Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - chłopak z zimowiska
Anonymous - Pon 04 Sie, 2003 11:14
Temat postu: chłopak z zimowiska
cóż mówić zakochałam sie w chłopaku który był zemną na zimowisku
teraz dowiedziałam sie że bendzie mieszkał na tej ulicy gdzie ja mam szkołe jest jeden problem jest o 3 lata starszy. czy mam o nim zapomnieć
nawet jeśli to nie dam rady
Anonymous - Pon 04 Sie, 2003 19:26
Temat postu:
Po co się odkochiwać ?
Jeśli go kochasz to powiec mu o tym...
Jeżeli chcesz koniecznie zapomniec to spróbuj pomyśleć o innym chłopaku... (może to pomoże )
Gościówa - Pon 04 Sie, 2003 21:23
Temat postu: miłośc
Nawiąz z nim jakis kontakt...poznaj go...zobaczysz wtedy jak sie do ciebie zwraca i jak sie zachowuje przy tobie....wtedy byc moze poznasz czy czuje do ciebie to co ty do niego...albo poproastu weź sie w garsc i mu to powiedz.
Kamix - Sro 06 Sie, 2003 18:08
Temat postu:
Moim zdaniem wiek niema znaczenia jesli go kochasz a on ciebie to niewidze zadnych przeszkud
ToJa - Sro 06 Sie, 2003 18:12
Temat postu:
Kamix ma rację. Poza tym 3 lata to przecież nie taka wielka różnica. Ważniejsze jest to czy ten chłopak też coś do Ciebie czuje.
Anonymous - Sro 06 Sie, 2003 18:13
Temat postu:
Nierozpaczaj jesli tylko chcesz walcz o niego przeciez trzy lata to nic okaz mu co czujesz a wtedy najgorsze za toba powodzenia
trzymaj sie cieplutko
Kamix - Sro 06 Sie, 2003 18:20
Temat postu:
no naprawde wiek to nic a tak podrugie jak ci sie spyta ile masz lat to mu powec dwa slowa "kobiety niepyta sie o wiek"
PoZdRo Kamix
Anonymous - Pią 08 Sie, 2003 12:54
Temat postu:
dzienki za pociechy po za tym jest jeszcze jeden problem kocham jeszcze jednego.
co teraz
Anonymous - Pią 08 Sie, 2003 13:04
Temat postu:
stasiek
bartek
może jeszcze ktoś inny
o mat6ko mam tego dość
Anonymous - Sob 16 Sie, 2003 18:54
Temat postu:
idz do niego i powaznie pogadaj bedzie dobrze mowie ci to
sandra - Sob 16 Sie, 2003 19:43
Temat postu:
problem wieku ( 3 lata) nie jest problemem. moj chlopak tez jest ode mnie o 3 lata starszy. hmmm... chociaz.... zalezy ile masz lat. bo jezeli masz ok. 15, 16 to to jest roznica prawie niezauwazalna. ale jezeli jeszcze nie masz 14 lat to wiesz...ludzie moga dziwnie patrzec....i niewiadomo czy chlopak bedzie chcial byc z dzieckiem. niestety dla niego bedziesz jeszcze dzieckiem. nawet jezeli sie nie czujesz dzieckiem on moze cie za taka uwazac... wtedy nawet w zwiazku nie bedzie wam dobrze. hmmm... w sumie i tak warto z nim pogadac. moze nie wal tak prosto z mostu: wiesz kocham cie. najpierw odbuduj znajomosc, zaprzyjaznij sie z nim a dopiero pozniej zacznij dzialac cos wiecej...o ile on tego nie zrobi. zycze powodzenie
Blanka - Sob 16 Sie, 2003 20:32
Temat postu:
to nie jest konieczne!
na obozie rowerowym bylam pierwszy raz i mam 12 lat.
juz w drugim dniu wiedzieli ze mam "charakterek"
nie bede teg opisywac powiem tylko rze dostali z liscia
potem chodzilysmy z agnieszka (13 lat) do pokoju chlopcow (ok 3 razy dziennie)
raz chcialam uderzyc stasia (14 lat) nie wazne za co a on zlapal mnie za reke potem puscil ja zlapal mnie za nogi i zrzucil z luzka(oczywiscie staralam sie wyrwac ale to na nic . bylo durzo takich przygud
raz zostalam wrzucona w ubraniu do woy i plywalam w klapkach
w czerwona noc chlopcy sciagneli mi koszule nocna (czerwona)
na szczescie mialam pod spodem ubrany biustonosz
w cale nie czulam sie jak dziecko
a starsi chlopcy nie traktowali mnie tak jak bym nim byla
odpowiedzcie:
1 dla czego dziewczyny z mojego pokoju byly obrazone na mnie gdy ich chlopcy nie chcieli wpuscic do pokoju?
2jade ze stasiem na natepny obuz (zimowy) coo zrobic zeby mu sie podobac?
rada dla ciebie BYĆ sobą ja blam soba i nie uwazali mnie za dziecko
sandra - Sob 16 Sie, 2003 21:13
Temat postu:
hmm... no w sumie to racja. ale to tez zalezy od osoby i jej charakterku...ja sama piszesz ty maials niezly. nio miejmy nadzieje zenaszej kolezance sie powiedzie! :*
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group