, 2009 20:17
Temat postu:
Riaga nie usuniesz sobie konta.
Nens-Nie mialem na mysli cie urazic moim bledem (tym ze napisalem o tobie "szanowny",o nicku myslalem raczej ze chlopakiem jestes,a jak zobaczylem twoja odpowiedz to myslalem ze se po prostu jaja ze mnie robicie jakies.Ale prosze was nie robmy tu mody na sukces,zakonczmy ta klotnie i niech modki zamkna ten temat.
Shaunri - Nie 29 Lis, 2009 20:42
Temat postu:
No już już, uspokójcie się wszyscy, bo wszystkich nieco tutaj ponosi : )

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group