Dzieci OnLine

O Forum - Zaduzo dzialow

Kamix - Sro 06 Sie, 2003 18:01
Temat postu: Zaduzo dzialow
Witam wszystkich jestem nowy na tym forum i jak narazie wszystko mi sie podoba jest tylko jeden problem za duzo dzialow moim zdaniem biggrin
co wy o tym myslicie Question Question
ToJa - Sro 06 Sie, 2003 18:08
Temat postu:
Bardziej pomocna będzie informacja, które działy są niepotrzebne albo które można połączyć ze sobą.
Anonymous - Sro 06 Sie, 2003 18:51
Temat postu: A to co to było
Wiesz można połączyć lecz usunąć nie zabardzo bo np. Ktoś sie napisał żeby mieć 400 postów a chcecie usunąć gdzie pisał i znowu bedzie musiał pisać
Kamix - Sro 06 Sie, 2003 19:43
Temat postu:
ToJa tjk piszesz wiele dzialow moglo zostac by polaczone a te ktore sa najmniej popularne powinny zostac usuniete na KFD - komputerowym forum dyskusyjnym wysmiano ilosc dzialow na tym forum
ToJa - Sro 06 Sie, 2003 19:51
Temat postu:
Na KFD siedzą gówniarze, którzy nie mają odrobiny szacunku dla innych. Ich zdanie niewiele mnie interesuje. Fora nie biorą się z powietrza. Były zakładane na prośbę użytkowników. Ja w odróżnieniu od tych pajaców liczę się z tym czego chcą użytkownicy i szanuję swoich rozmówców.
Anonymous - Sro 06 Sie, 2003 19:53
Temat postu: Re: A to co to było
Weronika napisał/a:
Wiesz można połączyć lecz usunąć nie zabardzo bo np. Ktoś sie napisał żeby mieć 400 postów a chcecie usunąć gdzie pisał i znowu bedzie musiał pisać

Przeprasazm czytałeś:
Chyba nie dlatego ci przypominam ktoś Napisał 50 postów i odejmiesz temat gdzie ta osoba pisała to będzie maiła dopiero debiutanta a możliwe że nie mają pomysłów co napisać

ToJa - Sro 06 Sie, 2003 20:04
Temat postu:
Weroniko, forum to nie wyścig po gwiadki. Przecież to nie istotne jaką się ma rangę. Debiutant, który napisał 10 mądrych postów będzie bardziej ceniony niż ktoś, kto napisze nawet 1000 postów zupełnie nic nie wnoszących do dyskusji.
Kamix - Sro 06 Sie, 2003 21:51
Temat postu:
No ToJa masz racje niewazne jest czy ktos jest juniorem debiutantem przez Spam i smiecenie dzilow ja tu juz zostaje na stale i niemam zamiaru pisac durnych postow zeby mies wiecej gwiazdek najwazniejsza jest chec pomagania innym na forum i to jest bardzo wazne niepowiem na kfd jest paru madrych uzytkownikow sam jestem jednym z nich i na sfd tez kiedys dzialalem i mi sie podobalo ale przyznam wam ze tutaj czuje sie troche lepiej :-))
yenk - Pią 08 Sie, 2003 10:57
Temat postu:
ToJa napisał/a:
Na KFD siedzą gówniarze, którzy nie mają odrobiny szacunku dla innych. Ich zdanie niewiele mnie interesuje. Fora nie biorą się z powietrza. Były zakładane na prośbę użytkowników. Ja w odróżnieniu od tych pajaców liczę się z tym czego chcą użytkownicy i szanuję swoich rozmówców.

Ekhm... Uważaj na słowa... bez przesady, ja też tam piszę posty...
ToJa - Pią 08 Sie, 2003 11:53
Temat postu:
Hehe... Kamix wie o co pika więc dla niego ta odpowiedź była jasna.
Kamix - Pią 08 Sie, 2003 12:32
Temat postu:
[

"Ekhm... Uważaj na słowa... bez przesady, ja też tam piszę posty...[/quote]"

yenk niedenerwuj sie tak ToJa ma prawo napisac co o tym sadzi na tym polega forum wyrazamy swoje emocje opinie itd ja niewidze nic zlego w tym poscie nawet wydaje mi sie ze ma ona racje :-))
Tim - Pią 08 Sie, 2003 12:50
Temat postu:
jaki jest adresik do tego forum i oczym ono jest Question Wink
ToJa - Pią 08 Sie, 2003 13:04
Temat postu:
To zakończona sprawa. Kilku typków, którym wydawało się, że byli bardzo dowcipni. Posty ich zostały usuniętę i nie mam zamiaru widzieć tu żadnych linków do ich forum.
Kamix - Pią 08 Sie, 2003 13:20
Temat postu:
Niepisze bo bym mial minusa u ToJi hehehe
A tak po drugie zakonczmy juz ten temat niewprowadza on nic ciekawego i nabijamy tylko posty biggrin
yenk - Wto 12 Sie, 2003 10:56
Temat postu:
ToJa napisał/a:
Hehe... Kamix wie o co pika więc dla niego ta odpowiedź była jasna.

to dobrze... chyba nie chodziło o mnie?

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group