Dzieci OnLine

SEKS - Sex z dorosłym

djjonder - Wto 24 Lut, 2009 22:45
Temat postu: Sex z dorosłym
Myślę ze jest wielu przeciwników pedofilii. Ja jestem wielkim przeciwnikiem jak 40 latek robi to z np. 6 latka/latkiem. Mi chodzi tutaj czy jakaś dziewczyna powyżej 13 była by chętna na sex z np. 25 latkiem? Ja mam 16 lat i zrobił bym to z np 25 latką. Chodz nie śpieszę się gdyż nie mam takiej potrzeby.

Powtarzam - jestem przeciwko wymuszonemu sexu przez dorosłych na osobach ponizej 13 roku zycia.
violetLily - Wto 24 Lut, 2009 22:56
Temat postu:
Ja bym powiedziała poniżej 15 roku życia - tak mówi prawo.
djjonder - Wto 24 Lut, 2009 23:04
Temat postu: prawo
Jak się mówi prawo jest po to by je łamać. ok. ale niektórzy potrzebują wcześniej. Tylko pytanie czy za zgodą powyżej 13 roku zycia jest nienormalne i tępione?
nasty_girl - Wto 24 Lut, 2009 23:09
Temat postu:
Za sex z 6 latką bez skrupułów bym zamordowała. Za sex z 13 latką? czy dla 25 letniego faceta jest to pociągające? Wydawałoby się, że to już facet, 13 latka - dziecko. Chore. Co najmniej chore.

Prawo.. mimo, że powinnam je popierać, powiem, że nie zawsze jest słuszne. Jednak.. jeżeli to jest 14 i 16 latek.. ok.
Shaunri - Wto 24 Lut, 2009 23:53
Temat postu:
nasty - Z wieloma ludźmi już toczyłem kłótnie na ten temat, aż mi się znudziło. Mężczyźni, kobiety, chłopcy i dziewczęta potrafią tak zaciekle bronić tego że i dorosły, poważny facet potrafi "zakochać się" w takiej młódce, i młódka potrafi być na tyle "dojrzała", że jest gotowa na taki związek.

Nigdy z nikim do konsensusu nie doszedłem, darowałem już sobie - ale swoje zdanie mam. Każdy facet który bierze sobie taką młodą białogłową to zboczeniec i perwersant. Po prostu nie czuję ani krzty szacunku do takich ludzi.

Młodą jestem w stanie zrozumieć - dorosły, poważny facet może wydawać się pociągający, ale z drugiej strony, przynajmniej z mojej, to wygląda całkiem inaczej.
violetLily - Wto 24 Lut, 2009 23:56
Temat postu:
Dokładnie Shaunri, dorosły facet ma świadomość całej sytuacji i tylko wykorzysta młodszą. Młodsza z koleji nie ma tak naprawdę pojęcia, gdzie może się wpakować a potem tego żałować.
joasia90 - Sro 25 Lut, 2009 06:17
Temat postu:
Mam nadzieje, że żadna normalna 25-latka nie zainteresowałaby się Toba.... Dla niej powinieneś być jeszcze dzieckiem
nasty_girl - Sro 25 Lut, 2009 12:34
Temat postu:
Shaunri ale czy była mowa o związku? Miłości? Po prostu sex.
Shaunri - Sro 25 Lut, 2009 13:32
Temat postu:
nasty - Dobrze, niech będzie że tamten post był nie na temat. Już się poprawiam.

nasty - Z wieloma ludźmi już toczyłem kłótnie na ten temat, aż mi się znudziło. Mężczyźni, kobiety, chłopcy i dziewczęta potrafią tak zaciekle bronić tego że i dorosłemu, poważnemu facetowi potrafi "spodobać się" taka młódka, i młódka potrafi być na tyle "dojrzała", że jest gotowa na seks, a odpowiednim partnerem dla niej jest człowiek dorosły, człowiek który z pewnością "nie zrobi jej krzywdy" i "zajmie się nią" lepiej niż ktoś młodszy.

Nigdy z nikim do konsensusu nie doszedłem, darowałem już sobie - ale swoje zdanie mam. Każdy facet który bierze sobie taką młodą białogłową to zboczeniec i perwersant. Po prostu nie czuję ani krzty szacunku do takich ludzi.

Młodą jestem w stanie zrozumieć - dorosły, poważny facet może wydawać się pociągający, ale z drugiej strony, przynajmniej z mojej, to wygląda całkiem inaczej.
Tremere - Sro 25 Lut, 2009 15:43
Temat postu:
booooze ale glupoty piszecie, moj pierwszy powazniejszy zwiazek byl wlasnie ze starszym o 10 lat facetem, mialam wtedy 16 lat. i jakos nie uwazam go nawet teraz za zboczenca, bo ja bylam dojrzala fizycznie, psychicznie konczylam dojrzewac. dzieki niemu wiem duzo wiecej o swiecie i w sumie moge powiedziec ze wcale nie zaluje ze sie z nim zwiazalam.
no ale oczywiscie, najlepiej chodzic i krytykowac wszystko czego sie nie doswiadczylo.

aha, moj ojciec ma teraz 57 lat a matka 45, CO ZA ZBOCZENIEC Z NIEGO! :/
Shaunri - Sro 25 Lut, 2009 15:50
Temat postu:
Tremere - Rozmowa z Tobą na takie tematy nie ma sensu, więc pozwolisz że się wycofam : )
Tremere - Sro 25 Lut, 2009 17:04
Temat postu:
no pozwalam, ale pozwol sobie nie wypowiadac sie za dziewczyny/kobiety ktora wiaza sie ze starszymi mezczyznami. chyba ze masz jakies doswiadczenia w tym temacie.
Shaunri - Sro 25 Lut, 2009 17:20
Temat postu:
Tremere - Za kobiety które wiążą się ze starszymi od siebie się nie wypowiadam. Bo to dorosłe kobiety które mimo że nie wiedzą co robią, to przynajmniej mogą w jakiś sposób za to odpowiadać.

Za dziewczynki które wiążą się ze starszymi mężczyznami wypowiadać się będę, bo to dzieci które są w niezbyt przyjemny sposób wykorzystywane przez dorosłych mężczyzn.

Obu stron mi w pewnym stopniu szkoda.
Tremere - Sro 25 Lut, 2009 20:49
Temat postu:
16 lat to nie dziewczynka moj drogi, to dziewczyna, zupelnie swiadoma siebie i swojej seksualnosci. nawet jezeli ta seksualnosc dopiero kielkuje, to taka dziewczyna wiazac sie ze starszym facetem doskonale wie co robi.
prawo polskie zabrania kontaktow z maloletnim ponizej lat 15 i slusznie. mysle ze ludzie ktorzy ustanawiali konstytucyjnie to prawo zasgieneli porad seksuologow. jestes jednym? no chyba ze o czyms nie wiemy, shaunri.
joasia90 - Sro 25 Lut, 2009 21:25
Temat postu:
Nie każdą 16-latke można nazwać dziewczyną świadomą swojej seksualności. Zwłaszcza, że Już wiele razy zdarzyło mi się jako pierwszej uświadomić "kobiecie" w tym wieku, że np.... ma trzy dziurki a nie dwie Laughing
Shaunri - Czw 26 Lut, 2009 15:15
Temat postu:
Tremere - Nasty zwróciła mi uwagę że nie mówimy tutaj o wiązaniu się z kimkolwiek starszym - tylko o samym seksie.

Tak więc, jak już pisałem w poprzednim poście - nie będę wypowiadał się za te Twoje 16 letnie kobiety - Nie byłem nią nigdy i już raczej nie będę. Jednak za mężczyznę wypowiedzieć się jako-tako mogę. I - jak również już pisałem tutaj - dziwi mnie pociąg seksualny dojrzałego gościa do takiej młódki. Po prostu dziwi. Uważam to za coś nienormalnego. Po prostu nie szanuję takich ludzi. I tyle. Nic więcej i nic mniej. Nie mówię ze należy to karać, nie mówię że należy ich odizolować. Pedofilia, a seks z nastolatką to co innego.

Niech każdy robi to na co ma ochotę, jednak jeśli ktoś wśród znajomych mi osób w tym wieku przyprowadziłby mi swoją 15-letnią partnerkę, plotąc coś o miłości i największym związku jego życia, to zabiłbym go śmiechem.

Wszelkie Twoje ironie pozwolisz że pominę milczeniem : )
Jaś - Sob 11 Kwi, 2009 01:06
Temat postu:
Shaunri napisał.
Cytat:
Shaunri No nie niewierze że jak byś miał powiedzmy 50 lat i spojrzał byś na swoją ukochaną żonę. Nogi jak u słonia, piersi jak u konia 2 obwisłe kapcie, sylwetka jak u hipopotama, choć zadbana, gdy się do niej tulisz, ona leży swej opiętej koszuli, na tyłku ma reformy gacie i myślisz że da ci jak migrenę ma ci, załapała ją od rana i choć w tobie jest zakochana nie da ci ciała ani grama. A tu mruga do ciebie młoda łania, przyjaznym okiem, dziewczyna 20, jak malowana, czule kleci ci wyznanie, ja z tobą kochanie zostanę, czy pokochasz taką jak ja damę. Ma zgrabną pupę, wypina jędrne piersi, odsłania gładkie jak aksamit ramiona i z rozkoszy w twych ramionach kona. nie mów bracie żebyś się nie skusił, i tej dziewczyny nie obrócił swym uściskiem i pocałunkiem, z całym szacunkiem. Czy wiesz chłopie, że po czterdziestce chłop młodość żłopie. Tu się mówi że chłop przeżywa kryzys wieku średniego, druga młodość tak zwana, dręczy go od samego rana, i co ty na to, demokrato?.
Tremere - Sob 11 Kwi, 2009 03:48
Temat postu:
wyginam swój długi paluszek, głaszczę swoje duże klawisze, naciskam coraz szybciej... potem z rozkoszą celuję w enter i jesteś na http://www.stoppedofilom.pl/.
i co ty na to, demokrato?
nasty_girl - Sob 11 Kwi, 2009 09:58
Temat postu:
Spójrzmy z drugiej strony - młoda, atrakcyjna, z fajnym ciałem. Mogłaby mieć fajnego faceta, w odpowiednim wieku.. A tu.. spotykać się ze starym, mniej sprawnym, 'skapciały' - skoro kobieta, to czemu i nie facet. Fe!
Shaunri - Sob 11 Kwi, 2009 10:43
Temat postu:
<drapie się po głowie> Przed chwilą mówiliśmy o 13-ach, teraz przeszliśmy do 20-ek. Od kiedy seks z dwudziestolatką to pedofilia? Więc Jasiu trzymajmy się tematu i teraz powiedz mi jak bym spojrzał, gdybym miał 50 lat, na 13 latkę która wypina do mnie pupę.

