Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - czy to już to?

quara99 - Czw 18 Cze, 2009 18:10
Temat postu: czy to już to?
wiem, że poprzedni temat jest prawie identyczny, ale prawie robi wielką różnicę!!!
Otóż sytuacja jest taka sama; na moich majtkach pojawiają się brązowe plamy, które są od 4 do 5/6 dni i potem pojawiają się za jakiś czas. Nie wiem co to jest, ale w porównaniu do mojej poprzedniczki ja nie mam bulów brzucha (tylko raz bolał mnie ale baaaaardzo mało). Mamie to już powiedziałam, ale ona tylko powiedziała mi, że dojrzewam i nic więcej. Nie wytłumaczyła mi co to jest!!! Pomocy....
Nikita - Czw 18 Cze, 2009 18:35
Temat postu:
To są nieregularne początki miesiączki. Z czasem brązowo-rdzawe plamy będą stawały się czerwone.
Akacja12 - Sob 20 Cze, 2009 23:41
Temat postu:
Nie wszystkich boli brzuch. Ja mam różnie, czasem lekko, a ostatnio to myślałam że zdechnę siedzac w szkole, ale to zalezy od wielu rzeczy, Pierwsze tez mnie nie bolaly.
quara99 - Pon 22 Cze, 2009 08:04
Temat postu:
teraz wiem, że to nie był okres. Dostałam go dopiero wczoraj. Taka wielka brązowa plama, a na około niej jest czerwone. Ale męczarnia z tymi wielkimi podpaskami, a brzuch też trochę boli...:s
saab - Pią 24 Lip, 2009 20:15
Temat postu:
oo ja tez tak mialam biggrin i raz sobie ide siusiu i tak zonk ze cos na majtkach czerwonego biggrin i se mysle : no chcialas czerwony okres to masz xD ale tyle krwi sie lalo ze myslalam ze sie na smierc wykrwawie ^^ sorry za opowiadanie historyjek Smile pzdr Smile
nasty_girl - Pią 24 Lip, 2009 21:35
Temat postu:
Nie dublowanie tematów nie polega na tym, że zakładasz 50ty temat o tym samym, z innym szczególikiem.. Tematy po to są otwarte, że można w nich zadawać pytanie!
groszek014 - Czw 06 Sie, 2009 16:31
Temat postu:
hmm ja mam tak samo prawie, ale jak to kolezanka powiedziala prawie robi wielka roznice.

Mialam tak samo jakis czas, myslalam ze to okres no i raz na majtkach byla czerwona plama i to byl pierwszy okres ale teraz znow mam te plamy, ale taki mi sie wydaje ze one "zapowiadaja"nadejscie okresu;)
trej5947424 - Czw 10 Gru, 2009 07:15
Temat postu:
wiesz niekarzdy tak samo dojrzewa niekturyh boli głowa casem czasem brzuh i ja miałem katar i głowa bolała to wiesz
Nens - Czw 10 Gru, 2009 17:08
Temat postu:
quara99 napisał/a:
teraz wiem, że to nie był okres. Dostałam go dopiero wczoraj. Taka wielka brązowa plama, a na około niej jest czerwone. Ale męczarnia z tymi wielkimi podpaskami, a brzuch też trochę boli...:s

Sądzę, że to też był okres ;P

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group