Dzieci OnLine
Moda, Uroda, Wygląd - Suche skórki
Anonymous - Pon 11 Maj, 2009 19:12
Temat postu: Suche skórki
Moje dłonie ogólnie zawsze były suche, ale teraz mam inny problem- otóż, między moimi palcami zaczęła wysuszać i łuszczyć się skórka. Nie wiem, czy nadal mam używać masła kakaowego do rąk, czy może jest jakiś specjalny przeparat/zalecenie do suchych skórek między palcami? Wiem, że tamto miejsce jest bardzo wrażliwe.
nasty_girl - Pon 11 Maj, 2009 21:29
Temat postu:
Masło kakaowe? To z Ziaji? Nie jestem przekonana do czegoś o takiej cenie.. kup lepiej porządniejszy krem. Mi świetnie pomaga Garnier do skóry bardzo suchej - ten czerwony, ale też możesz neutrogenę kupić. Dla mnie są bezkonkurencyjne.;
Anonymous - Wto 12 Maj, 2009 15:05
Temat postu:
Nasty- nie, nie to z Ziaji... Jakieś "Milky Lotion". Aha, Neutrogeny i Garniera używałam, nawet Garniera mam w domu, ale wogóle mi nie pomagają na ręce (Neutrogena mi załatwiła czerwoną, piekącą skórę). Czyli mogę używać normalnych kremów do rąk do tych skórek?
nasty_girl - Wto 12 Maj, 2009 19:49
Temat postu:
Nie potrafię sobie tego wyobrazić, ale podejrzewam, że to kwestia suchej skóry.. jeśli wygląda to inaczej może warto skonsultować się z dermatologiem. Szczególnie, że kremy Cię uczulają.. może to ich wina?
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group