Dzieci OnLine
Zwierzęta - moje kotki
aku626 - Pon 23 Lis, 2009 16:22
Temat postu: moje kotki
pomozecie moja mama wziela kotki z takiej wsi 2 byly malutkie mialy po miesiacu a teraz chce je spowrotem odwiesc po tym oswojeniu co im darowalismy nie przezyja tam... ich matka zginela przez brak odrobaczena gdy tam wroca tez z tego lub innego powodu zgina.. mama mowi ze nie stac nas na nie ani fizycznie ani finansowo. szkoda mi ich , plakc mi sie chce. Poradzicie jak je poatowac przez zalamanie dzis wylondowalem u dyrektorki.
piotr123 - Pon 23 Lis, 2009 17:33
Temat postu:
1.Nie martw się porozmawiaj z mam±
2.Je¶li nie możecie 2 to morze przekonaj mamę żeby chodziarz jednego zostawiła
3. Jak się nie uda to powiedz mamie, że ty będziesz się nim zajmować?
4.Ja też mam psa (bajtek) i on znalazł sobie dziurę w płocie i uciekł
tak bardzo wtedy się o niego martwiłem aż wydrukowałem i rozwiesiłem wszędzie ogłoszenia i 2 dni póĽniej okazało się, że jaka¶ rodzina go przygarnęła i nam go oddała. Ja wtedy też byłem załamany, ale wszystko się dobrze skończyło, naprawdę porozmawiaj z mam± na pewno ci się uda
...To mój 3-setny post !...
aku626 - Pon 23 Lis, 2009 18:52
Temat postu:
probowalem gadac. zapomnialem dodac ze przedtem mialem kota i on zostaje. a tych dwojga nieda sie rozdzielic to rodzenstwo. zajmuje sie nimi ale i tak w nocy u mojj mamy rozrabiaja... a jak zauwarze ze cos zrobily posprzaram ja daje im jesc codziennie wymieniam wode do picie mamie zostaje tyko kuweta i tak nic :[[
Nens - Pon 23 Lis, 2009 19:07
Temat postu:
Może masz jakich¶ zaufanych znajomych, którzy mogliby się nimi zaj±ć?
aku626 - Wto 24 Lis, 2009 15:03
Temat postu:
popytam moze ktos przyjmi
quara99 - Wto 24 Lis, 2009 17:06
Temat postu:
mam koleżankę , z któr± gadałam, że w razie ci±ży chomiczki mogę jej spokojnie oddać parę młodych. Dobrze jest mieć takie kontakty i już z kim¶ być tak umówionym, bo będzie potem o wiele łatwiej w takich sytuacjach ;]
Zochanna - Sro 07 Kwi, 2010 16:17
Temat postu:
hmm ... niestety nie wiem co Ci doradzić ale może oddaj go swojej Cioci czy co¶ w tym stylu ?
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group