Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Już nie wiem ... Ona sie we mnie zakochala ? oby ;p

Sumek - Sob 28 Lut, 2009 15:02
Temat postu: Już nie wiem ... Ona sie we mnie zakochala ? oby ;p
Witam zakładam temat i pytanie bo jej bezposrednio sie o to nie zapytam bo jesli nawet nie to głupio sie bedzie pisało :/ A wiec przedstawie sytułacje mam 13 lat ( w maju ale co tam ;f)
czyli 6 kl Zaczeło sie to od tego jak mi wysłała na gg taki łańcuszek w blogu na stronie pisało "TA osoba cie kocha lub bardzo lubi" a teraz Hmm pisze tak od niedawna z ładną fajną dziewczyną dość dziwnie bo zwykle piszemy ok od 21 do 23+ no i się z nia zaprzyjaźniłem zabawiliśmy sie w szczerosc ;P itp zapytala sie mnie czy mam dziewczyne - ja odpowiedzialem ze nie ale się staram Razz powiedziałem która to . Ona odradziła mi stanowczo ;P Wiec sie zapytalem czemu ? Ona na to ze ta dziewczyna nei w moim typie i ze jest wiecej na swiecie ładnych i fajnych dziewczyn. To ja "np jakie ;f" Ona- "np ja -zart biggrin"
Mi sie wydaje że gdybym pisał z kimś kto mi sie nei podoba i wogole nei napisałbym tak ;P Pytałem ja z jaką dziewczyna najbardziej trzyba ona powiedziała ze najlepszym przyjacielem jestem ja bo np dziewczyny są zazdrosne o wszystko i strasznie nie zgrane. Dzis mi wysłała prze gg cos takiego http://cmok.pl/

HELP mozecie mi powiedziec czy ona sie we mnie ... ? ;/ lub natchnijcie mnie jak zapytać ja oto czy moze czakać co przyniesie czas ? ;f

Sory ze duzo bledow ale nei lubie interpunkcji i wole unikac j.pol ;/ no cóż co ja bym dał zeby sie urodzic z tymi samymi ludzmi ale np w Chorwacji biggrin
violetLily - Sob 28 Lut, 2009 15:15
Temat postu:
Hymm... Sumek.. Ona zabiega o ciebię ^. To pewne. Jeśli ty też jesteś zainteresowany, to drąż dalej ^ ;]. Zagaduj ją itp.
Sumek - Sob 28 Lut, 2009 15:35
Temat postu:
Zainteresowany no baa ale troche nie wieże ;f zagadywac to normalne bo caly czas rozmawiamy ;p
violetLily - Sob 28 Lut, 2009 15:46
Temat postu:
To uwierz^ Ona próbuje delikatnie zwrócić na siebie uwagę : ) . Praw jej komplementy, bądź miły, troskliwy itp. ;] . Jesli się zakochała - doceni to ^ ;] .
Shaunri - Sob 28 Lut, 2009 16:09
Temat postu:
A co masz do stracenia? Umów się z nią, zaproś do kina, na spacer, lody, pizzę, gdziekolwiek. Jak odwzajemnia uczucie, to z pewnością to zauważysz.
violetLily - Sob 28 Lut, 2009 16:19
Temat postu:
Ma do stracenia ^ . - Przyjaźń jaką zdążył zbudować z tą dziewczyną : P
Sumek - Sob 28 Lut, 2009 16:24
Temat postu:
nie jestem wlasnie pewien tego czy sie ona we mnie ... :/ chcialbym miec 100% wtedy to ... a tak to nie chce wyjsc na bałwana :/
violetLily - Sob 28 Lut, 2009 16:40
Temat postu:
Na 100 % nikt tak naprawdę nie wie (no może oprócz niej samej ^). Ale ja bym probowała ^ . Tak jak Shaunri napisał wcześniej, zabieraj ją na spacery, do kina, na lody itp ;] . Jeśli cos do Ciebie czuje, nie odrzuci twoich starań ; ) .
Shaunri - Sob 28 Lut, 2009 16:40
Temat postu:
violtLily - A czemu miałby stracić przyjaciółkę?