Tremere jak zwykle pozamiatała : )
Jaś - Sob 11 Kwi, 2009 14:22
Temat postu:
Shaunri widzę że ty w przeciwieństwie do Tremere czytasz ze zrozumieniem, celowo podniosłem wiek dziewczyny, zachowując przy tym ich dużą różnicę wieku. tylko po to, żeby podważyć twoje zdanie na temat związku z dużą różnicą wieku. Podniosłem ich skale wiekową, z 13 i np. 33 lat, na 20 i np. 40 lat. Gdyby podejść sposób zrównoważony do twego pytania, muszę odpowiedzieć tak. 13 jest już fizycznie dojrzała, niejednokrotnie zakłada już szpilki, maluje się, jest dobrze rozwinięta, aktywna seksualnie, więc kokietuje. Pod względem fizycznym, praktycznie nie ma przeciwwskazań do tego żeby zaczęła prowadzić życie seksualne, bez znaczenia czy to będzie szesnastolatek, czy trzydziestolatek, chodź jest różnica miedzy tymi dwoma mężczyznami, szesnastolatek nie jest w stanie ponieś ciężaru jaki się wiąże z utrzymaniem rodziny, trzydziestolatek poradzi sobie z tym problemem bez kłopotów. W historii polski i nie tylko były już takie przypadki związków między bardzo młodą dzierlatką a dojrzałym mężczyzną. Takie praktyki są i do dziś, np. w społeczności Romskieji. Pod względem fizycznym problemu nie ma, problem jest pod względem obyczajowym, kulturowym i psychicznym. Tak młode dziewczyny które same niedawno były dziećmi i teraz poczuły się kobietami, nie są wstanie sprostać wyzwaniom jakie im stawia założenie rodziny i macierzyństwo. Ponadto są dalej pod prawną opieka swych rodziców. celem rodziców jest wychowanie ich dziecka na dojrzałą samodzielną kobietę, nie tylko pod względem fizycznym, ale i psychicznym. materialnym. Choć wiadomo od każdej reguły są wyjątki, i wcale nie można powiedzieć że w jednostkowych przypadkach trzynasto czy czternastolatka nie zrealizuje się jako matka i żona. Z racji tej, że takie przypadki są marginalne jednostkowe, nie należy brać ich pod uwagę. Więc tylko dlatego jestem takim związkom przeciwny. Ale nie jestem przeciwny przed związkami z dużą różnicą wieku. Niejednokrotnie 15 czy 20 lat starszy mężczyzna, bardziej szanuje swoją żonę niż równolatek, z czystego powodu. Nie każdy czterdziestolatek może mieć dwudziestoletnią żonę, nie jeden rówieśnik zazdrości takiej żony, bo jak wiadomo mężczyzna jest wzrokowcem i kręci go przede wszystkim to co młode i jędrne, niezależnie ile ma lat. Więc taki czterdziestolatek w obawie przed utratą tak atrakcyjnej żony, zrobi wszystko żeby ona z nim była jak najdłużej, bo drugi przypadek w którym może się zakochać tak młoda dziewczyna, może się nie powtórzyć. Ja sam znam takie przypadki małżeństw i konkubinatów z dużą różnicą wieku. nie u wszystkich podłożem takiego związku była miłość. Jednym z takich przypadków byli moi rodzice, oboje pobrali się w późnym wieku, między nimi była różnica 11 lat, moja siostra wyjechała za granice i ma męża 14 lat starszego męża. Inna kobieta z dwójką dzieci rozwódka, popadła w poważne długi finansowe, uciekła zagranicę, tam związała się z pierwszym lepszym napotkanym mężczyzną o 20 lat starszym. On zaakceptował jej dzieci i dostał od niej młodość, ona zaakceptowała dużą różnicę wieku i dostała opiekuńczość i stabilizację.
Tremere - Sob 11 Kwi, 2009 14:42
Temat postu:
ja czytam ze zrozumieniem, dlatego nie podobal mi sie fragment
Cytat:
Ma zgrabną pupę, wypina jędrne piersi, odsłania gładkie jak aksamit ramiona i z rozkoszy w twych ramionach kona. nie mów bracie żebyś się nie skusił, i tej dziewczyny nie obrócił swym uściskiem i pocałunkiem, z całym szacunkiem.

ja nie zartuje, jeszcze jeden taki post i naprawde wysle zgloszenie, niedlugo wyjdzie tu jakies sexstory
Shaunri - Sob 11 Kwi, 2009 16:46
Temat postu:
Jaś - Rozumiem że dla Ciebie życie kręci się tylko wokół seksu, wiele osób ma na życie taki pogląd, ale nie wszyscy. Dlatego też wielu, wielu ludzi potrafi przeżyć z jedną partnerką 50 lat i - o dziwo - ciągle ze sobą sypiają.
Tremere - Sob 11 Kwi, 2009 17:18
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Jaś - Rozumiem że dla Ciebie życie kręci się tylko wokół seksu, wiele osób ma na życie taki pogląd, ale nie wszyscy. Dlatego też wielu, wielu ludzi potrafi przeżyć z jedną partnerką 50 lat i - o dziwo - ciągle ze sobą sypiają.

<brawo> Love
Shaunri - Sob 11 Kwi, 2009 17:32
Temat postu:
Wow, Tremere, dałbym sobie głowę uciąć że będziesz pierwszą która obali moją teorię o pięknym świecie ; )
Jaś - Sob 11 Kwi, 2009 22:38
Temat postu:
Tremere Naprawdę fascynuje mnie twoja filozofia, z jednej strony porównujesz moją wypowiedź na temat małżeństw z dużą różnicą wieku do pedofili i tu rozumie cię, dla ciebie każdy związek w którym kobieta mogła by być córką swego męża kojarzy ci się z pedofilią. Z drugiej strony, na mój zarzut że nie rozumiesz co czytasz, wpadasz furię grozisz mi i zmieniasz źródło swej frustracji, na kontekst mego zdania, który jest niczym innym jak parodią ludzkiego życia, potraktowaną trochu w sposób humorystyczny, w formie rymowanki. Nie wiem dlaczego i te słowa z tej rymowanki cię obruszyły. Może ty masz jakiś kompleks osobisty, bo akurat sama masz rubensowskie kształty i przedstawiony przeze mnie opis jest dla ciebie zbyt zidealizowany i cię denerwuje. Bawi mnie też twój zachwyt nad wywodem Shaunri który notabene, nie neguje mojej wypowiedzi, tylko ją uzupełnia. Nie wszyscy tak czynią i tu ma rację, świat jest zróżnicowany, ty poprzez swój zachwyt pośrednio zachwycasz się i moją wypowiedzią na temat życia panów w średnim wieku.
Cytat:
niedługo wyjdzie tu jakies sexstory
nie będzie to możliwe, bo nie wiele miałem takich przygód z kobietami, więc o czym mam pisać . Całe moje życie poświęcam prywatnie filozofii i psychologii ludzkich zachowań i Tremere jest bardzo obiecującym obiektem moich prywatnych badań, mieści się w ramkach innych moich spostrzeżeń, zapisanych w dziale Dom Rodzina. A co do twojego zdania,
Cytat:
wielu ludzi potrafi przeżyć z jedną partnerką 50 lat i - o dziwo - ciągle ze sobą sypiają.
Też się zgadzam, nie każda kobieta po 30 latach małżeństwa staje się oziębła i leniwa w sprawach seksapilu.
Tremere - Sob 11 Kwi, 2009 23:56
Temat postu:
nie baw sie w psychologa chlopie, jestem 21 letnia, samodzielna kobieta, wiec moze lepiej poszukaj innego hobby. wiesz, byl juz jeden samson. musze konczyc?
Jaś - Nie 12 Kwi, 2009 01:13
Temat postu:
Cytat:
nie baw sie w psychologa chlopie, jestem 21 letnia, samodzielna kobieta, wiec moze lepiej poszukaj innego hobby.

No to zabiłaś mi klina. To że jesteś samodzielna kobieta, wcale mnie nie dziwi, jak by nie patrzeć masz 21 lat i trudno żeby było inaczej. Ale zgryza mam tu.. W innym miejscu napisałaś
Cytat:
nie chcialabym zeby moje dziecko czytalo wypociny jakiegos pana o kulkach gejszy i dmuchanych lalach
Jak to mam rozumieć, masz 21 lat i twoje dziecko umie czytać i pisać i wchodzi na tą stronę. Jak tak, to składam hołd twoim rodzicom za seksualne wychowanie swojej córki. A co do Samsona, czy to czasami nie ten legendarny biblijny siłacz, którego żona zdradziła, czego skutkiem była jego śmierć, Tylko co on ma do mnie, żaden zemnie maczo.
Tremere - Nie 12 Kwi, 2009 01:31
Temat postu:
nie mam dzieci, napisalam 'NIE CHCIALABYM' a nie 'NIE CHCE'. swoja droga masz wyjatkowy tupet, jakis podejrzany koles z forum dla dzieci probuje wmowic mi ze rodzice wlozyli za maly wklad w moje wychowanie seksualne. smieszne Smile
o zadnym biblijnym samsonie nie wiem. najwidoczniej mamy inne zrodla wiedzy. coz.
Słupek - Nie 12 Kwi, 2009 02:30
Temat postu:
Nie no, żeby głosić supremację żydowską, a nie znać Starego Testamentu Smile

Samson to był bardzo ciekawy ziomek, taki prekursor subkultury metalowej - siłę czerpał ze swoich długich kłaków.
Shaunri - Nie 12 Kwi, 2009 09:25
Temat postu:
Jaś - Ja neguję Twoją wypowiedź, nie wiem czemu uznałeś inaczej. Z perspektywy dorosłego człowieka 13-latka która macha pupą jest stu krotnie mniej pociągająca niż stara, obmierzła żona. Łapiesz?
Jaś - Nie 12 Kwi, 2009 15:58
Temat postu:
Cytat:
Jaś - Ja neguję Twoją wypowiedź, nie wiem czemu uznałeś inaczej. Z perspektywy dorosłego człowieka 13-latka która macha pupą jest stu krotnie mniej pociągająca niż stara, obmierzła żona. Łapiesz?

czemu uznałem inaczej, proszę
Cytat:
wiele osób ma na życie taki pogląd,
Teraz negujesz i to w tej tylko kwestii. Możesz negować tylko, z swojego punktu widzenia. Są różne typy mężczyzn, a ty nie jesteś pępkiem świata. Ja nie neguje że są mężczyźni którym się podobają starsze kobiety, tęgie kobiety, inni mężczyźni, czy kobiece fatałaszki, są ich fetyszem Zboczenie u mężczyzn jest bardziej urozmaicone jak u kobiet. Na Polsacie w programie Interwencja, pokazywano takie małolaty 14 i 15 letnie, które się sprzedawały za pieniądze, w Warszawie na dworcu centralnym, ku niezadowoleniu ich starszych koleżanek, bo za małolatę płacono dwa razy tyle. Starsze panie dawały tym dziewczynom spokój jak zapłaciły im haracz, w innym wypadku zgłaszały je na policje.

Tremere napisała
Cytat:
nie mam dzieci, napisalam 'NIE CHCIALABYM' a nie 'NIE CHCE'
Skoro nie masz dzieci to czemu podnosisz lament, jak stara dewota Słowo nie chciałam bym, czy nie chce żeby moje dziecko czytało, nie zmienia faktu że to sugeruje że masz dziecko.
Cytat:
swoja droga masz wyjatkowy tupet, jakis podejrzany koles z forum dla dzieci

Skoro to forum dla dzieci, to po co zabierasz tu głos, nie jesteś dzieckiem.. Idzi na forum dla dorosłych o tej samej tematyce. Swoją drogą, śmieszy mnie twoja opinia że to forum o seksie na którym ludzie się rozpisują o np. Czy prostytucja powinna być legalna??? Albo 13 latka SeX w MoIm WiEkU?? PoMoZcIe ... pyta się, czy ma to zrobić i porady zrób, jak to czytam, to głowa boli. jak pomyślę że tu dziesięciolatek zadaje podobne pytanie a drugi czyta, A 21 letnia przyszła mama morały prawi do mnie i pisze, co jest perwersją, co nie. Dla niej perwersja są kulki Gejszy, czy telefon komórkowy, a namawianie do stosunku trzynastolatki to kurs koedukacyjny he he . Tremere co ja mam wspólnego z tym koncertowym Samsonem?
Tremere - Nie 12 Kwi, 2009 17:06
Temat postu:
jestem zydowka, to raz, a dla nas tora to metafora z ktorej wyciaga sie nauki. mialam prawo nie pamietac, pomijajac to ze nie przystepuje do obrzędów od kilku lat.
i pomysl czasem, google nie gryzie, poszukaj coś na temat samsona.

dla mnie perwersja nie sa ani kulki gejszy ani nic innego, PISANIE O TYM NA FORUM DLA DZIECI TAK.
czy ty jestes normalny?
Słupek - Nie 12 Kwi, 2009 17:33
Temat postu:
Jaś napisał/a:
Co do Samsona. Ludzie w Polsce jest 95 % katolików, gdzie wy chodzili jak lekcje religii były. Pewnie na szluga z koleżankami z młodszej klasy, znacie tylko Samsona bembniarza, z kapeli szarpi drutów, z przerośniętymi gardłami, grającymi na imprezach zakonników szatana podczas cmentarnej mszy, ponoć składają ofiary z zwierząt i z dziewictwa młodej dziewczyny.

Tego Samsona za diabła nie mogę skojarzyć Smile
Cytat:
dla mnie perwersja nie sa ani kulki gejszy ani nic innego, PISANIE O TYM NA FORUM DLA DZIECI TAK.
Prawda.
Shaunri - Nie 12 Kwi, 2009 20:06
Temat postu:
Jaś - To, że wiele osób ma na życie taki pogląd, nie znaczy że jest On dobry, czy prawdziwy. Czas często zmienia poglądy.

