@siex napisał/a: |
Boshe |
@siex napisał/a: |
ona jak cię kocha to poczeka ![]() |
swierk84 napisał/a: |
No niby tak,ale jak sie jest nielogicznym to i sie bledy logiczne popelnia ![]() |
violetLily napisał/a: |
Simon, jak kobieta rodzi dziecko, to przecież już raczej wcześniej miała przebitą błonę, co nie? xd |
Akacja12 napisał/a: |
Hej, jak masz problemy z jej błoną, to spokojnie możesz ją ogłosić na jakiejś fajnej stronce, to znajdzie się paru chętnych żeby jej pomóc ![]() |
hippie napisał/a: |
Niby czemu sama ma sobie ją przebić? xd |
Shaunri napisał/a: |
A Olka wie co to jest penis? |
Chyba nie zrozumiałeś. Chcecie uprawiać seks, a dziewczyna i Ty zdecydowaliście że powinna przebić sobie błonę dziewiczą sama.
To jakiś nowy fetysz? Taki ogórek z rana przed stosunkiem? Po prostu odnoszę wrażenie że chyba brakuje wam jeszcze do tego troszeczkę wiedzy : ) |
Dobra, dobra, koniec tego głupiego tonu - skutki są żadne, chyba że dziewczyna jest delikatna, a Ty jesteś duży, brzydki i brutalny, to może Ją coś tam zaboleć. |
Nie ja nie chce,ja chce tylko zeby to sie skonczylo tak zeby bylo jak najmniej szkod (nie wiem jakie sa skutki teog ze chlopak przebije blone podczas seksu) |
Dluga gra wstepna to bedzie wiekszy orgazm hehe ![]() |
joasia90 napisał/a: |
A... ile Ty masz lat? Bo wypisujesz głupoty jak 10-latek. |
Wiem ze mam rozwinieta wiedze na ten temat,i potrafie myslec logicznie,ze jak ja przebije to jej nie bedzie juz. |
joasia90 napisał/a: | ||
To niby dlaczego piszesz: "nie wiem jakie sa skutki teog ze chlopak przebije blone podczas seksu" ? ![]() |