Sumek - A kto Ci powiedział że wyjdziesz na bałwana? Po prostu spotkaj się z nią, zobaczysz jak reaguje na Twoje zachowanie. Przecież nie musisz się od razu z miejsca rzucać na nią z rozpiętym rozporkiem, prawda?
violetLily - Sob 28 Lut, 2009 17:02
Temat postu:
No niestety, ale tak to się stało z moim kolegą.. ; / Przyjaźnił się długo z taką dziewczyną, aż w końcu próbował zagadać z innej strony.. No i zapraszał ją na jakieś wyjścia itp. A ta się speszyła i nie odzywała... Więc dużo zależy też jaka jest tak naprawde ta dziewczyna (charakter itd.)
Sumek - Sob 28 Lut, 2009 17:24
Temat postu:
najbardziej martwi mnie czy to prawda ;/ bo gdyby tak to ... ;f
violetLily - Sob 28 Lut, 2009 17:37
Temat postu:
Słuchaj, nie mówilabym tego gdyby nie zdarzyło by się to naprawdę : D ,
Ale to przecież nie oznacza, że kazda tak bedzie reagować! Duuuużo zalezy od charakteru : D . Ale jesli u Ciebie ona zaczęła jakieś pierwsze małe kroczki to napewso będzie ok ; )
Shaunri - Sob 28 Lut, 2009 17:42
Temat postu:
violetLily - W takim razie taka z niej przyjaciółka jak z koziej... ; )
violetLily - Sob 28 Lut, 2009 19:35
Temat postu:
Tiaak ; ) . Heh : P .
@siex - Wto 03 Mar, 2009 17:08
Temat postu:
Hmm. Wiesz co ja myślę, że ona daje ci znaki! Jeśli ona też ci się podoba wal prosto z mostu!!! Love Love Uważaj bo jeszcze ktoś ci ją zabierze, śpiesz się. Jeśli pomoge dostenę pomogła??
violetLily - Wto 03 Mar, 2009 17:55
Temat postu:
Siex.. Zawiodłam się.. Jak można być tak pysznym, żeby napisać takie cóś i zapytać się czy dostaniesz "pomogła"..
Tremere - Wto 03 Mar, 2009 18:42
Temat postu:
a wlasnie za to ma u mnie duzego plusa bo nie zgrywa wielce bezinteresownej :p
Sumek - Wto 03 Mar, 2009 19:27
Temat postu:
No i shit :/ zapytałęm ja wreszcie nareszcie ona powiedziala ze po prostu mnie lubi i ... a te rzeczy co na gg wysyłała kazdemu kogo lubi ;( no i pszykro.pl :/ a ja po prostu za nią lece ... aaa chłopaka nie ma ... no i niech ktos powie jak to dalej ciągnąc ? na koniec tej rozmowy powiedziałą zebysmy o tym juz nie pisali i .. :/ no i jestem zawiedziony ...
violetLily - Wto 03 Mar, 2009 21:14
Temat postu:
Tremere do kogo to Wink ? Bo to zdanie może być szeroko rozumiane ^.
Ale to chyba chodziło o Siex, że hymm.. "nie zgrywa wielce bezinteresownej".

Sumek.. Twarda sztuka Ci się trafiła.. Albo po prostu "nie może" przyznać się Tobie prosto w oczy, że czuje coś do Ciebie, albo przed samą sobą ^.
Szczerze nie wiem jak ci pomóc. Bo każda może zareagowac inaczej na różne podrywy itp.. Ooo.. Masz okazję zabłysnąć na dzień kobiet ;] Kup jej jakiś drobiażdżek.
Shaunri - Wto 03 Mar, 2009 21:14
Temat postu:
No i co? Źle to rozegrałeś po prostu. Nie przeprowadza się takich rozmów, bo można tylko stracić. Teraz czeka Cię sporo nadrabiania kolego. Po pierwsze koniec z gg - Co to za kontakt przez gg? Może i XXI wiek, ale mimo to z dziewuchą spotkać się trzeba.

Odczekaj trochę, potem zacznij zapraszać dziewuchę na jakieś spacery, kina, lody, cokolwiek - zaimponuj jej, pokaż że Ci zależy (szczególnie kiedy wie już o co chodzi...), pokaż się z tej lepszej strony i wykaż sporo cierpliwości.
@siex - Sro 04 Mar, 2009 14:44
Temat postu:
violetLily napisał/a:
Tremere do kogo to Wink ? Bo to zdanie może być szeroko rozumiane ^.
Ale to chyba chodziło o Siex, że hymm.. "nie zgrywa wielce bezinteresownej".

Sumek.. Twarda sztuka Ci się trafiła.. Albo po prostu "nie może" przyznać się Tobie prosto w oczy, że czuje coś do Ciebie, albo przed samą sobą ^.
Szczerze nie wiem jak ci pomóc. Bo każda może zareagowac inaczej na różne podrywy itp.. Ooo.. Masz okazję zabłysnąć na dzień kobiet ;] Kup jej jakiś drobiażdżek.

Jestem @siex
violetLily - Sro 04 Mar, 2009 15:43
Temat postu:
Wiem, wiem, tylko że mi lepiej Siex pisać, ale jak Chcesz bądź tą "@siex Razz

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group