I na przyszłość trzymaj się nieco tematu, bo co do poglądu życia wokół seksu mają 14-latki sprzedające się na dworcu, to nie wiem.
Jaś - Pon 13 Kwi, 2009 00:08
Temat postu:
Tremere . Z ciebie taka Żydówka jak zemnie pianista. Naród Żydowski był narodem wybranym przez Boga. Znani są z wysokiej inteligencji, a twoja jest na poziomie przeciętnego Jugola . Podstawowy twój błąd to Tora. Tora to pięcioksiąg Mojżeszowy, a historia Samsona jest opisana w Księdze Sędziów w rozdziale 14, a ta nie jest częścią Tory. Więc nie pisz czym dla Żydów jest Tora bo o niej nie masz zielonego pojęcia.
Cytat:
dla mnie perwersja nie są ani kulki gejszy ani nic innego, PISANIE O TYM NA FORUM DLA DZIECI
Kulki gejszy, nie są problemem na forum notabene o seksie dla dzieci, póki ktoś nie zrobi z tego problemu. Oto przykład. Była u nas siostra z dziećmi ja siedziałem w łazience, siostra się pyta co tam robisz?, odpowiedziałem, walę konia. Siostra podnosi lalum, jak ty tutaj. Co ty mówisz, przecież tu są dzieci. Odpowiedziałem ja, nic nie mówię, to ty teraz zwruciłaś ich uwage na te słowa swoim krzykiem, one tego nie rozumieją co to znaczy. Chwile później słyszę, jak siostrzenica woła do swojej mamy, mama co to znaczy walę konia?, siostra nie odpowiedziała i przyszedł kuzyn i ta 5 letnia dziewczynka znowu. Wujku co to znaczy walę konia, siostra od razu się tłumaczy do kuzyna, że to przeze mnie jej dziecko chodzi i wszystkim zadaje pytanie, co to znaczy walić konia ? i nastała kłótnia miedzy mną i siostrą w celu ustalenia kto jest temu winien, tak jak teraz miedzy nami. Ponadto już widziałem jak dziesięcioletnia dziewczyna wraz czternastoletnią, masturbowały się za pomocą masarzera do pleców mojej mamy, ja w ich wieku to nawet nie wiedziałem że tak można. Teraz to już nie wiem, czy jest jeszcze coś czym można zgorszyć współczesne dzieci na tym forum. Jedynie co może się stać to to, że kiedyś dla jaj, syn się spyta mamy, mamo do czego służą kulki Gejszy? Czasami to dzieci mnie gorszą bardziej jak ja je.

Shaunri napisał
Cytat:
Jaś - To, że wiele osób ma na życie taki pogląd, nie znaczy że jest On dobry, czy prawdziwy.
Czy poglądy fanów nastolatek mogą być nie prawdziwe, tak samo jak poglądy, gejów czy lesbijek. Powinieneś wiedzieć, że jest różny punkt widzenia od punktu siedzenia . Dla geja, to ty możesz być nienormalny, że takiemu pięknisiowi jak on nie chcesz nastawić swoich wdzięków. Laughing
Tremere - Pon 13 Kwi, 2009 02:01
Temat postu:
ty masz na pewno wieksze pojecie o religii i tradycji zydowskiej ode mnie! o wybacz ze zwiatpilam. odplyn, ZYDZI to narod a nie tylko grupa wyznaniowa, zmadrzej.
Shaunri - Pon 13 Kwi, 2009 10:27
Temat postu:
Jaś - Oczywiście nie muszę chyba wspominać że na tym poście kończymy wszelkie rozmowy? Przegiąłeś kolego.

Z ciebie taka Żydówka jak zemnie pianista. Naród Żydowski był narodem wybranym przez Boga. Znani są z wysokiej inteligencji, a twoja jest na poziomie przeciętnego Jugola .\

Twój brak szacunku aż bije po oczach - troszeczkę pokory kolego, naprawdę.

Poza tym - punkt widzenia jest zależny od punktu siedzenia - ale tylko mój punkt widzenia jest prawidłowy.

Koniec, miło było, teraz żegnamy.
Jaś - Pon 13 Kwi, 2009 11:32
Temat postu:
Acha rumie. Żydzi to naród taki sam jak naród Polski. Katolicki niby są katolikami a nie znają własnych nauk. W efekcie w Polsce stworzył się antysemityzm, którego skutkiem było Jedwabne, czy Kielce.. w Jedwabnym Żydom żywcem wspólnie z Niemcami. Polacy kobietom, dzieciom, zrobili świętą Inkwizycję, piekąc ich w żywym ogniu, potem poszli grabić ich domostwa, na końcu, na niedzielnej mszy podziękowali Bogu za to że umożliwił im wypełnić święty obowiązek.. Dzieje się tak, że ludzie są nie wyedukowani w tym co wierzą, i w efekcie w Popełniają błąd bo, wychodzą takie numery, że prześladują żydów za to że są Żydami. bo zabili im Boga Chrystusa. Popełniają błąd, sam Chrystus nie osądzał ludzi, tylko kazał nastawić drugi policzek. Nie wszyscy Żydzi są odpowiedzialni za śmierć Jezusa, miał wielu uczniów wśród Żydów.. Zresztą sam był Żydem i Maryja też , paradoksem tego wszystkiego jest to że Chrześcijanie z jednej strony modlą się do Żyda poprzez Żydówkę Marię, z drugiej strony prześladują ich naród. Tak jak Polacy ż nazwy aą wierzącymi i są narodem, tak samo i wsiród narodu Żydowskiego mogą być tacy co wiarę swych ojców traktują jako coś koniecznego, powierzchownego, bez zagłębiania się w istotę wiary, tak jak ty Tremere i pozbawieni są wiedzy, w efekcie mamy Jedwabne, Kielce i inne takie miejsca które do dnia dzisiejszego są niewygodne dla społeczności polskiej i rządu. Proponuje wam ciekawy artykuł na ten temat, pewnego reżysera, który chciał nakręcić film o Jedwabnym w Polsce i spotkał się z dużym oporem ze strony rządu.. Bardzo ciekawy artykuł, poczytajcie sobie sami. Ps.. Tremere jakie święto macie 14 Nisan.

http://wyborcza.pl/1,85809,5896770,Pasikowski__Jestem_dowodem_istnienia_cenzury_w_Polsce.html?as=3&ias=6
[color=444444][/color]

[ Dodano: Pon 13 Kwi, 2009 11:15 ]
Shaunri napisał/a:
Jaś - Oczywiście nie muszę chyba wspominać że na tym poście kończymy wszelkie rozmowy? Przegiąłeś kolego.
Shaunri czyżby to świadczyło że brakło ci argumentów i zostałeś przyparty do muru . W świece realnym też wielu nie lubi się zemną sprzeczać. Znajomy mi powiedział że nie lubi się zemną kłócić, bo jego to denerwuje. ja z nim rozmawiam jak bym rozmawiał o pogodzie i jego to dodatkowo denerwuje, że on się złości a ja nie, po prostu mam przewagę psychiczną nad wieloma ludzkimi. Z natury jestem spokojny dociekliwy w każdym temacie co mnie interesuje sięgam aż do samego dna, przypierając wiele osób do tak zwanego muru. Po prostu jestem od ciebie i innych psychicznie mocniejszy i cieszy mnie to że mam taką przewagę nad innymi , i na kolejnym forum udało mi się doprowadzić ludzi do kapitulacji. W świecie realnym muszę uważać co mówię, bo miałem taki wypadek. Rozmawiałem z kimś na temat ogłaszania kogoś świętym. postawiłem zarzut że świętym kto jest, tylko Bug wie, a ludzie są stronniczy, czynią świętych tylko swoich księży i zakonnice, rzadko innego katolika, a ludzi poza kościoła wcale. Weszliśmy na temat Kolbe, chłopak powiedział że Kolbe jest święty bo oddał życie za drugiego człowieka. Ja odpowiedziałem i tak by umarł, cierpiał na suchoty, gdyby nie był księdzem nie ogłoszono by go świętym. Janusz Korczak też oddał życie za żydowskie dzieci i czego nie został świętym. Chłopakowi nabrzmiały żyły, zrobił się purpurowy, chwycił za młotek i podniósł go nade mną. Naprawdę się przestraszyłem, powiedziałem mu, opamiętaj się, co robisz, odłóż ten młotek. odłożył, odetchnąłem z ulgą, wiele nie brakowało a miodkiem rozwalił by mi głowę. Od tej pory jak rozmawiam z ludźmi w realu uważam żeby za bardzo ich nie zdenerwować, bo źle to może się skończyć, ale na forach co mogą mi zrobić. Wyzwać od głupków, durniów, idiotów, a mnie to cieszy, znów wysiadły im nerwy, jestem lepszy od nich w dyskusji, pocieszam się. he Very Happy
SIMON300195 - Pon 13 Kwi, 2009 12:28
Temat postu:
Jaś napisał/a:
Acha rumie. Żydzi to naród taki sam jak naród Polski. Katolicki niby są katolikami a nie znają własnych nauk. W efekcie w Polsce stworzył się antysemityzm, którego skutkiem było Jedwabne, czy Kielce.. w Jedwabnym Żydom żywcem wspólnie z Niemcami. Polacy kobietom, dzieciom, zrobili świętą Inkwizycję, piekąc ich w żywym ogniu, potem poszli grabić ich domostwa, na końcu, na niedzielnej mszy podziękowali Bogu za to że umożliwił im wypełnić święty obowiązek.. Dzieje się tak, że ludzie są nie wyedukowani w tym co wierzą, i w efekcie w Popełniają błąd bo, wychodzą takie numery, że prześladują żydów za to że są Żydami. bo zabili im Boga Chrystusa. Popełniają błąd, sam Chrystus nie osądzał ludzi, tylko kazał nastawić drugi policzek. Nie wszyscy Żydzi są odpowiedzialni za śmierć Jezusa, miał wielu uczniów wśród Żydów.. Zresztą sam był Żydem i Maryja też , paradoksem tego wszystkiego jest to że Chrześcijanie z jednej strony modlą się do Żyda poprzez Żydówkę Marię, z drugiej strony prześladują ich naród. Tak jak Polacy ż nazwy aą wierzącymi i są narodem, tak samo i wsiród narodu Żydowskiego mogą być tacy co wiarę swych ojców traktują jako coś koniecznego, powierzchownego, bez zagłębiania się w istotę wiary, tak jak ty Tremere i pozbawieni są wiedzy, w efekcie mamy Jedwabne, Kielce i inne takie miejsca które do dnia dzisiejszego są niewygodne dla społeczności polskiej i rządu. Proponuje wam ciekawy artykuł na ten temat, pewnego reżysera, który chciał nakręcić film o Jedwabnym w Polsce i spotkał się z dużym oporem ze strony rządu.. Bardzo ciekawy artykuł, poczytajcie sobie sami. Ps.. Tremere jakie święto macie 14 Nisan.

http://wyborcza.pl/1,85809,5896770,Pasikowski__Jestem_dowodem_istnienia_cenzury_w_Polsce.html?as=3&ias=6
[color=444444][/color]

[ Dodano: Pon 13 Kwi, 2009 11:15 ]
Shaunri napisał/a:
Shaunri czyżby to świadczyło że brakło ci argumentów i zostałeś przyparty do muru . W świece realnym też wielu nie lubi się zemną sprzeczać. Znajomy mi powiedział że nie lubi się zemną kłócić, bo jego to denerwuje. ja z nim rozmawiam jak bym rozmawiał o pogodzie i jego to dodatkowo denerwuje, że on się złości a ja nie, po prostu mam przewagę psychiczną nad wieloma ludzkimi. Z natury jestem spokojny dociekliwy w każdym temacie co mnie interesuje sięgam aż do samego dna, przypierając wiele osób do tak zwanego muru. Po prostu jestem od ciebie i innych psychicznie mocniejszy i cieszy mnie to że mam taką przewagę nad innymi , i na kolejnym forum udało mi się doprowadzić ludzi do kapitulacji. W świecie realnym muszę uważać co mówię, bo miałem taki wypadek. Rozmawiałem z kimś na temat ogłaszania kogoś świętym. postawiłem zarzut że świętym kto jest, tylko Bug wie, a ludzie są stronniczy, czynią świętych tylko swoich księży i zakonnice, rzadko innego katolika, a ludzi poza kościoła wcale. Weszliśmy na temat Kolbe, chłopak powiedział że Kolbe jest święty bo oddał życie za drugiego człowieka. Ja odpowiedziałem i tak by umarł, cierpiał na suchoty, gdyby nie był księdzem nie ogłoszono by go świętym. Janusz Korczak też oddał życie za żydowskie dzieci i czego nie został świętym. Chłopakowi nabrzmiały żyły, zrobił się purpurowy, chwycił za młotek i podniósł go nade mną. Naprawdę się przestraszyłem, powiedziałem mu, opamiętaj się, co robisz, odłóż ten młotek. odłożył, odetchnąłem z ulgą, wiele nie brakowało a miodkiem rozwalił by mi głowę. Od tej pory jak rozmawiam z ludźmi w realu uważam żeby za bardzo ich nie zdenerwować, bo źle to może się skończyć, ale na forach co mogą mi zrobić. Wyzwać od głupków, durniów, idiotów, a mnie to cieszy, znów wysiadły im nerwy, jestem lepszy od nich w dyskusji, pocieszam się. he Very Happy

zapisz do jakiegoś forum filozoficznego bo z tego tematu nic nie wyszło tylko jakaś bzdurna filozofia tłumaczona przez Jaśka iść se do innego forum
Shaunri - Pon 13 Kwi, 2009 13:57
Temat postu:
Jaś - Stary, nie będę z Tobą dyskutować nie dlatego że masz jakąś wyimaginowaną przewagę psychiczną, tylko dlatego że brak Ci kompletnie ogłady i kultury, szczególnie w stosunku do kobiet.

