Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - prosze pomocy!!

skoczek - Sro 27 Maj, 2009 22:09
Temat postu: prosze pomocy!!
Słuchajcie możecie mi pomóc?Mam nie całe 12 lat.Mam dziewczynę z którom chciałem zerwać bo podoba mi się tak na serio inna ale nie chce jej skrzywdzić bo ona ma bardzo "delikatne" uczucia.Proszę pomóżcie mi co zrobić by jej nie skrzywdzić Sad
Maziak - Czw 28 Maj, 2009 09:02
Temat postu:
Powiedz jej żebyście dali sobie trochę czasu bo ty chyba nie jesteś jeszcze gotowy i twoje uczucie słabnie. Powiedz że musisz to sobie poukładać, a nie chcesz jej ranić i dlatego musicie się rozstać. Pójdź w kierunku że to ty musisz coś tam sobie poukładać itd. nie zwalaj winy na nią
SIMON300195 - Pią 29 Maj, 2009 14:34
Temat postu:
skoczek miałeś ten temat dać do przyjaźń i miłość a nie tu!!!
Mózg - Pią 29 Maj, 2009 15:15
Temat postu:
Nie chcesz jej krzywdzić? Jak najprędzej powiedz jej, że to już koniec, nie owijaj w bawełnę, ale zaznacz, że to tylko i wyłącznie Twoja wina. Na pewno poczuje się urażona, ale im szybciej jej to powiesz tym lepiej.
Akacja12 - Pią 29 Maj, 2009 23:28
Temat postu:
Tylko nie daj jej do zrozumienia że jest jeszcze nadzieja na powrót, bo to jest najgorsze. I zrób to jak najszybciej, bo i tak będzie sobie robic nadzieje, nawet jak dasz jej wyraźne sygnały.
angelene - Sob 30 Maj, 2009 09:09
Temat postu:
najlepiej zagraj dramatycznie - powiedz, ze nie jestes jej wart.. przepros i po prostu zostaw. poplacze 2 dni i przestanie jak to w tym wieku
Bambisia - Wto 02 Cze, 2009 00:18
Temat postu:
angelene napisał/a:
najlepiej zagraj dramatycznie - powiedz, ze nie jestes jej wart.. przepros i po prostu zostaw. poplacze 2 dni i przestanie jak to w tym wieku

No co Ty proponujesz, dramatycznie? Nie musi tego grać, bo i tak dla niej to będzie dramat. Lepiej powiedzieć otwarcie co się czuje i to jak najszybciej
KaMciaA - Wto 02 Cze, 2009 19:38
Temat postu:
szczerze .. to niektórzy mają tutaj racje szybciej i będzie bezboleśnie ..
i nie robić tej dziewczynie żadnej nadzieii .
Jak mnie chłopak rzucił a bardzo mi na nim zależało .. to się pociełam wiem że głupia byłam i wgl .. ale cóż poradzić i tak chłopak nie wrócił choć wiedział że moge coś zrobić ..
Anonymous - Pią 05 Cze, 2009 21:10
Temat postu:
nie no super jak by o mnie się tak troszczył...po prostu zobaczyłam go jak szedł z moja koleżanką za ręke i tak się dowiedziałam i to był koniec dostał w ryj i bay-bay
Słupek - Pią 05 Cze, 2009 23:07
Temat postu:
Zatoka minus zatoka?
Anita - Sob 20 Cze, 2009 18:35
Temat postu:
Powiedz po prostu, że Twoje uczucie do niej już się wypaliło, i że jest Ci przykro, ale nie chcesz jej okłamywać i udawać, że jest tak jak dawniej. Dziewczynie będzie ciężko, ale szybko jej przejdzie.
Akacja12 - Sob 20 Cze, 2009 23:28
Temat postu:
Anita napisał/a:
szybko jej przejdzie.
Cóż, nie byłabym tego taka pewna Smile
Anita - Nie 21 Cze, 2009 17:45
Temat postu:
Akacja12, dlaczego? Zawsze tak jest, że zakochanie, a raczej zauroczenie w końcu mija. Chociaż boli bardzo, nie przeczę.
Akacja12 - Nie 21 Cze, 2009 18:27
Temat postu:
Ja się przyczepiłam do słowa "szybko" tylko Smile może Ty tak masz, ale ludzie są różni. Jeżeli ma się ciągły kontakt z tą osobą to czasami tak szybko po prostu nie przechodzi.
Shaunri - Nie 21 Cze, 2009 20:21
Temat postu:
Potrafi przez "dziesiąt" lat nie przejść. Naprawdę, nie ma żadnej reguły.
quara99 - Pon 22 Cze, 2009 08:09
Temat postu:
Może jej nie przejdzie przez długi czas, a może tylko parę dni...każdy inaczej to przeżywa.
Anonymous - Sro 01 Lip, 2009 13:06
Temat postu:
Nie no nie przesadzajcie !!! To tylko szkolna miłość. Zaraz o tym zapomną !!!! Jakie tam dziesięć lat <phii>!!!
quara99 - Nie 05 Lip, 2009 11:50
Temat postu:
Władysław, tak jak wcześniej napisałam "każdy inaczej to przeżywa". Ty może byś w ogóle się nie smucił, a ktoś inny np. pół roku xD Zależy od siły uczuć, które się żywiło do tej osoby. Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group