Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Chłopak z klasy

quara99 - Wto 13 Paź, 2009 14:51
Temat postu: Chłopak z klasy
Od 1 klasy podstawówki zakochałam się w chłopaku z mojej klasy. Kiedyś to wiadomo - dziecinne zauroczenie, ale teraz to już coś innego...
Zawsze staram się do niego zagadywać, ale nie mam pojęcia na jaki temat. On też czasami mnie się o coś pyta na lekcjach itp. Nie mam pojęcia co zrobić, by się z nim bardziej zapoznać i co o mnie sądzi. Jak się tego dowiedzieć i poprostu się do niego zbliżyć?
Możecie sądzić, że to jest głupie w tym wieku, ale proszę bez takich komentarzy.
Fikcja - Wto 13 Paź, 2009 14:58
Temat postu:
Oj tam, nie jest głupie.
Rozmawiać jeszcze więcej! I się nie stresuj, bo wtedy zaczyna brakować języka w gębie. Tematy same przyjdą po pewnym czasie - nic na siłę. Bez pośpiechu.
Shaunri - Wto 13 Paź, 2009 17:53
Temat postu:
Ile Ja już razy mówiłem żeby nie podrywać w klasie/pracy/szkole ; )?

No ale skoro już musisz - wystarczy że spróbujesz podejść do niego jak do kolegi - wrzucić nieco na luz, zaprosić gdzieś do siebie na gry planszowe, komputerowe, książki - whatever, nie wiem co wy tam teraz razem w domu robicie : )

Reszta pójdzie sama : )
quara99 - Wto 13 Paź, 2009 17:54
Temat postu:
emm...w domu napewno nie gry planszowe - wszystkie wylądowały w przedszkolu, a poza tym nie chce mi się grać w chińczyka czy warcaby ;]
Akacja12 - Sro 14 Paź, 2009 17:57
Temat postu:
Ej, ale są różne gry planszowe Smile ja zawsze lubiłąm Monopol Smile
quara99 - Sro 14 Paź, 2009 22:08
Temat postu:
którego nie mam xD
Fikcja - Czw 15 Paź, 2009 21:43
Temat postu:
Skoro jest z klasy, to sprawę masz naprawdę uproszczoną. Zagadywać o byle co, na luzie, bez głupich podchodów, normalna rozmowa naprawdę wbrew pozorom jest jedną z najlepszych metod na dokładniejsze poznanie kogoś, bo gapieniem się i snuciem marzeń niewiele się zdziała. To znaczy, marzyć - nic złego, ale marzenia trzeba realizować. W siebie uwierzyć :>
trej5947424 - Wto 08 Gru, 2009 18:17
Temat postu:
Zapytaj czy napszykład się pouczycie jak tak miałem pierwszy pocałunek Love
KaMciaA - Sro 09 Gru, 2009 17:14
Temat postu:
Data .!! trej nie odmawiaj starych tematów . !

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group