Takie małe PS - Wśród niepełnosprawnych trzylatków taka grafomania jaką stosujesz może być imponująca, jednak byle średniej klasy robotnik z kopalni zauważy w Twoich postach ogromne braki, błędy ortograficzne, zbędne zdania i kompletny brak ich sensu. Na przyszłość - do prawdziwego internetowego kozaka jeszcze dużo Ci brakuje, więc specjalnie nie masz się czym szczycić, podszkól się nieco i wtedy wróć.
Jaś - Pon 13 Kwi, 2009 15:53
Temat postu:
Cytat:
zapisz do jakiegoś forum filozoficznego bo z tego tematu nic nie wyszło tylko jakaś bzdurna filozofia tłumaczona przez Jaśka iść se do innego forum.
I historia zatacza koło. Byłem na innym forum, dla dorosłych, też wywołałem burzę w prosty sposób. Niektórzy tam opisywali swoje techniki które krytykowałem. że to zboczenie, że to rozpusta że to nie właściwe. Młoda dziewczyna będąca w dylemacie, chłopak albo seks, dostawała radę, uprawiaj seks z gumką. Pisałem co z was za Katolicy pod moim postem, lawina obrażonych i podobna dyskusja jak tu ,za jakiś czas pod moim adresem padały wyzwiska z pytaniem, co tu robisz, jak ci się nie podoba co tu piszą idź na inne forum dla dewot, i tam się produkuj. Szczęście że wy nie wyzywacie mnie od hu, idiotów debilów, wam tak samo jak tamtym puściły nerwy. A mnie to cieszy, bo ukazałem trochu hipokryzji, martwicie się o kulki Gejszy, a wcale wam nie przeszkadza kłócić się między sobą, wyzywać, przy dzieciach, od hu... kur... skur.. i tym podobnych rzeczy, a potem wasze dzieci to powtarzają na ulicy. Jak ktoś starszy zwróci uwagę to może usłyszeć wiązankę co kur.. się wpier.. spierd.. bo ci przykopie pizd.. hipokryci grubą nicią szyći.
Cytat:
Jaś - Stary, nie będę z Tobą dyskutować nie dlatego że masz jakąś wyimaginowaną przewagę psychiczną, tylko dlatego że brak Ci kompletnie ogłady i kultury, szczególnie w stosunku do kobiet.

Przepraszam, nie przeklinam i nie wyzywam, tylko się spieram i łapie za słowa. Od kobiet usłyszałem wyzwiska typu hu.. fiut skur. Żebyś wiedział jak damy w złości wiązanki puszczają,. ba nawet fizycznie mi się dostawało, wtedy się śmiałem, mocniej mnie pomasuj bo ledwo czuję, no i wpadały im jakieś twarde przedmioty i trzeba było ratować się ucieczką.
Cytat:
Takie małe PS - Wśród niepełnosprawnych trzylatków taka grafomania jaką stosujesz może być imponująca, jednak byle średniej klasy robotnik z kopalni zauważy w Twoich postach ogromne braki, błędy ortograficzne, zbędne zdania i kompletny brak ich sensu. Na przyszłość - do prawdziwego internetowego kozaka jeszcze dużo Ci brakuje, więc specjalnie nie masz się czym szczycić, podszkól się nieco i wtedy wróć.

No tak, musiałeś się odegrać. Piszę obszerne teksty w Word wraz waszymi skrótami i pomyłki mogą się zdarzyć, potem gotowe przenoszę na stronę Dzieci OnLine .Żebyś wiedział jak niektóre wasze teksty świecą się czerwonymi podkreśleniami.. I tego nie zauważasz z powodu swej stronniczości. Akurat twój się nie świeci na czerwono, za to np. sprawdzi tekst powyżej SIMON300195, tylko dwie linijki, pod względem stylistyki, i tekst Tremere ten co się zaczyna od
Cytat:
estem zydowka, to raz, a dla nas tora to metafora
Wklej jej tekst do Worda i wklej moje teksty, zobaczysz które bardziej się świecą na czerwono. Shaunri Zacznij pisać obiektywnie.
Shaunri - Pon 13 Kwi, 2009 15:58
Temat postu:
Skończyłem. Żegnam Cię mój drogi. Pa, miłej drogi na inne fora.
Jaś - Pon 13 Kwi, 2009 19:21
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Skończyłem. Żegnam Cię mój drogi. Pa, miłej drogi na inne fora.
Uszczelony zatopiony, No to ci pa, zaczynam pisać monologi na dwie nogi. Very Happy
SIMON300195 - Wto 14 Kwi, 2009 07:48
Temat postu:
Jaś napisał/a:
Cytat:
zapisz do jakiegoś forum filozoficznego bo z tego tematu nic nie wyszło tylko jakaś bzdurna filozofia tłumaczona przez Jaśka iść se do innego forum.
I historia zatacza koło. Byłem na innym forum, dla dorosłych, też wywołałem burzę w prosty sposób. Niektórzy tam opisywali swoje techniki które krytykowałem. że to zboczenie, że to rozpusta że to nie właściwe. Młoda dziewczyna będąca w dylemacie, chłopak albo seks, dostawała radę, uprawiaj seks z gumką. Pisałem co z was za Katolicy pod moim postem, lawina obrażonych i podobna dyskusja jak tu ,za jakiś czas pod moim adresem padały wyzwiska z pytaniem, co tu robisz, jak ci się nie podoba co tu piszą idź na inne forum dla dewot, i tam się produkuj. Szczęście że wy nie wyzywacie mnie od hu, idiotów debilów, wam tak samo jak tamtym puściły nerwy. A mnie to cieszy, bo ukazałem trochu hipokryzji, martwicie się o kulki Gejszy, a wcale wam nie przeszkadza kłócić się między sobą, wyzywać, przy dzieciach, od hu... kur... skur.. i tym podobnych rzeczy, a potem wasze dzieci to powtarzają na ulicy. Jak ktoś starszy zwróci uwagę to może usłyszeć wiązankę co kur.. się wpier.. spierd.. bo ci przykopie pizd.. hipokryci grubą nicią szyći.

nizej piszesz że nie przeklinasz a tu na mój cycat przeklinasz jaki żal mi ciebie zaraz poszukam inne forum dla ciebie i dostaniesz od PW i zbaczymy jak tam się poczujesz:)
nasty_girl - Wto 14 Kwi, 2009 10:41
Temat postu:
Jaś napisał/a:
Wklej jej tekst do Worda i wklej moje teksty, zobaczysz które bardziej się świecą na czerwono. Shaunri Zacznij pisać obiektywnie.

Aj.. poprawne pisanie, to nie tylko takie z uniknięciem błędów (teraz 10 latek może pisać bezbłędnie, bo poprawiacz błędów wyszukiwarce jest już chyba standardem?), ale pozostaje jeszcze logiczne sklecenie zdań, poprawna interpunkcja itd..
Shaunri - Wto 14 Kwi, 2009 12:32
Temat postu:
O, nasty - dawno Cię nie było. Sesja jakaś wam przyszła, czy co ; )?
nasty_girl - Wto 14 Kwi, 2009 14:37
Temat postu:
Zbliżające się kolokwium to raz, dwa wyjazd do domu, a więc masa zajęć i brak czasu ;p
Jaś - Czw 16 Kwi, 2009 22:53
Temat postu:
SIMON300195 napisał/a:

nizej piszesz że nie przeklinasz a tu na mój cycat przeklinasz jaki żal mi ciebie zaraz poszukam inne forum dla ciebie i dostaniesz od PW i zbaczymy jak tam się poczujesz:)
Trele morele, to są przykłady, nie przekleństwa te najgorsze skrócone.

[ Dodano: Czw 16 Kwi, 2009 21:57 ]
nasty_girl napisał/a:

Aj.. poprawne pisanie, to nie tylko takie z uniknięciem błędów (teraz 10 latek może pisać bezbłędnie, bo poprawiacz błędów wyszukiwarce jest już chyba standardem?), ale pozostaje jeszcze logiczne sklecenie zdań, poprawna interpunkcja itd..
W którym miejscu brak logiki w moim zdaniu, jest druga strona medalu, czytanie bez zrozumienia , wiele osób ma problemy z zrozumieniem instrukcji obsługi ,ale to już inna bajka.
Shaunri - Pią 17 Kwi, 2009 09:55
Temat postu:
Jaś - wierz mi, w Twoich postach nie ma krzty logiki. I to jest problem.
nasty_girl - Pią 17 Kwi, 2009 12:37
Temat postu:
Jaś napisał/a:
Młoda dziewczyna będąca w dylemacie, chłopak albo seks, dostawała radę, uprawiaj seks z gumką. Pisałem co z was za Katolicy pod moim postem, lawina obrażonych i podobna dyskusja jak tu

chłopak albo seks? Zawsze myślałam, że jeśli chłopak to seks Wink Następnie - chłopak albo seks dostawała radę? Katolicy pod postem?

No widzisz, jedni nie potrafią przeczytać ze zrozumieniem gazety, inni (mimo wiedzy podobno) nie potrafią poprawnie użyć alternatywy bądź implikacji Wink
Jaś - Pią 17 Kwi, 2009 22:51
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:

chłopak albo seks? Zawsze myślałam, że jeśli chłopak to seks Wink Następnie - chłopak albo seks dostawała radę?
No tak, tu było pewne niedopowiedzenie. Ja znałem temat, to dla mnie było zrozumiałe, dla was nie. Chodziło o to że dziewczyna się skarżyła że chłopak postawił jej ultimatum, albo mu ulegnie, albo on ją zostawi. Czyli miała do wyboru, stracić chłopaka, albo seks z nim i on będzie dalej z nią. Pytała się, co ma zrobić? Wielu forumowiczów doradzało jej żeby poszła z nim, ja odwrotnie, kazałem go zostawić. Skoro ją zmusza, to znaczy że nie kocha jej, to samolub który myśli tylko o sobie, i ja na jej miejscu wolał bym stracić chłopaka niż z nim być i robić coś wbrew swojej woli. On myśli tylko o sobie, więc nie powinna słuchać rad poprzedników bo są głupie. Wtenczas na mnie spadły gromy innych forumowiczów, i się posypała wymiana zdań z całą grupą myślących inaczej niż ja..
Słupek - Pią 17 Kwi, 2009 23:50
Temat postu:
I co to ma do tego forum i twojego uwielbienia dla pedofilii?
Jaś - Sob 18 Kwi, 2009 23:20
Temat postu:
Słupek napisał/a:
I co to ma do tego forum i twojego uwielbienia dla pedofilii?
Ot i oszczerca się znalazł, z jednej strony uwielbiam pedofilie, z drugiej strony małolatom odradzam sex w formie dowodu miłości. Słupek ty to logicznie potrafisz myśleć.
Słupek - Sob 18 Kwi, 2009 23:44
Temat postu:
A kto opowiada 5-letnim dzieciom, że właśnie się masturbuje?
Cytat:
Oto przykład. Była u nas siostra z dziećmi ja siedziałem w łazience, siostra się pyta co tam robisz?, odpowiedziałem, walę konia. Siostra podnosi lalum, jak ty tutaj. Co ty mówisz, przecież tu są dzieci.

Po mojemu takie zachowanie jest cokolwiek dziwne, by nie powiedzieć, że podejrzane.

