Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Niepotrzebne zdanie...

Dazul - Sob 16 Maj, 2009 21:15
Temat postu: Niepotrzebne zdanie...
Wczoraj byłam na takiej co rocznej imprezie co przyjeżdża zawsze wielgaśne wesołe miasteczko. Kiedy miałyśmy (ja i moje 3 koleżanki) wchodzić na taką straszna atrakcje je wpuściły a mnie nie więc one musiały wejść a ja w następnej "rundzie". Kiedy nadeszła moja kolej tak się bałam że nie chciałam wejść ale już miałam kupiony bilet więc...
Tak się bałam że postanowiłam krzyczeć sobie bzdury np.uwielbiam szkołę itp Wpadłam też żeby krzyczeć "Kocham Cię Thiago (taki chłopak co mi się podoba) " Była muzyka i takie tam więc myślałam że nic nie będzie słychać.Ale niestety.Jak zeszłam koleżanki zaczęły się śmiać.Ale to nic...dzisiaj pisze do mnie ten chłopak na gg a ja go pytam czy był na imprezie a on mówił że tak i mnie widział jak byłam na "tej" atrakcji. Nic mi nie powiedział ale boje się że usłyszał.Jak usłyszał, jak mog to odkręcić?
krystian603 - Sob 16 Maj, 2009 21:36
Temat postu:
Po prostu powiedź mu że się bałaś i t0o z nerwów i że wypsnęło mu się przez wypadek, tak powiedz koleżanką a co do tego chłopaka to po co masz ukrywać że on ci się podoba?? Wtedy gdy być może on już z tobą chodził bo się zgodził twoje koleżanki by zzieleniały. Pokaż im że nie jesteś głupia.
Anonymous - Sob 16 Maj, 2009 21:49
Temat postu:
NIE NIE!!! Psychologią go zakręć. Zacznij rozmawiać o tym, co tam krzyczałaś. Jeżeli zacznie gadać tak "lansowo" np.

ty: co tam słyszałeś
on: no... dużo xD

wtedy oznacza, że na 98% słyszał coś o sobie. Inaczej po prostu będzie pisał wg. swoich schematów. Tak bym postąpił Ja.
Dazul - Sob 16 Maj, 2009 22:26
Temat postu:
O koleżanki się nie martwię...wiedzą już dawno temu najbardziej o chłopaka ;(
Ale Thx pomogliście Wink
Shaunri - Nie 17 Maj, 2009 10:36
Temat postu:
A nie łatwiej nie mówić nic? Nawet jak usłyszał, to co z tego? Co się stało, to się nie odstanie, nie odkręcisz tego, możesz mieć nadzieję że nie słyszał, ale nie ma co się wydurniać z jakimiś poważnymi rozmowami na tak banalny temat - bo i specjalnie rozmawiać nie ma o czym.

Jak słyszał to pewnie jeszcze będzie za Tobą ganiał : )
Anonymous - Nie 17 Maj, 2009 14:09
Temat postu:
Shaunri - w dzisiejszych czasach jest inaczej, kto będzie bardziej ukrywał ten ma większy priorytet.
Shaunri - Nie 17 Maj, 2009 14:36
Temat postu:
Hmmm? Nie bardzo rozumiem, czyli co - kompletnie ukrywamy uczucia ; )?
Anonymous - Nie 17 Maj, 2009 14:53
Temat postu:
Nie - dzisiaj ludzie którzy "ukrywają" to, co usłyszeli o sobie fajnego raczej to ukrywają. Jakbyś wiedział, że dostaniesz np. 200zł - nie powiesz tego temu, od którego to usłyszałeś.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group