Dzieci OnLine 
SEKS - HELP

BArtosz2145 - Nie 31 Maj, 2009 18:13
  Temat postu: HELP
  Więc tak mam za 2 mieciące 13 lat, i jak sie masturbuje to mam strasznie mały wytrysk dlaczego? Czy dlatego że mam tak mało lat czy można coś na to poradzić     
  SIMON300195 - Nie 31 Maj, 2009 18:34
  Temat postu: 
  Cóż powiem że masz mało lat...
A masz już włosy koło intymnego miejsca..
albo na nogach oraz pod pachami....
Opisz dokładniej gdzie masz włosy itd.
Jeśli wstydzisz to nie pisz ale nam i tak trudno będzie tobie podać przyczynę
PS Być może zwariowałem...     
  BArtosz2145 - Nie 31 Maj, 2009 18:37
  Temat postu: 
  Mam włosy koło intymnego miejsca pod pachami nie na nogach i rękach tak     
  SIMON300195 - Nie 31 Maj, 2009 18:48
  Temat postu: 
  a mutacje masz tj.że mówisz męskim głosem (nie dziecinnym)     
  BArtosz2145 - Pon 01 Cze, 2009 17:47
  Temat postu: 
  nom więc....     
  Jaś - Pon 01 Cze, 2009 20:37
  Temat postu: 
  Cierpliwości, zaraz ci zadadzą następne pytania .Jaki masz numer buta?, jakiego koloru  masz oczy?, jakie  nosisz majtki?, oraz   jaki twój adres?.  
 A tak na poważnie, nie przejmuj się, wszystko wyklaruje się z wiekiem. Ja w twoim wieku  takich problemów nie miałem, bo nawet nie wiedziałem co to jest onanizm, dopiero przez przypadek do tego doszedłem, a resztę doczytałem i wielce się nie  głowiłem nad tym, czy wytrysk jest mały czy duży, po prostu przyjmowałem że taki ma być, nie ważenie jaki jest, ważne że jest i jest skuteczny. Uwieź mi, niektórzy mężczyźni mają duży wytrysk i szczekają ślepakami, a jeszcze inni to mają jeszcze większy  problem z samym zwodem,  
 oni to dopiero mają czym się martwić, chce im się i nie mogą. Twój organizm się wciąż rozwija i wiele się w nim jeszcze zmieni a przede wszystkim w twojej psychice. Choć bywają wyjątki, jak zawsze, że niektórzy nie dorastają.    

2.0 Powered by 
phpBB modified v1.9 by 
Przemo © 2003 phpBB Group