Coś jeszcze, czy już sobie idziesz?
Jaś - Nie 19 Kwi, 2009 00:17
Temat postu:
Słupek napisał/a:
A kto opowiada 5-letnim dzieciom, że właśnie się masturbuje?

Po mojemu takie zachowanie jest cokolwiek dziwne, by nie powiedzieć, że podejrzane.

To był żart względem siostry na jej wścibskość, zajmowałem się zupełnie czym innym. To nie jej sprawa co ja robię w łazience, tak samo nie jest moją co ona robi w łazience.. Widzę że ty nie masz pojęcia czym jest Pedofilia, ponadto siostry dzieci nie znały biegle języka polskiego i znaczenia wielu polskich powiedzonek.. Dopiero siostry krzyk i oburzenie zwróciło uwagę tych dzieci na to słowo. .Jaszcze trochu to dla ciebie będzie pedofilem każdy kto tylko spojrzy niewłaściwie na dziecko. Gratuluję bystrości umysłu i trafionych przykładów. Ps. Słupek nie denerwuj się, złość piękności szkodzi i serduszko zwodzi. he Laughing
Tremere - Nie 19 Kwi, 2009 01:15
Temat postu:
jestes chory, nawet nie odpowiadaj tylko zglos sie do psychiatry
Słupek - Nie 19 Kwi, 2009 01:17
Temat postu:
A kto mówi, że się denerwuję? Dajcie bogowie, by każdy był taki spokojny jak ja.

Oczywiście doszukujemy się u adwersarza własnych przywar, do których ciężko nam się przyznać, co?
Jaś - Nie 19 Kwi, 2009 09:04
Temat postu:
Słupek napisał/a:
A kto mówi, że się denerwuję? Dajcie bogowie, by każdy był taki spokojny jak ja.
Oto przykład że się denerwujesz.
Słupek napisał/a:
A to jak nazwać

Słupek napisał/a:
Oczywiście doszukujemy się u adwersarza własnych przywar, do których ciężko nam się przyznać, co?
No właśnie,. trzeba dodać że wypowiadasz się w sprawach o których nie masz pojęcia, najpierw sprawdź czym jest pedofilia.
Tremere napisał/a:
O kolejny przykład jak poprzednio. Wcisnęłaś ten cudowny guziczek i jeszcze zabierasz głos. Czy czasami nie jestem przez ciebie już ignorowany? Ps.. Shaunri pisał że tu się pisze poprawnie, a twoje krótkie wypociny aż się świecą od błędów. Pisz poprawnie.
Shaunri - Nie 19 Kwi, 2009 09:41
Temat postu:
Jasiu, oj Jasiu - Odróżniasz błędy ortograficzne od braku polskich liter?

Do reszty - Olejcie, toż szkoda słów : )
Jaś - Nie 19 Kwi, 2009 10:04
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Jasiu, oj Jasiu - Odróżniasz błędy ortograficzne od braku polskich liter?
Tak, ale widziałeś zdanie zaczynające się od małej litery.
Tremere napisał/a:
No i przygadywał kocioł garnkowi.

Shaunri napisał/a:
Do reszty - Olejcie, toż szkoda słów : )
Jak mogą to olać, jak ty sam nie wytrzymujesz i mimo bojkotu mojej osoby, odpowiadasz na moje posty.
Shaunri - Nie 19 Kwi, 2009 10:36
Temat postu:
Jasiu - Naprawdę Kochany nie masz żadnych pozytywnych aspektów w życiu prócz tego forum : )?
Jaś - Nie 19 Kwi, 2009 12:07
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Jasiu - Naprawdę Kochany nie masz żadnych pozytywnych aspektów w życiu prócz tego forum : )?
No właśnie, Shaunri Dołączył: 18 Lis 2005 Posty: 3147
Shaunri - Nie 19 Kwi, 2009 12:38
Temat postu:
Bardzo nietrafiona próba prywatnego wjazdu, ale nie przejmuj się - masz kolejną szansę. Spróbujesz? : )
Jaś - Nie 19 Kwi, 2009 12:51
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Bardzo nietrafiona próba prywatnego wjazdu, ale nie przejmuj się - masz kolejną szansę. Spróbujesz? : )
Nie egzekwujesz własnych słów, miałeś mnie ignorować i co, zamiast tego prowokujesz, .spróbuj jeszcze raz, może teraz ci się uda.
Anonymous - Nie 19 Kwi, 2009 12:59
Temat postu:
Ho ho, ale fajnie, że nie ma moda. Panowie, szalejcie, ale frajda! Juhu!
swierk84 - Pon 27 Kwi, 2009 03:06
Temat postu:
Spokoj,chcecie pozartowac lub klocic sie to pod latarnie suki,tutaj prosze aby porzadek byl.

[ Dodano: Pon 27 Kwi, 2009 02:10 ]
Chippy napisał/a:
Ho ho, ale fajnie, że nie ma moda. Panowie, szalejcie, ale frajda! Juhu!

A co do tego,nie prezentuj nizszego poziomu mentalnego jaki masz."Juhu panowie szalejcie" sobie mozesz na podworku.Tu nie sa szkolni koeldzy ktorzy robie ci hihahohuheh bo tak lub siak.Zasady zasadami,tzra je przestrzegac.
Tremere - Pon 27 Kwi, 2009 09:09
Temat postu:
swierk84 napisał/a:
Spokoj,chcecie pozartowac lub klocic sie to pod latarnie suki,tutaj prosze aby porzadek byl.

ty uwazaj na slowa dziecko, czasami sie naprawde ciesze ze jestesmy w necie bo w tym momencie zbieralbys zeby z chodnika.
Shaunri - Pon 27 Kwi, 2009 09:09
Temat postu:
swierk - Odetchnij trzy razy i ze spokojem, pamiętaj.
swierk84 - Pon 27 Kwi, 2009 13:06
Temat postu:
Tremere napisał/a:
ty uwazaj na slowa dziecko

Jakos sie nie boje,zadko ludzie przynosza mi lek.

Shaunri napisał/a:
swierk - Odetchnij trzy razy i ze spokojem, pamiętaj.

Powinno to tez do innych byc skierowane Smile
Shaunri - Pon 27 Kwi, 2009 14:05
Temat postu:
Swierk - Tu nie chodzi o lęki i strachy, tylko o kulturę wypowiedzi. Nawet jak się tutaj kłócimy, to poza paroma przypadkami zachowujemy się kulturalnie.

W sumie Tremere powiedziała to samo, tylko innymi słowami : )
Tremere - Pon 27 Kwi, 2009 20:32
Temat postu:
no nie, nigdy nikogo nie nazwalam suka i nie kazalam mu isc pod latarnie. wbrew pozorom szanuje osoby ktore szanuja mnie.
Shaunri - Wto 28 Kwi, 2009 09:05
Temat postu:
<drapie się po głowie> Ale Ja miałem na myśli że napisałaś to co Ja, tylko innymi słowami : )
Tremere - Wto 28 Kwi, 2009 16:00
Temat postu:
aaaa, to przepraszam!
swierk84 - Wto 28 Kwi, 2009 17:40
Temat postu:
Widocznie nie doczytaliscie mojego tekstu,nie mowilem tego "do kogos".Wiec do konkretnej osoby tego nie skierowalem,co nie oznacza brak szacunku.Smile
wonx - Sob 02 Maj, 2009 20:34
Temat postu:
Nacisnąłem [tak] ale to zależy oczywiście z jakim dorosłym... Jeżeli chłopaka 19'sto letniego można nazwać dorosłym to tak. Jeżeli chłopaka 24 letniego można nazwać dorosłym to tak. Ale z kimś powyżej 30 to już zależy.
Jaś - Sob 23 Maj, 2009 12:27
Temat postu:
wonx napisał/a:
Nacisnąłem [tak] ale to zależy oczywiście z jakim dorosłym... Jeżeli chłopaka 19'sto letniego można nazwać dorosłym to tak. Jeżeli chłopaka 24 letniego można nazwać dorosłym to tak. Ale z kimś powyżej 30 to już zależy.
wonx @ a co to za różnica ile ten dorosły ma lat, czy ma 20 lat, czy 30, lub 40. nie ma różnicy. seks z dorosłym to seks z dorosłym. Z mojego punktu widzenia dziecko fizycznie przestaje być dzieckiem kiedy staje się dojrzałe płciowo. To że w Unii ustalono że do 14 roku to pedofila to data umowna, bo trzeba było jakąś granicę ustawić. Ale z tym jest różnie, co kraj to obyczaj. W Indach, gdzie jest bieda, rodzice sprzedają swoje córki takie które ledwie dostały okres jako prostytutki. W Polsce kiedyś to nawet 12 letnie dziewczynki wydawano za mąż, chyba to było z królową Boną, może się mylę, może to o inną królową chodziło. W środowisku Cygańskim, jest zwyczaj uprowadzania sobie żon, niejednokrotnie dwudziesto kilku latek uprowadza na żonę czternastoletnią dziewczynę I mimo prawa polskiego chroniącego dzieci do lat 14, Cyganie to lekceważą, póki nikt na nich nie doniesie, są bezkarni bo taką mają kulturę. Młodsze dzieci w sprawy seksu dorosłych mogą wchodzić, tylko z ciekawość ( podglądnąć, czy zobaczyć jak dorosły jest zbudowany) a nie z popędu, jak to ma miejsce u dojrzałych fizycznie dwunasto, czy trzynastolatków.
Słupek - Sob 23 Maj, 2009 12:56
Temat postu:
Jaś napisał/a:
To że w Unii ustalono

W tej kwestii prawo ustalają poszczególne państwa członkowskie, a nie Unia.

Jaś napisał/a:
chyba to było z królową Boną

Bona nie była Polką. Wiek też się nie zgadza. Chodziło Ci o królową Jadwigę?
Jaś napisał/a:
I mimo prawa polskiego chroniącego dzieci do lat 14

15. A uprowadzenie to w ogóle, chyba, że za porozumieniem stron, to wtedy od 18 jak sądzę :]
nasty_girl - Sob 23 Maj, 2009 14:30
Temat postu:
[quote="Jaś"]
wonx napisał/a:
12 letnie dziewczynki wydawano za mąż

To znaczy, że o winie mają przesądzać ordalia?
Jaś - Sob 23 Maj, 2009 15:06
Temat postu:
O tych Cyganach to wiem z Rozmowy w Toku.. Ojciec zazwyczaj nic nie ma co do porwań córek, to taki zwyczaj, on sam kiedyś porwał swoją żonę, i dotyczy to małolat, nawet 14 letnich. W studiu Drzyzgi podniesiono lament że to łamanie prawe, a oni, taki mamy zwyczaj. Myślę że w dobie kryzysu, to nie jeden tatuś by córkę szybko wydał, zawsze to taniej potem rodzinę utrzymać. he he. Co do zwyczajów w Indiach, czytałem w Twój Łikennd, dawno temu.
nasty_girl - Sob 23 Maj, 2009 15:22
Temat postu:
A jesteś cyganem czy polakiem?
Tremere - Sob 23 Maj, 2009 15:50
Temat postu:
Jaś napisał/a:
O tych Cyganach to wiem z Rozmowy w Toku.. Ojciec zazwyczaj nic nie ma co do porwań córek, to taki zwyczaj, on sam kiedyś porwał swoją żonę, i dotyczy to małolat, nawet 14 letnich. W studiu Drzyzgi podniesiono lament że to łamanie prawe, a oni, taki mamy zwyczaj. Myślę że w dobie kryzysu, to nie jeden tatuś by córkę szybko wydał, zawsze to taniej potem rodzinę utrzymać. he he. Co do zwyczajów w Indiach, czytałem w Twój Łikennd, dawno temu.

he he, Twój Weekend to erotyczna gazeta dla idiotow, he he w sam raz dla ciebie he he
Jaś - Sob 23 Maj, 2009 21:31
Temat postu:
nasty_girl @. Jestem Polakiem, chodź muszę się przyznać, spodobało mi się to porywanie, dawno bym był żonaty, a tak. Gdy dziewczyna do mnie smoliła, to ja odrzucałem, albo paliła papierosy, albo za dużo piła i koledzy ją za bardzo dotykali, czy była nie seksowna, taki kaszalot. Gdy znalazłem swój ideał, to słyszałem, jesteś za niski od dziewczyny niższej prawie o głowę, jesteś za spokojny, od innej zboczony, gdy jej mówię z tym drugim chłopakiem gorsze rzeczy robicie i nie mówisz że jest zboczony, słyszę odpowiedź. Ja go kocham a ciebie nie i nie chce żebyś mnie dotykał, no chyba że kasy potrzebuje to przyzwala, tak na krótko, ale nie robi tego z entuzjazmem. Tak porywasz dziewczynę taką co ci się podoba i koniec problemów. Dobre są też kraje w których można kupić sobie żonę, a w Polsce kobiety kierują się swoim sercem, a serce ich ogłupia, wychodzą za pijaka albo za jakiegoś sadystę, czy dziada, a potem przychodzi i płacze, mówię jej, widziały gały co brały, i słyszę tłumaczenie, serce nie sługa. W krajach gdzie mężczyzna sam decyduje o ożenku, kobiety nie popełniają błędów sercowych. Zresztą i w Polsce kiedyś wychodziły kobiety za mąż ze względu na arystokratyczne pochodzenie, gdyby wyszła z miłości, popełniła by mezalians, a nad tym czuwali rodzice arystokraci, i świat się jakoś kręcił. Dziś dziewczyna wychodzi za mąż z własnej woli z miłości, a po latach się rozwodzi, bo to pijak, żebrak, albo brutal.

