Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - wstyd ;/

ziomek1 - Pią 10 Lip, 2009 20:12
Temat postu: wstyd ;/
Jakis rok temu mialem dziewczyne w klasie byla to 5 klasa i jak z nia chodzilem inne dziewczyny ze mna gadaly i wgule i wkoncu ta moja dziewczyna ze mna zerwala i wogule wszystkie dziewczyny przestaly ze mna gadac i ja sie przez te juz 2 lata zawstydzalem co mam zrobic zeby sie nie wytydzic muwic do dziewczyn pls pomuzcie Sad
quara99 - Pią 10 Lip, 2009 20:33
Temat postu:
ten post powinien być w temacie "PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ"!! Nie zauważyłeś...? :/ Ale, do rzeczy. Jeśli one gadały z tobą przed końcem związku, a po nim nie, to możliwe, że lubiały cię tylko ze względu na twoją byłą dziewczynę. Może wydawałeś sie wtedy fajniejszy? Musisz to przemyśleć. Ja bym starała się nie zwracać no to zbyt wielkiej uwagi i traktować je jak inne koleżanki. To ich problem, że nie chcą z tobą gadać. No chyba, że pominąłeś ważną rzecz, to może jest inaczej....ale poprostu bądź sobą! :]
Jest też możliwość, że ta dziewczyna cos o tobie gadała, za co one myślą, że jesteś palantem..? Ale to tylko będzie źle świadczyć o niej :]

Powodzenia biggrin
ziomek1 - Pią 10 Lip, 2009 20:45
Temat postu:
nieno teraz wogulee ze mna niegadaja a ja bym chcial i ja sie teraz wstydze i chce z nimi gadac
Anonymous - Wto 04 Sie, 2009 14:20
Temat postu:
ziomek plis zajrzyj do tego pieprzonego słownika ortograficznego Very Happy
SIMON300195 - Wto 04 Sie, 2009 18:50
Temat postu:
Datownik!!!
Anonymous - Sro 05 Sie, 2009 12:30
Temat postu:
a ty michal2fun popatrz czasem na daty !!!

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group