Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Duzo w zbyt malo czasu

swierk84 - Sob 21 Lis, 2009 17:40
Temat postu: Duzo w zbyt malo czasu
Witam,dawno tu nie pisalem.
Chodzi o to,ze w czerwcu tego roku gdy mierzylem mojego czlonka mial 14,1 cm dlugosci,gdy pare dni temu zmierzylem,mial...16,3 cm!Czy to mozliwe aby w 5 miesiecy penis urosl o ponad 2 cm?
Nie wiem co o tym myslec,macie moze jakies wytlumaczenie na to zjawisko,bo nie mysle aby u kazdego chlopaka tak bylo.Mowilem o tym kumplom,niekorym rosnie juz szybciej ale az tak to ani deja vu.
Shaunri - Sob 21 Lis, 2009 17:44
Temat postu:
Kolejny biegający z linijką do toalety ; )?

Spokojnie, spokojnie - wszystko jest w normie i nie masz się czym przejmować. W sumie to nawet powinieneś się cieszyć : )
swierk84 - Sob 21 Lis, 2009 17:50
Temat postu:
16 cm dla 13 latka to moze troche za duzo... Mr. Green
Ale jesli sie ciesze,i bedzie mi rosl i rosl az za duzy bedzie,to nie chce krzywdzic mojej partnerki w poszczegolnych pozycjach Mr. Green (kamasutra szczegolnie)
P.S.-Mierze w pokoju,kiedys kumpel mi zaradzil glupia metode na natychmiastowe powiekszanie penisa,czyli zebym linijka na maksa wciagal w skore,zeby bylo jak najwiecej na cm.Mowil ze z takim czym wydluza sobie do 14,5;przed chwila bylem mierzyc takim sposobem. Surprised 16,9 cm;jesli to jakiejs kolezance na ktorej mi zalezy powiem,to zeby nie byla zdesperowana Very Happy
Shaunri - Sob 21 Lis, 2009 18:35
Temat postu:
Kamasutra to nie pozycja : )

Nie powiem Ci ile dany penis powinien mieć, biorąc jakąś tam poprawkę na nie do końca prawidłowy pomiar, dumę z własnej męskości i tak dalej, pewnie wszystko jest w porządku. Raczej chorobliwie duży penis nikomu jeszcze nie przeszkadzał : )
swierk84 - Sob 21 Lis, 2009 21:23
Temat postu:
Wiem co to kamasutra,zapewniam cie,tylko tak szybko to pisalem ze takieokreslenie uzylem Smile
SIMON300195 - Sob 21 Lis, 2009 22:44
Temat postu:
Według mnie możliwe Smile
Anonymous - Sob 21 Lis, 2009 22:49
Temat postu:
Rzeknę jedno.

Dziewka twa będzie szczęśliwa.

A tak serio, nie masz się czym przejmować. Das ist seeeehr normal. I w ogóle, czego się faceci tak bardzo przejmujecie linijkami etc.? Dziewczynie to za bardzo różnicy nie robi...
Chyba, sama nie próbowałam xd ale mi się wydaje...

Ach, chyba że to coś jak laska mierzy sobie dzień w dzień biust? Taa?
swierk84 - Nie 22 Lis, 2009 11:22
Temat postu:
Nie zauwarzysz zadnej roznicy biggrin
Tremere - Pon 23 Lis, 2009 08:31
Temat postu:
oj chlopcy co za roznica czy 15 czy 25 jezeli nie umie sie uzywac. nie liczy sie rozdzka tylko czarodziej ;p
Shaunri - Pon 23 Lis, 2009 17:34
Temat postu:
nie liczy sie rozdzka tylko czarodziej ;p

Wbrew pozorom bardzo mądre słowa : )
quara99 - Wto 24 Lis, 2009 17:09
Temat postu:
racja... i dobrze dobrane do tej sytuacji ;p

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group