KaMciaA napisał/a: |
właśnie chcem zerwać z chłopakiem ale nie wiem jak i kiedy ? to jest bardzo nurtujące..
wgl ten kolega z klasy ciągle prosi moją koleżanke żeby ze mną pogadała i żebym z nim chodziła . |
Shaunri napisał/a: |
A nie możesz po prostu zostawić tego swojego baranka na odległość i odpocząć nieco od mężczyzn, zobaczyć jak się sytuacje rozwiną? |
taa .. łatwo wam powiedzieć co znowu będe 4 miesiące sama i będe zrzędzić jak wcześniej , mówić bardzo łatwo a zrobić to co innego . |
taa .. łatwo wam powiedzieć co znowu będe 4 miesiące sama i będe zrzędzić jak wcześniej , mówić bardzo łatwo a zrobić to co innego . |
Shaunri - ale czy wynika z tego że chcem mieć na drugi dzień ?
; / ___________________________ wgl mnie nie rozumiecie . A od chłopaków sorry nie odpoczne ; / bo nie mam takiego zamiaru . a na księcia z bajki nie będe czekać bo sam pupy nie ruszy ! |
nasty- nie chcem się z tobą kłócić .. ok ?
moja mama np. nie miała tak fajnie jak ja że moge robić co chcem , (prawie) więc zależy jej na mnie .. choć jestem jej drugim dzieckiem . . a pierwszym był mój brat który okazał się wpadką a mnie rodzice planowali .. ja np. bym się nie cieszyła że jestem wpadką moich rodziców szczerze bardzo mi brakuje mojego brata bo nie żyje od urodzenia . |
joasia90 napisał/a: |
nie mieliście nawet szansy dobrze się poznać, więc napewno nie umrzesz od rozstania z nim |