Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Blona dziewicza,pierwszy raz

swierk84 - Sob 18 Kwi, 2009 00:12
Temat postu: Blona dziewicza,pierwszy raz
Witam.Moze sie zdziwicie,powiecie "co tak wczesnie",ale chce powiedziec szczera prawde,wiec tak:Mam 13 lat od miesiaca,na wakacje kumpela z warszawy ma do mnie przyjechac,ale to nie jest zwykla kumpela,gdy sie spotkamy to bedziemy para.W przeciwienstwie do moich rownolatkow,nie mowie "kocham cie" za to ze dziewczyna mi to powiedziala,albo ze tak mowie bo widze piekna dziewczyne.Wiec co oznacza "kochac",jestem w grupie tych osob,krotka mowiac,szaleje z radosci dy widze zdjecia olki Love
Tylko ze jest jeden problem,chce uprawiac seks ze mna,oczywiscie nie jestem na tyle glupi zeby dziecko ryzykowac,zalatwie prezerwatywy itp...Tylko...Nie przebila blonki dziewiczej,i nie wiem jak to jej powiedziec zeby to zrobila,boi sie tego.Wiecie co mam jej powiedziec,zeby sie nie bala teog robic?Prosze o szczere odpowiedzi,to nie dla mnie tylko dla mojej ukochanej olki Love
Shaunri - Sob 18 Kwi, 2009 10:05
Temat postu:
Żeby przepraszam co zrobiła?!
nasty_girl - Sob 18 Kwi, 2009 10:17
Temat postu:
Czy 'faceci' zawsze idą po najmniejszej linii oporu?
SIMON300195 - Sob 18 Kwi, 2009 10:46
Temat postu:
jak kobieta rodzi dziecko to już nie ma błony bo została przebita Smile

[ Dodano: Sob 18 Kwi, 2009 09:50 ]
ej a po co nam to mówisz my chyba nie weźmiemy od niej numer telefonu komórkowego i powiemy:

"tutaj uzytkownicy Forum dzieci online tutaj zapisany jest pański chłopak z którym pani będzie uprawiać seks i zachęcamy panią do tego oraz proszę się nie martwić gdyż jak dziecko się rodzi to nie ma pani blony proszę też nie zapomnieć żeby pani mu zrobiła loda oraz przypomnieć mu o prezerwatywach dziękuję do widzenia "

@siex - Sob 18 Kwi, 2009 11:36
Temat postu:
Boshe po co ją przebijać, ile ona ma lat? Tyle co ty? Nie, nie nie i jeszcze raz nie, Boshe co się ze społeczeństwem dzieje.
nasty_girl - Sob 18 Kwi, 2009 11:39
Temat postu:
@siex napisał/a:
Boshe

Dokładnie.. dlaczego dzieci głupieją? 'boshe'
@siex - Sob 18 Kwi, 2009 11:46
Temat postu:
Nie rozumiem nie chcę pisać o Boże tylko Boshe, ale jak to przeszkadza to m,ogę przestać.
joasia90 - Sob 18 Kwi, 2009 12:02
Temat postu:
Swierk - najpierw dorośnij, a potem pomysl o seksie.
@siex - Sob 18 Kwi, 2009 12:28
Temat postu:
To nie on o tym myśli tylko kochana Olunia Laughing Słuchaj swierk84, lepiej tego nie rób, ona jak cię kocha to poczeka Laughing
swierk84 - Sob 18 Kwi, 2009 13:40
Temat postu:
@siex napisał/a:
ona jak cię kocha to poczeka Laughing

Tez prawda Smile
Thx za info,a dla niektorych-Przeczytajcie dokladniej kto jaka role odgrywa tu Smile
violetLily - Sob 18 Kwi, 2009 13:43
Temat postu:
Simon, jak kobieta rodzi dziecko, to przecież już raczej wcześniej miała przebitą błonę, co nie? xd
swierk84 - Sob 18 Kwi, 2009 14:00
Temat postu:
No niby tak,ale jak sie jest nielogicznym to i sie bledy logiczne popelnia Cool
joasia90 - Nie 19 Kwi, 2009 12:37
Temat postu:
swierk84 napisał/a:
No niby tak,ale jak sie jest nielogicznym to i sie bledy logiczne popelnia Cool

