lampka666 napisał/a: |
Nie-e ![]() Niemcy ![]() |
Co do niemieckiego - nie martw się o to ![]() A centrum handlowe.. hmm.. skarbonka tego odmawia ![]() Co do hot doga - nie. Dbam o linie ![]() |
No a jak. Argh. Takie fajne miasto a nie ma co robic. Może basen i loda? |
Shaunri napisał/a: |
Simon - Przebieralnie podzielone są na męskie i żeńskie o ile mnie pamięć nie myli. |
Cytat: |
Aha, zapomniałem. U was w klasach też są take dzieciury że jak np. idziemy i się trzymamy za ręcę, lub się pocałujemy to się śmieją i srają w gacię? Jednego przez to pobiłem dziś, tak mnie wkur...[ekhem]..zył. |
Akła? ![]() AQUA! BTW. to gdzie ja idę to jeden duży zbiornik z wodą z głębokością od 0 do 2,80m. Co pół godziny są fale jak na morzu jakimś, są 2 jacuzzi, można kupić jedzenie, picie lub lody, jest sauna i jeden mały basen na dworze[temperatura ma ok. 35C..] A, kabiny są tak, że jest jedna tzw. "Sammelkabine"[że wszyscy się przebierają w jednej[oczywiście sami mężczyźni, i kobiety mają obok, oraz są pojedyncze. Już kiedyś[dawno temu] z nią tam byłem, ciągle musiałem moją kabine otwierać bo nie miała do szafki przejścia <lol> Sory że się rozpisuje ale ciągle o niej myśle i nie patrzę co piszę. |
http://www.bad-zwischenahn.de/
Tu mieszkam ![]() |