Tremere Twój Weekend nie kupowałem, moja sąsiadka wyszła za mąż i przyniosła mi już z 10 lat temu swego lubego gazetki, mu są już niepotrzebne, przez tydzień było co czytać i oglądać. Ja nie jestem z tych co kupują takie gazetki, szkoda kasy, wolę trochu dołożyć dziewczynie żeby pokazała swoje wdzięki na żywo. Jednej mężatce co wyszła za dziada, pijaka wystarczyło że dałem na papierosy i już oglądałem jej piersi, ba nawet w tym pozwoliła mi podotykać. Ale morał z twego komentarza taki, że moja sąsiadka wyszła z miłości za idiotę. Czyli znów potwierdza się moje zdanie, że serce kobietę ogłupia. No są wyjątki, które kierują się innymi pobudkami, kasą, czy rozsądkiem z racji swojego wieku i żyją długo i szczęśliwie.
Tremere - Sob 23 Maj, 2009 21:35
Temat postu:
wiesz ze jestes totalnie oblesny? niedobrze mi jak czytam twoje wypociny.
nasty_girl - Sob 23 Maj, 2009 21:47
Temat postu:
Jaś napisał/a:
nasty_girl @. Jestem Polakiem, chodź muszę się przyznać, spodobało mi się to porywanie, dawno bym był żonaty, a tak. Gdy dziewczyna do mnie smoliła, to ja odrzucałem, albo paliła papierosy, albo za dużo piła i koledzy ją za bardzo dotykali, czy była nie seksowna, taki kaszalot. Gdy znalazłem swój ideał, to słyszałem, jesteś za niski od dziewczyny niższej prawie o głowę, jesteś za spokojny, od innej zboczony, gdy jej mówię z tym drugim chłopakiem gorsze rzeczy robicie i nie mówisz że jest zboczony, słyszę odpowiedź. Ja go kocham a ciebie nie i nie chce żebyś mnie dotykał, no chyba że kasy potrzebuje to przyzwala, tak na krótko, ale nie robi tego z entuzjazmem. Tak porywasz dziewczynę taką co ci się podoba i koniec problemów. Dobre są też kraje w których można kupić sobie żonę, a w Polsce kobiety kierują się swoim sercem, a serce ich ogłupia, wychodzą za pijaka albo za jakiegoś sadystę, czy dziada, a potem przychodzi i płacze, mówię jej, widziały gały co brały, i słyszę tłumaczenie, serce nie sługa. W krajach gdzie mężczyzna sam decyduje o ożenku, kobiety nie popełniają błędów sercowych. Zresztą i w Polsce kiedyś wychodziły kobiety za mąż ze względu na arystokratyczne pochodzenie, gdyby wyszła z miłości, popełniła by mezalians, a nad tym czuwali rodzice arystokraci, i świat się jakoś kręcił. Dziś dziewczyna wychodzi za mąż z własnej woli z miłości, a po latach się rozwodzi, bo to pijak, żebrak, albo brutal.

To już chyba kwestia środowiska, otoczenia... przykre, że w takich kręgach się obracasz, mogę tylko stwierdzić, że nie jest to dla mnie zdziwienie..

Zgadzam się z Tremere..
Słupek - Sob 23 Maj, 2009 22:43
Temat postu:
Dziwne, mnie bardziej od treści boli interpunkcja Razz
nasty_girl - Sob 23 Maj, 2009 22:52
Temat postu:
Interpunkcję, składnię, ortografię i logikę już omówiliśmy..
Jaś - Nie 24 Maj, 2009 00:40
Temat postu:
Tremere napisał/a:
Obleśne jest życie, a to co piszę to życie, statystyki są z pokolenia na pokolenie coraz bardziej okrutne, ja mam odwagę to opisać. Coraz więcej rozwodów, coraz więcej zdrad, coraz więcej narkomani i wszelkiego nałogu. Czy to że moje w życie się nie ułożyło jak innym jest moim nieszczęściem? Porządkowo tak myślałem, ale życie pokazało że wcale tak nie jest. Kiedy nastał kryzys, wielu kolegom z pracy ciśnienie podskoczyło, pracodawca przyciął nam pensję. Ja się z tego śmiałem, mnie nawet 1200zł starczy, żonaty i dzieciaty jedyny żywiciel rodziny przeżywa stres, ja nie. Ponadto niektórzy moi znajomi, już się rozwiedli z powodu zdrady żony, i niektórzy sami kryształowi nie byli, gdyby tak nie było, prostytutki nie miały by z czego żyć. W Polsce prostytucja to wieli biznes, obok handlu narkotykami, wiedza o tym grupy przestępcze i z tego korzystają. Nigdy z prostytutek nie korzystałem, owszem, upokorzyłem jedną kobietę, zdradziła mego kolegę, ku niezadowoleniu jego córki i mnie. Mnie się to nie podobało, po to żeby być z swoim kochankiem potrzebowała pieniędzy pożyczyć. Ja jej pomogłem, ale nazwałem ją dziwką i potraktowałem ją jak dziwkę, na to zasłużyła, pozwoliła się upokorzyć z miłości do nowego mężczyzny. nie wejdę w szczegóły, nie warto. Tą kobietę los już pokarał, obecnie jest chora na raka, nie wiadomo jak długo pożyje, szkoda jej córki ma 15lat. Na nic jej nie pomogła nowa miłość, wpadła z deszczu pod rynnę, zamieniła pijaka na pijaka i zraniła swoją córkę. To że ja nie piłem i nie korzystałem z żadnych używek i nie włóczyłem się po knajpach, przypisano mi za mało rozrywkowość, ciapowatość, a teraz ja się bawię bardziej jak ci co kiedyś byli rozrywkowi, Mam życie bez stresowe na luzie, boję się kobiet, za dużo widziałem, kobiety są rozwiązłe, niektóre za flaszkę czynią zło po pijanemu.
Słupek - Nie 24 Maj, 2009 02:20
Temat postu:
Urzekła mię Twoja historia.
Shaunri - Nie 24 Maj, 2009 12:49
Temat postu:
Ktoś go jeszcze czyta : )?
Słupek - Nie 24 Maj, 2009 12:56
Temat postu:
Staaary... Sex & drugs to nośna tematyka. Kto by nie czytał? biggrin
nasty_girl - Nie 24 Maj, 2009 13:42
Temat postu:
A ja się zastanawiałam, skąd się biorą ludzie, którzy idą do Rozmów w toku. Ale jak widać, debili nie brakuje..

Czekam na odcinek o zboczeńcach i pedofilach Wink Skrzywdzonych przez los..
Jaś - Nie 24 Maj, 2009 22:32
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
A ja się zastanawiałam, skąd się biorą ludzie, którzy idą do Rozmów w toku. Ale jak widać, debili nie brakuje..

Czekam na odcinek o zboczeńcach i pedofilach Wink Skrzywdzonych przez los..
nasty_girl debili rzeczywiście nie brakuje, widocznie słabo oglądasz TV gdyż ja w tym temacie na który oczekujesz oglądałem już dwa razy Rozmowy w toku. Były też inne ciekawe tematy. kazirodztwo , o młodych mamach, o transwestytach i tp. Widzę że ty ludzi potrafisz szufladkować z przymrużeniem oka, zboczeniec, pedofil to osobnik skrzywdzony przez los, a takiego zboczeńca czy pedofila możesz mieć obok siebie i być w nim bardzo zakochana, albo chodzić do niego do spowiedzi, czy u niego pracować. W jednym z programów o pedofilii było małżeństwo które adoptowało dziewczynkę z domu dziecka, która tam trafiła z patologicznej rodziny. Nowi opiekunowie mieli z nią niesamowity kłopot, gdyż się zachowywała bardzo niepoprawnie jak na kilkuletnią dziewczynkę, jej niepoprawność polegała na tym, że wykazywała duże zainteresowanie mężczyznami, wchodziła im na kolana, tuliła się do nich, a co najgorsze, dobierała się im do rozporków, co sprawiało opiekunom ogromny wstyd i zażenowanie, gdyż nie byli w stanie nad jej zachowaniem zapanować. Ta dziewczynka była ofiarą własnego ojca i z tego powodu została zabrana do domu dziecka i sama jej matka też temu się nie sprzeciwiała, po prostu czysta patologiczna rodzina. Ta dziewczynka stała się małym zboczeńcem, gdyż jej psychikę wypaczyli własni rodzice, strach pomyśleć co z niej wyrośnie. Zboczeńcy się nie rodzą, zboczeńcy powstają wyniku działania środowiska w jakim się znajdują. Czym naprawdę jest zboczenie? Jest to zachowanie odbiegające od normy danej przez naturę czy przez Boga, Interesowanie się swoja płcią, kradzież i wąchanie kobiecej bielizny, ubieranie się w kobiece albo męskie stroje i utożsamianie się z przeciwną płcią, to jest zboczenie. Dla dziewczynki zainteresowanie seksem w jej wieku to też zboczenie i patologia, gwałcenie dzieci przez dzieci w domach dziecka, to też zboczenie, zmuszanie chłopca przez innych chłopców do praktyk oralnych podpatrzonych w Internecie albo na filmie porno bo akurat rodzice do tego dopuścili, to też zboczenie. Zboczeńcem może być każdy, dziecko, młodzieniec, żonaty, starzec, nawet i ksiądz. To co kiedyś było zboczeniem i staje się powszechne, przestaje być zboczeniem. Przykład to geje i lesbijki, ten rodzaj zboczenia powoli staje się normą i przestaje być zboczeniem w oczach współczesnego społeczeństwa.
Słupek - Nie 24 Maj, 2009 22:55
Temat postu:
Jaś napisał/a:
Jest to zachowanie odbiegające od normy danej przez naturę czy przez Boga

Nie, jest to zachowanie odbiegające od norm kulturowych. Jeśli takie zachowanie staje się akceptowane w danej kulturze, zostaje przemianowane na orientację lub fetysz.
Jaś - Nie 24 Maj, 2009 23:28
Temat postu:
Słupek napisał/a:
Jaś napisał/a:
Jest to zachowanie odbiegające od normy danej przez naturę czy przez Boga

Nie, jest to zachowanie odbiegające od norm kulturowych. Jeśli takie zachowanie staje się akceptowane w danej kulturze, zostaje przemianowane na orientację lub fetysz.
Mężczyzna i kobieta maja określone cechy własne które umożliwiają im kontakt fizyczny z przeciwną płcią. Tak wedle ateistów ukształtowała nas natura i tak wedle wierzących ukształtował nas Bóg.. Miejscem dla ptaszka jest gniazdko a nie odbyt i to na dodatek. tej samej płci., inne obcowanie jest przeciwne naturze i jest zboczeniem. Podobnie nikt o zdrowych zmysłach nie kradnie kobiecych brudnych majtek żeby je wąchać, to przynajmniej dla mnie i dla wielu normalnych mężczyzn nie jest normalne, jak też nie jest normalne przyprawianie sobie cycków, malowanie się i chodzenie na wysokim obcasie, oraz wmawianie sobie że się jest kobietą, skoro się nią nie jest. To też jest przeciwne naturze i jest zboczeniem, a nie jakimś fetyszem czy orientacją seksualną która ma się skupiać na czyimś tyłku, służącym do zupełnie innych celów.
Słupek - Pon 25 Maj, 2009 00:05
Temat postu:
Jestem ateistą i nie przeszkadza mi, że ktoś woli do buzi albo w pupę. Nikomu tym krzywdy przecież nie robi.