odezwał się ten co logicznie mysli.....
Akacja12 - Nie 19 Kwi, 2009 21:31
Temat postu:
Hej, jak masz problemy z jej błoną, to spokojnie możesz ją ogłosić na jakiejś fajnej stronce, to znajdzie się paru chętnych żeby jej pomóc Smile
SIMON300195 - Nie 19 Kwi, 2009 21:42
Temat postu:
violetLily napisał/a:
Simon, jak kobieta rodzi dziecko, to przecież już raczej wcześniej miała przebitą błonę, co nie? xd

no i to mi chodzi Smile
nasty_girl - Nie 19 Kwi, 2009 21:48
Temat postu:
Akacja12 napisał/a:
Hej, jak masz problemy z jej błoną, to spokojnie możesz ją ogłosić na jakiejś fajnej stronce, to znajdzie się paru chętnych żeby jej pomóc Smile

Dobra rada Wink))

"Oddam dziewictwo swojej dziewczyny.. "

leniwy facet
hippie - Nie 19 Kwi, 2009 23:53
Temat postu:
Niby czemu sama ma sobie ją przebić? xd
swierk84 - Czw 23 Kwi, 2009 11:29
Temat postu:
hippie napisał/a:
Niby czemu sama ma sobie ją przebić? xd

Tak sobie Olka zyczy.Leniwy raczej nie jestem,Olka ciegla kreci cos o tym ze to ze tamto ze siamto Smile
Shaunri - Czw 23 Kwi, 2009 12:20
Temat postu:
A Olka wie co to jest penis?
KaMciaA - Czw 23 Kwi, 2009 18:40
Temat postu:
najlepiej gdyby dziewczyny się wypowiadały w tym temacie x D
hippie - Czw 23 Kwi, 2009 20:32
Temat postu:
Co za różnica czy sama ją przebije, czy Ty, skoro i tak chce seksu.
swierk84 - Czw 23 Kwi, 2009 22:20
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
A Olka wie co to jest penis?

A jak myslisz Smile
Shaunri - Czw 23 Kwi, 2009 22:29
Temat postu:
Chyba nie zrozumiałeś. Chcecie uprawiać seks, a dziewczyna i Ty zdecydowaliście że powinna przebić sobie błonę dziewiczą sama.

To jakiś nowy fetysz? Taki ogórek z rana przed stosunkiem?

Po prostu odnoszę wrażenie że chyba brakuje wam jeszcze do tego troszeczkę wiedzy : )
Słupek - Czw 23 Kwi, 2009 23:25
Temat postu:
Podania ludowe mówią, że kaszanka się do tego celu nie nadaje Smile
violetLily - Czw 23 Kwi, 2009 23:42
Temat postu:
Kaszanka? Hymm.. Gdzie ja to słyszałam? ;D Aaa.. "Najmondżejsze" listy do Bravo Girl ;d
swierk84 - Pią 24 Kwi, 2009 01:42
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Chyba nie zrozumiałeś. Chcecie uprawiać seks, a dziewczyna i Ty zdecydowaliście że powinna przebić sobie błonę dziewiczą sama.

To jakiś nowy fetysz? Taki ogórek z rana przed stosunkiem?

Po prostu odnoszę wrażenie że chyba brakuje wam jeszcze do tego troszeczkę wiedzy : )

Nie ja nie chce,ja chce tylko zeby to sie skonczylo tak zeby bylo jak najmniej szkod (nie wiem jakie sa skutki teog ze chlopak przebije blone podczas seksu) dlatego w ogole zalozylem ten temat.A i wiedze na ten temat to ja mam,podkradalem mamie od kumpla bo miala ksiazki wlasnie o tym (o seksie) Smile
Shaunri - Pią 24 Kwi, 2009 08:01
Temat postu:
Masz wiedzę i nie wiesz jakie są skutki tego że chłopak przebije błonę podczas stosunku?

Dobra, dobra, koniec tego głupiego tonu - skutki są żadne, chyba że dziewczyna jest delikatna, a Ty jesteś duży, brzydki i brutalny, to może Ją coś tam zaboleć.
SIMON300195 - Pią 24 Kwi, 2009 11:12
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Dobra, dobra, koniec tego głupiego tonu - skutki są żadne, chyba że dziewczyna jest delikatna, a Ty jesteś duży, brzydki i brutalny, to może Ją coś tam zaboleć.

