Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Jak dla mnie to trochę duży problemmm

KaMciaA - Czw 16 Lip, 2009 17:49
Temat postu: Jak dla mnie to trochę duży problemmm
Zaczne od tego że tak naprawde mam 14 lat nie 15 nie będe tłumaczyć dlaczego i poco tak mam ustawiony wiek na tym forum bo to teraz nie ważne . !

Problem w tym że w tym wieku się dojrzeje .. i .. dobra mówie oco mi chodzi dokładnie , a więc mam małe piersi , ogólnie mi nie rosną a mam rozmiar 70 B . Nie ukrywam lubię duże piersi . ; ] słyszałam też że dziewczyna ma praktycznie biust po mamie .. czyli będe miała wtedy 80 B więc .. miseczka się nie zmnieni tylko rozmiar ..
Pytałam się mamy jak to wgl oznacza te (70 B)
więc powiedziała że (70) to jest rozmiar pod biustem a (B) jako wielkość miseczki . te (A,B,C)

Czyli chodzi o to czy jest szansa że mi urosną i będą większe . czy tylko operacja plastyczna w dalekiej przyszłości będzie tylko OPCJĄ .. ?
Monnaly - Czw 16 Lip, 2009 20:42
Temat postu:
Piersi ci urosną same Wink Nie musisz się martwić ; )
quara99 - Czw 16 Lip, 2009 21:00
Temat postu:
napewno ci urosną! moja siostra w twoim wieku też miała miseczkę B a teraz doszła do D Wink a ma 16,5 lat, więc jeśli jest u ciebie podobna sytuacja, to jestem pewna, że jeszcze będziesz się cieszyć z większego rozmiaru. Sądzę także, że jestes w wieku, w którym jeszcze dojrzewasz, a więc twój biust się powiększy. I to nie całkiem prawda, że piersi ma sie po mamie!! maja siostra jest tego przykładem, a mama ma rozmiar 75 A Smile
Anonymous - Czw 16 Lip, 2009 21:25
Temat postu:
Kamciu, nie martw się. Oczywiście, większość facetów zwraca uwagę tylko na cycki, ale jest też część, która patrzy na charakter. Masz 14 lat- mimo wszystko, twój organizm jeszcze się rozwija.
A tak btw, ja mam 13 lat, jestem tylko o rok młodsza, i noszę zerówki. Tralalala, la.
A tak btw2, jak się ładnie wyeksponuje (proponuję bluzki z okrągłym, niezbyt głębokim dekoltem, w jaskrawym kolorze - najlepiej taka świeża, soczysta żółć) to i tak będzie ładnie.
KaMciaA - Czw 16 Lip, 2009 22:19
Temat postu:
dziękuje wam za pomoc .. już nie bede się tym martwić . ; ]
dzięki wam . !
Shaunri - Czw 16 Lip, 2009 23:47
Temat postu:
Riaga - 99 % mężczyzn nie patrzy na piersi kobiety. 70% z nich nie lubi dużych piersi.
Akacja12 - Pią 17 Lip, 2009 09:22
Temat postu:
Może urosną, może nie...
Nie ma co biadolić, jak bedziesz chciala sobie zrobić operację, to i tak od 18 lat, więc masz jeszcze czas...
quara99 - Pią 17 Lip, 2009 16:37
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Riaga - 99 % mężczyzn nie patrzy na piersi kobiety. 70% z nich nie lubi dużych piersi.

ooo....to wiem już dlaczego moja siostra ma 16,5 lat i nie miała żadnego chłopaka...xD Chociaż zakochała się pare razy... widocznie ten biust jej przeszkadzał w tym...
KaMciaA - Pią 17 Lip, 2009 17:36
Temat postu:
to trochę dziwne , bo praktycznie każdy facet leci na piesi .. no ale to co powiedziałeś Shaunri to trochę w to nie wierze .
Tremere - Pią 17 Lip, 2009 18:20
Temat postu:
ja kiedys wazylam troche wiecej niz teraz i mialam cycki 75C. teraz jestem jakies 15kg chudsza i znikly mi piersi do 75B i powiem szczerze ze wole te. tamte byly... niewygodne, to raz, a dwa ze kazdy sie w nie gapil, nie wygladaly ladnie bez stanika i moj facet tez twierdzil ze te mniejsze sa lepsze :p
KaMciaA - Pią 17 Lip, 2009 23:47
Temat postu:
no ale wiesz ile ty masz lat Tremere .
a zauważ że moja mamuśka ma 35 lat i ma 80 B .. no burzek troszke ma .. nie ma takiego płaskiego brzucha jakiego by chciała . i chyba nie będzie mieć bo urodziła już 3 dzieci ..
Shaunri - Sob 18 Lip, 2009 12:12
Temat postu:
Kamcia - Jako kobieta nie musisz mi w to wierzyć, jednak jako mężczyzna mówię Ci że w każdym wieku, w doborze partnerki praktycznie żaden facet nie patrzy na jej piersi. Talia, pośladki, twarz, włosy, nogi.