Równie dobrze mógłbyś powiedzieć, że jeżdżenie samochodem czy mieszkanie w murowanych domach jest wbrew naturze bo przecież natura tych rzeczy nie stworzyła. Najlepiej wyrzućmy ubrania, podpalmy miasta i chodźmy do lasu wtryniać runo leśne.

A tak w ogóle to ciągłe gadanie o seksie też podpada pod zboczenie albo pod nerwicę natręctw. Lekarzu, lecz się sam!
Tremere - Pon 25 Maj, 2009 00:13
Temat postu:
łał, Jasiu, odpowidzialeś na wszystkie pytania na jakie lekarze szukają odpowiedzi od wieków! To przeciez wszystko takie proste! Wszystko jest zboczeniem!
AHH PITY.
nasty_girl - Pon 25 Maj, 2009 10:46
Temat postu:
Jaś napisał/a:
Tremere napisał/a:
Obleśne jest życie, a to co piszę to życie, statystyki są z pokolenia na pokolenie coraz bardziej okrutne, ja mam odwagę to opisać. Coraz więcej rozwodów, coraz więcej zdrad, coraz więcej narkomani i wszelkiego nałogu. Czy to że moje w życie się nie ułożyło jak innym jest moim nieszczęściem? Porządkowo tak myślałem, ale życie pokazało że wcale tak nie jest. Kiedy nastał kryzys, wielu kolegom z pracy ciśnienie podskoczyło, pracodawca przyciął nam pensję. Ja się z tego śmiałem, mnie nawet 1200zł starczy, żonaty i dzieciaty jedyny żywiciel rodziny przeżywa stres, ja nie. Ponadto niektórzy moi znajomi, już się rozwiedli z powodu zdrady żony, i niektórzy sami kryształowi nie byli, gdyby tak nie było, prostytutki nie miały by z czego żyć. W Polsce prostytucja to wieli biznes, obok handlu narkotykami, wiedza o tym grupy przestępcze i z tego korzystają. Nigdy z prostytutek nie korzystałem, owszem, upokorzyłem jedną kobietę, zdradziła mego kolegę, ku niezadowoleniu jego córki i mnie. Mnie się to nie podobało, po to żeby być z swoim kochankiem potrzebowała pieniędzy pożyczyć. Ja jej pomogłem, ale nazwałem ją dziwką i potraktowałem ją jak dziwkę, na to zasłużyła, pozwoliła się upokorzyć z miłości do nowego mężczyzny. nie wejdę w szczegóły, nie warto. Tą kobietę los już pokarał, obecnie jest chora na raka, nie wiadomo jak długo pożyje, szkoda jej córki ma 15lat. Na nic jej nie pomogła nowa miłość, wpadła z deszczu pod rynnę, zamieniła pijaka na pijaka i zraniła swoją córkę. To że ja nie piłem i nie korzystałem z żadnych używek i nie włóczyłem się po knajpach, przypisano mi za mało rozrywkowość, ciapowatość, a teraz ja się bawię bardziej jak ci co kiedyś byli rozrywkowi, Mam życie bez stresowe na luzie, boję się kobiet, za dużo widziałem, kobiety są rozwiązłe, niektóre za flaszkę czynią zło po pijanemu.

No widzisz, jedni siedzą cały dzień przed telewizorem, inni mają ciekawe życie i na oglądanie bzdur im nie starcza czasu.
Jaś - Pon 25 Maj, 2009 18:21
Temat postu:
Słupek napisał/a:
Jestem ateistą i nie przeszkadza mi, że ktoś woli do buzi albo w pupę. Nikomu tym krzywdy przecież nie robi.
Równie dobrze mógłbyś powiedzieć, że jeżdżenie samochodem czy mieszkanie w murowanych domach jest wbrew naturze bo przecież natura tych rzeczy nie stworzyła. Najlepiej wyrzućmy ubrania, podpalmy miasta i chodźmy do lasu wtryniać runo leśne.

A tak w ogóle to ciągłe gadanie o seksie też podpada pod zboczenie albo pod nerwicę natręctw. Lekarzu, lecz się sam!
Toś mi Słupek@ zabił klina. Dałem ci przykład pokazujący że określone rzeczy służą do określonych celów zgodnie z przeznaczeniem twórcy. Dla mnie twórcą wszystkiego jest Bóg, dla ciebie ojcem stworzenia jest wielki wybuch a matką natura która też stworzyła człowieka z różnymi częściami ciała o różnym przeznaczeniu, przeciwieństwie do Boga, matka natura uczyniła to przez przypadek. Tak samo jak człowiek stworzył łopatę do kopania, nocnik do srania, a talerz do jedzenia, i korzystania z tych przedmiotów godnie z ich przeznaczeniem. Masz rację, natura domu czy samochodu nie stworzyła, bo jest głupia, nie myśli, twórcą może być tylko istota rozumna. Dla mnie stwórcą wszystkiego jest myślący Bóg, a stwórcą wszystkich przedmiotów na ziemi, stworzonych do konkretnych celów, jest człowiek. Tylko jak to wytłumaczyć że mnie stworzył rozumny Bóg a ciebie nierozumna natura przez przypadek. Czy znasz takie określenie, nie daleko pada jabłko od jabłoni. Idźmy dalej. Piszesz że ci nie przeszkadza że ktoś woli do buzi albo w pupę, dlatego też ja dał bym na tacę gdyby znaleźli się jacyś ludzie lubiący dawać do buzi i w pupę, którzy by to sprawdzili czy jest jak piszesz. W jakimś ciemnym zaułku podeszli by do ciebie ,przystawili by ci nuż do szyli i dali jako temu któremu to nie przeszkadza, do buzi i do pupy. Jeden by ci ubił kartofelki, drugi przeczyścił tchawicę, nieco podduszająć dla lepszego swego samopoczucia. Oczywiście, jak sam zauważyłeś, krzywdy by ci nie zrobili, przeżył byś to i kto wie, może z tego wrażenia dostał byś orgazmu. Czy teraz rozumiesz co ci chce przekazać synu natury.
nasty_girl napisał/a:
No widzisz, jedni siedzą cały dzień przed telewizorem, inni mają ciekawe życie i na oglądanie bzdur im nie starcza czasu.
nasty_girl Chętnie bym poznał twoje ciekawe życie co ukrywasz skrycie. Dzięki telewizji i nie tylko poznałem lepiej świat, ale też lepiej go rozumiem i niejednokrotnie dobrze się bawiłem. Wcześniej byłem taki trochu uduchowiony i wszystko czyniłem przykładnie, aby dobrze postępować i być może dostąpić zbawienia. Jak to się dla mnie skończyło już wiem. Teraz trochu trudno mi jest zmienić swój styl życia i dostosować się do twojego stylu życia, w każdym razie próbuję. Rzeczywiście, zaczynam się dobrze bawić, tylko czy to samo mogą powiedzieć osoby które są w kręgu mych zabaw. Kiedyś poznałem taką jedną i już na trzeciej randce wchodziła mi do łóżka, wtedy jej odmówiłem, mówiąc że przyjdzie na to pora. Za niedługo dowiedziałem się że jestem dla niej za spokojny, za powolny i za niski. I tak rozstaliśmy się. Teraz zaczynam przeginać w drugą stronę, zaczynam wydawać na kobiety, po to żeby lepiej je poznać, zbadać ich anatomię i jak reaguje ich ciało na tak zwaną palcóweczkę, a że to kobiety o nie najlepszej reputacji, to strach na coś poważniejszego, jeszcze złapię jakiegoś hifa i pójdę do piachu, no cóż, czas pokaże co jest leprze. Na normalne kobiety nie mam sposobu, nie umiem czarować na tyle żeby się jakaś mną zainteresowała.
Słupek - Pon 25 Maj, 2009 19:49
Temat postu:
Jaś napisał/a:
Oczywiście, jak sam zauważyłeś, krzywdy by ci nie zrobili, przeżył byś to i kto wie, może z tego wrażenia dostał byś orgazmu. Czy teraz rozumiesz co ci chce przekazać synu natury.
Chcesz mi przekazać, że jesteś idiotą? Gwałt jest zły, bez rozróżniania czy jest oralny, analny czy koitalny. Jest zły bo jest niedobrowolny, niezależnie od tego czy pan robi to pani po misjonarsku, w jedyny słuszny w oczach Boga otwór, czy pan robi to panu w anus.

Jeśli Bóg stworzył Cię na swój obraz i podobieństwo to ja Mu bardzo współczuję Rolling Eyes

Części skierowanej do nasty_girl nie skomentuję, bo mnie pusty śmiech bierze.

Pewnie zaraz Shaunri mnie opieprzy, że przeginam. Shaunri, przepraszam!
Jaś - Pon 25 Maj, 2009 22:25
Temat postu:
Słupek Słusznie zauważyłeś że gwałt jest zły, ale czy gwałt może być czymś więcej jak czymś złym? czy gwałt może być odrażający. Właśnie odrażającym gwałtem może być gwałt opisany wyżej prze zemnie chciałem cię tym przykładem zszokować i chyba mi się udało. Gdybyś był zgwałcony przez kobiety w sposób naturalny, mógł byś czuć się podle Ale jak byś się czuł gdyby cię zgwałcono w sposób wyuzdany, chory, zboczony, analnie czy oralnie. Ja z dwojga złego wybrał bym zwykły gwałt hetero nie pedaliki i to samo by było gdybym był dziewczyną, jak myślisz, skąd się wzięła ta moda na seks oralni i analny. Przemysł pornograficzny ten typ seksu stworzył, jest piękna pani i dwóch albo trzech przystojnych panów i każdy sobie używa na tej pani, każdy w inną dziurkę. Pani przestaje być człowiekiem, staje się kupą mięsa z otworami na których można sobie użyć. Oczywiście muzyczka jest podkładem pod ogistyczną scenkę . Inny podkład to stękanie pani nagrany i wmontowany później. Odpowiednie zmontowanie scen daje wrażenie że gość jest maczo, może tak przez dwadzieścia minut przekładać swój rozgrzany interes z jednego otworu do drugiego, jak myślisz, czy to co pokazuje taki film jest naturalne? czy to nie jest odrażające?. Czy próbowałeś kiedyś wsadzić sobie palec do gardła?, czy nie odczuwałeś odruchów wymiotnych?, wyobraź sobie że ktoś tam kobiecie wkłada cos większego i grubszego i jej to sprawia przyjemność. Gdybyś posłuchał oryginalnej ścieżki dźwiękowej, usłyszał byś krztuszenie się kobiety i dławienie,. ale nie, widz może usłyszeć tylko piękną muzyczkę i pojękiwanie uszczęśliwionego pana. Te kobiety to robią dla dużej kasy, są wyzute ze wstydu, wszelkich uczuć, dla nich liczy się tylko kasa, więc się poświęcają. Wyobraź sobie teraz młodego nastolatka który interesuje się takim tematem z oczywistych powodów, gdy dość często i długo ogłada tego typu filmy, przyzwyczaja się do takich widoków. Ten typ seksu pozbawiony jakiegokolwiek romantyzmu, staje się mechaniczną sieczką ,ale dla młodzieńca jest czymś naturalnym i kiedy sam wchodzi w relację z kobietą domaga się seksu oralnego, analnego bo jego to kręci. Nie ważne jakie potrzeby ma kobieta, czy ma orgazm też nie ważne, ważne żeby wejść zrobić swoje i pójść spać. Na innym forum już ten temat przerabiałem, inni forumowicze namawiali dziewczynę żeby pożucia swoje obawy i zahamowania i zgodziła się na seks oralny, skoro go kocha, powinna mu to okazać przez seks oralny który on lubi. Odwróciłem ich argumentacje i napisałem gdyby on ją kochał nie kazał by jej czynić tego czego ona się brzydzi, gdyż to nie jest naturalne tylko zboczone. Wielu forumowiczów kazało zmienić mi forum i przejść na forum dewot. Pytam się ciebie, czy to nie jest wywieranie nacisku na tych co maja inne zdanie?. Czy ta dziewczyna nie mogła się poczuć jak osaczona ofiara złapana w pułapkę bez wyjścia pokolenia porno zboczeńców?. Dziewczynie klaruje się obraz, widocznie taki seks jest czymś normalnym i muszę się przemóc, bo inaczej zostanę sama, bo nikt nie będzie mnie chciał. Spytaj się piszących tu dziewczyn, czy podoba im się seks w pupę i w gardełko, jaka z tego może być przyjemność dla kobiety z takiego przekładańca z jednego otworu do drugiego.
Słupek - Pon 25 Maj, 2009 22:57
Temat postu:
Jaś napisał/a:
Przemysł pornograficzny ten typ seksu stworzył, jest piękna pani i dwóch albo trzech przystojnych panów i każdy sobie używa na tej pani, każdy w inną dziurkę.