Pedofilia Smile
swierk84 - Pią 24 Kwi, 2009 11:53
Temat postu:
Hahaha no cos ty nigdzie by mi sie nie spieszylo Wink
Dluga gra wstepna to bedzie wiekszy orgazm hehe Smile
joasia90 - Pon 27 Kwi, 2009 10:42
Temat postu:
swierk84 napisał/a:

Nie ja nie chce,ja chce tylko zeby to sie skonczylo tak zeby bylo jak najmniej szkod (nie wiem jakie sa skutki teog ze chlopak przebije blone podczas seksu)

Takie są skutki, że dziewczyna już jej nie będzie miała i tyle. Jak masz taką dużą wiedze na ten temat, to powinieneś wiedziec.

A... ile Ty masz lat? Bo wypisujesz głupoty jak 10-latek.

[ Dodano: Pon 27 Kwi, 2009 09:44 ]
swierk84 napisał/a:
Dluga gra wstepna to bedzie wiekszy orgazm hehe Smile

Zeby orgazm mógł być większy to dziewczyna musi go jeszcze miec
nasty_girl - Pon 27 Kwi, 2009 11:45
Temat postu:
Joasia, niewiele się pomyliłaś..
swierk84 - Pon 27 Kwi, 2009 12:48
Temat postu:
joasia90 napisał/a:
A... ile Ty masz lat? Bo wypisujesz głupoty jak 10-latek.

Tak to sobie mozesz do kumpli z podworka.Juz pisalem ile mam lat,jezeli potrzeba okulisty to prosze wziasc z nim RDV.
Wiem ze mam rozwinieta wiedze na ten temat,i potrafie myslec logicznie,ze jak ja przebije to jej nie bedzie juz.Tylko pytanie kiedy chce ja przebic,tego jeszcze nie wiem.
joasia90 - Pon 27 Kwi, 2009 13:18
Temat postu:
swierk84 napisał/a:

Wiem ze mam rozwinieta wiedze na ten temat,i potrafie myslec logicznie,ze jak ja przebije to jej nie bedzie juz.

To niby dlaczego piszesz: "nie wiem jakie sa skutki teog ze chlopak przebije blone podczas seksu" ? Laughing
swierk84 - Pon 27 Kwi, 2009 13:44
Temat postu:
joasia90 napisał/a:
swierk84 napisał/a:

Wiem ze mam rozwinieta wiedze na ten temat,i potrafie myslec logicznie,ze jak ja przebije to jej nie bedzie juz.

To niby dlaczego piszesz: "nie wiem jakie sa skutki teog ze chlopak przebije blone podczas seksu" ? Laughing

O to akurat nigdy sie nie pytalem i nigdzie odpowiedzi nie wyszukiwalem,a poniewaz jasnowidzem nie jestem to "automatycznie" nie mialem zrodla zeby sie dowiedziec.

Rownierz moglabys powiedziec o co mniej wiecej ci chodzi w tych "skutkach przebicia",bo wiem ze sa 2:Nie ma juz blony,i ze troche moze bolec w momencie przebicia.Jezeli mialas co innego na mysli,to napisz Smile
nasty_girl - Pon 27 Kwi, 2009 21:32
Temat postu:
Swierk do piaskownicy.
swierk84 - Wto 28 Kwi, 2009 17:56
Temat postu:
Dziekuje za info,tym ktorzy pomogli dam "pomogl",ale mozecie jeszcze pisac to polecacie robic Smile
@siex - Sro 29 Kwi, 2009 15:19
Temat postu:
Pierwszy Raz powinno się "zrobić" z osobą, którą się naprawdę kocha i z taką, która nas kocha i nie jest z nami tylko dla "tego"
swierk84 - Sro 29 Kwi, 2009 15:33
Temat postu:
Wiem,i wlasnie dlatego olke wybralem bo chcialem z inna (nie robic seksu ale byc para) a ona mowila ze mnie kocha wlasnie dlatego bo chce zebym ja przelecial.Kompletny bezsens.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group