Pewnie z tego powodu że tak i dziewczyna z dużymi piersiami, jak i z małymi będzie wyglądać bardzo ładnie jeśli reszta ciała jest proporcjonalna i przyjemna dla oka.

Oczywiście instynktownie przyciągają one w pewien sposób mężczyzn, ale jest to raczej zainteresowania na czysto seksualnym tle, więc wpływu na partnerstwo raczej nie mają : )
KaMciaA - Sob 18 Lip, 2009 12:19
Temat postu:
Shaunri - po tym co napisałeś to ci już wierzę .
Teraz wiem czemu ciągle faceci się gapią na mój tyłek .. Very Happy
Słupek - Sob 18 Lip, 2009 16:20
Temat postu:
Spotkałem się ostatnio z fajną ciekawostką. Podobno istnieje odwrotna korelacja między subiektywnie widzianym statusem społecznym mężczyzny a preferowaną wielkością biustu, tj. im bardziej zadowolony z życia facet tym mniejszy cyc lubi Razz
Nens - Nie 19 Lip, 2009 17:31
Temat postu:
Riaga napisał/a:
Oczywiście, większość facetów zwraca uwagę tylko na cycki

Rozbawiłaś mnie szczerze Wink Dzięki, bo tego mi było dzisiaj trzeba ;p
joasia90 - Pon 20 Lip, 2009 16:36
Temat postu:
KAMCIA - miseczka B przy obwodzie 80 jest o wiele większa od miseczki B przy obwodzie 70. Jednak nie sugeruj się mamą, bo nie jest powiedziane, że będziesz miała dokładnie taki sam rozmiar jak ona. A poza tym Twoja mama w wieku 20 lat mogła mieć przeciez dużo mniejsze piersi niż teraz (mojej po 2 ciążach zwiekszyły się o 2 rozmiary).

I nie pisz, że faceci lecą tylko na cycki. Ja mam jeszcze mniejsze od Ciebie, a mimo to mój facet szaleje na ich punkcie. Zresztą nie tylko cycki mu się podobają, bo przecież chłopa podnieca też tyłek, brzuszek, uda, ramiona.... Laughing Jestesmy razem 4 lata i nigdy wielkość moich piersi nie przeszkadzała mu w niczym, nawet w tym żeby podniecał się na mój widok, więc naprawde nie szukaj problemu tam, gdzie go nie ma Wink
Shaunri - Pon 20 Lip, 2009 17:28
Temat postu:
Pamiętajcie - kobieta ma wyglądać kobieco. Wargi na pół twarzy, nogi do szyi, szyja do nóg, oczy na pół czoła, czy piersi niczym zeppeliny nie są kobiece. W ogóle nie są kobiece.

Warto o tym pamiętać : )
Tremere - Pon 20 Lip, 2009 18:15
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Pamiętajcie - kobieta ma wyglądać kobieco. Wargi na pół twarzy, nogi do szyi, szyja do nóg, oczy na pół czoła, czy piersi niczym zeppeliny nie są kobiece. W ogóle nie są kobiece.

Warto o tym pamiętać : )

KOCHAM CIE ZA TO Mr. Green
nasty_girl - Pon 20 Lip, 2009 18:34
Temat postu:
A pół biedy kobiecie, pomyśl o wygodzie. Ja chętnie oddam swoje Wink Po szukaniu biustonosza 2 miesiące, po szukaniu stroju kąpielowego przez rok, a i tak nie znalezieniu tańszego niż za 300 zł, po ćwiczeniach, żeby kiedyś jakoś wyglądały, dobieraniu ubrań, dopasowywaniu u krawcowej <bo wszystko robią na panienki z miseczką a-c, a jak ma większą miseczkę to z założeniem, że ma 50 kg nadwagi:d> .. i tak mogę wymieniać bez końca na pewno stwierdziłabyś, że małe jest piękne.

Nawet nie wiesz, jak się cieszę, kiedy ćwicząc, biegając widzę, że mi się biust kurczy biggrin
Nens - Pon 20 Lip, 2009 22:58
Temat postu:
Tak źle i tak niedobrze, co? My, baby, lubimy narzekać po prostu Wink To za małe, to za duże, to za grube, to za chude, to za długie, to za krótkie. I to się raczej nie zmieni Wink
nasty_girl - Wto 21 Lip, 2009 09:21
Temat postu:
Dokładnie Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group