Bredzisz.
http://archive.salon.com/sex/feature/2000/05/22/oral_history/print.html
Ba, ciekawe jest też zachowanie szympansów bonobo:
Cytat:
bonobos are the only non-human animal to have been observed engaging in all of the following sexual activities: face-to-face genital sex, tongue kissing, and oral sex

Też się porno naoglądały? O seksie analnym poszukaj sobie sam.

Na resztę nie mam już ani siły ani ochoty odpowiadać.
Tremere - Pon 25 Maj, 2009 23:07
Temat postu:
slupek, przestan, blagam, ty jestes za madry na rozmowy z takim idiota. szkoda twojego czasu, mowie powaznie. Neutral
Jaś - Pon 25 Maj, 2009 23:18
Temat postu:
Tremere napisał/a:
slupek, przestan, blagam, ty jestes za madry na rozmowy z takim idiota. szkoda twojego czasu, mowie powaznie. Neutral
Tremere czyżbyś ty też uwielbiała w tylny otwór, ochyda. Laughing

[ Dodano: Pon 25 Maj, 2009 22:25 ]
Słupek napisał/a:

Ba, ciekawe jest też zachowanie szympansów bonobo:
.

Na resztę nie mam już ani siły ani ochoty odpowiadać.
Słupek to ty bierzesz dla poparcia swoich argumentów przykład z nierozumnych zwierząt. Uważaj żeby czasami twoja żona nie brała przykładu z modliszki albo tarantuli.
Tremere - Pon 25 Maj, 2009 23:32
Temat postu:
nie twoj interes chory zboczencu
Jaś - Pon 25 Maj, 2009 23:38
Temat postu:
Słupek napisał/a:
Jaś napisał/a:
Przemysł pornograficzny ten typ seksu stworzył, jest piękna pani i dwóch albo trzech przystojnych panów i każdy sobie używa na tej pani, każdy w inną dziurkę.

Bredzisz..
Słupek Uwieź mi, ja taki film widziałem, gdzie dwóch panów było, jeden na górze drugi na dole a pani w środku i każdy mierzył się z inną dziurką. Very Happy

[ Dodano: Pon 25 Maj, 2009 22:42 ]
Tremere napisał/a:
nie twoj interes chory zboczencu
Czemu mówisz że jestem zboczeńcem, bo w tyłek nie chce nikomu pakować. Ależ droga Tremere tak nie wypada damie brzydko pisać.

[ Dodano: Pon 25 Maj, 2009 23:03 ]
Słupek i po co było ci tyle się męczyć w udowodnieniu mi ze anal i oral to nie zboczenie. Czy zauważyłeś jak zareagowała Tremere kiedy spytałem się czy ona też lubi w tylną dziurkę skoro za tobą obstaje. Od razu mi wygarnęła ty zboczeńcu. Czyżby to takie ciche poparcie dla mnie ze strony Tremere. Tremere jestem zaszczycony. Razz
Słupek - Wto 26 Maj, 2009 00:33
Temat postu:
Jak to drzewiej mawiano - plonk!
Maziak - Wto 26 Maj, 2009 10:42
Temat postu:
Moim zdaniem 13 lat to o wiele za mało na seks.
Widziałam na forum post gdzie chłopak mający 13 lat chciał uprawiać seks ze swoją dziewczyną. Zraziło mnie to bardzo bo moim zdaniem jest to nie na miejscu.
Tremere - Wto 26 Maj, 2009 10:44
Temat postu:
nie popieram pedofili Jasiu, wypad
Maziak - Wto 26 Maj, 2009 10:51
Temat postu:
Tereme a kto popiera pedofilię? Chyba tylko sami pedofile.
Jaś - Wto 26 Maj, 2009 22:32
Temat postu:
A od kiedy seks oralny i analny który popierasz jest pedofilią. Tremere, chyba przechodzisz te trudne kobiece dni, dlatego ci tak miesza się w głowie. Jak się trochu uspokoisz i ochłoniesz napisz. Gdzie kobieta ma w gardle albo w odbycie strefę erogenną,? no chyba że jesteś wyjątkową kobietą i taka strefę masz. Trochu też tego nie rozumiem, popierasz Słupka w kwestii oralu i analu że to nie zboczenia , a z drugiej strony nazywasz mnie chorym zboczeńcem gdy się o to pytam ciebie . Skoro to nie zboczenie, to nie rozumiem twojej agresji. Love
Maziak napisał/a:
Maziak Widocznie Tremere w dzieciństwie za dużo na nodze u wujka się bujała, dlatego teraz taka wrażliwa, wszystko kojarzy się jej z pedofilią. Laughing
Maziak - Sro 27 Maj, 2009 09:46
Temat postu:
Jaś, i jak ma cię Tremere nie wyzywać jak ty takie historyjki puszczasz xD Też bym sie wkurzyła.
Tremere - Sro 27 Maj, 2009 16:52
Temat postu:
Jaś napisał/a:
A od kiedy seks oralny i analny który popierasz jest pedofilią. Tremere, chyba przechodzisz te trudne kobiece dni, dlatego ci tak miesza się w głowie. Jak się trochu uspokoisz i ochłoniesz napisz. Gdzie kobieta ma w gardle albo w odbycie strefę erogenną,? no chyba że jesteś wyjątkową kobietą i taka strefę masz. Trochu też tego nie rozumiem, popierasz Słupka w kwestii oralu i analu że to nie zboczenia , a z drugiej strony nazywasz mnie chorym zboczeńcem gdy się o to pytam ciebie . Skoro to nie zboczenie, to nie rozumiem twojej agresji. :love9:
Maziak napisał/a:
Maziak Widocznie Tremere w dzieciństwie za dużo na nodze u wujka się bujała, dlatego teraz taka wrażliwa, wszystko kojarzy się jej z pedofilią. :lol:

dla mnie rozne formy wspolzycia seksualnego nie koncza sie na zmienianiu pozycji w seksie waginalnym. moze jestes starym piernikiem i tego nie rozumiesz? moze.
a moze ktos ci ladnie zryl tylek i teraz jestes anty-anal? moze.
ah i nie, nie siedzialam wujkom na kolanach, glodnemu chleb na mysli.

i skoro masz tyle sasiadek chetnych pozywac cycki za 5zl to daj jakiejs 20 i popros zeby ci obciagnela. zrozumiesz wtedy ze to nie zboczenie, a nawet polubisz.
Jaś - Sro 27 Maj, 2009 22:20
Temat postu:
Maziak Historyjki które ostatnio napisałem na temat Teremere nie są przyczyną jej agresji tylko skutkiem. Czyli ja te historyjki napisałem na Teremere po jej agresji na moją osobę, a nie przed, więc nie są przyczyna jej agresji. Poprzez te historyjki drwię sobie z jej agresji, które nie jest stosowna, bo na tym forum również są dzieci i mają zły przykład, tylko dlatego że nie zgadzałem się z Słupkiem w kwestii seksu oralnego i analnego. Nazwałem te praktyki zboczeniem. Wrazie jak byś nie wiedziała, chciałem ci wyjaśnić czym jest ten seks oralny. Jest on bardzo popularny w firmach porno, chłopak wkłada dziewczynie swego ptaszka którym sika do buzi, a ty musisz mu go wylizać żeby jemu było dobrze, w skrajnym przypadku wpycha tego ptaszka nawet w otwór w kierunku tchawicy. Seks analny polega na wkładaniu ptaszka do pupy dziewczyny lub innego chłopaka, tam gdzie są kupy. Teremere ma podobne poglądy jak Słupek, nie chce żeby ktoś te praktyki uważał za zboczone i to ją denerwóje, gdyż ja to nazywam zboczeniem, skutkiem czego były jej agresywne wpisy. Oto przykłady.
Tremere napisał/a:
łał, Jasiu, odpowidzialeś na wszystkie pytania na jakie lekarze szukają odpowiedzi od wieków! To przeciez wszystko takie proste! Wszystko jest zboczeniem! .
Tu dała mi do zrozumienia że się zemną nie zgadza.
Tremere napisał/a:
slupek, przestan, blagam, ty jestes za madry na rozmowy z takim idiota. szkoda twojego czasu, mowie powaznie..
Tu użyła pierwszego obraźliwego wulgaryzmu wobec mnie, Idiota.
Tremere napisał/a:
nie twoj interes chory zboczencu .
Tu drugi wulgaryzm, chory zboczeńcu.
Tremere napisał/a:
nie popieram pedofili Jasiu, wypad.
Tu trzecie wulgarne agresywne określenie pod moim adresem Pedofil. Z powodu tego słowa była moja riposta z bujaniem się u wujka na nodze, określona prze ciebie jako historyjek puszczanie. To słowo nie ma nic wspólnego z oralem czy analem, no chyba że ktoś do tego zmusza dziecko. Ja na pewno nie, gdyż nie preferuje tego co Tremere.
Tremere napisał/a:
he he, Twój Weekend to erotyczna gazeta dla idiotow, he he w sam raz dla ciebie he he
Tu kolejne agresywne określenie w innym temacie, gazeta dla idiotów, i pomyśleć że to dorosła kobieta.
Słupek - Sro 27 Maj, 2009 22:26
Temat postu:
Moi drodzy, proszę ignorować ten wątek.

Nie karmmy trolla.
Jaś - Sro 27 Maj, 2009 22:45
Temat postu:
Tremere napisał/a:

dla mnie rozne formy wspolzycia seksualnego nie koncza sie na zmienianiu pozycji w seksie waginalnym. moze jestes starym piernikiem i tego nie rozumiesz? moze.
a moze ktos ci ladnie zryl tylek i teraz jestes anty-anal? moze.
ah i nie, nie siedzialam wujkom na kolanach, glodnemu chleb na mysli.

i skoro masz tyle sasiadek chetnych pozywac cycki za 5zl to daj jakiejs 20 i popros zeby ci obciagnela. zrozumiesz wtedy ze to nie zboczenie, a nawet polubisz.
Tremere Dla mnie to możesz obciągać nawet słoniowi, a tyłka nadstawiać kucowi, na papierze toaletowym oszczędzisz. Możesz tam sobie też włożyć co ci przyjdzie do głowy, komórkę, parówkę by się nagrzała przed kolacją, nawet dziecka grzechotkę, nie mój tyłek, nie moja sprawa co tam chowasz, ale z tego powodu że się z tobą nie zgadzam, nie musisz mnie nazywać idiotą , chorym zboczeńcem czy pedofilem.. Może na wujka nodze się nie bujałaś, ale lachę ciągnąć ktoś cię musiał nauczyć, bo w dobranocce tego nie pokazywali, a tobie samej do głowy coś takiego by nie przyszło. Idea
Tremere - Czw 28 Maj, 2009 00:14
Temat postu:
no, masz racje, zapisalam sie na kurs ciagniecia laski. odplyn juz kretynie, blagam.
Maziak - Czw 28 Maj, 2009 08:59
Temat postu:
Błagam nie kłóćcie się, bo nie po to jest to forum. Jasiu wiem na czym polega seks oralny i analny i nie musisz mi tłumaczyć jak 10-letniemu dziecku.
Tremere nie przejmuj się nim, widać że chce zabłysnąć. Jasiu daj se spokój.
Jaś - Czw 28 Maj, 2009 21:49
Temat postu:
Tremere napisał/a:
no, masz racje, zapisalam sie na kurs ciagniecia laski. odplyn juz kretynie, blagam.
Tremere Przypłynęłaś zaatakowałaś mnie, powyzywałaś i teraz każesz mi odpłynąć. Niegrzeczna z ciebie dziewczynka, choć myślę że na swój sposób słodka jak malinka. Znów mnie wyzywasz, karzesz mnie odpłynąć, choć ja nie przypłynąłem i to z przytupem o nazwie kretyn. Za dużo się pornusów z chłopakiem naoglądałaś i byłaś pod presją swego chłopaka i stąd twoja fascynacja oralem i analem.
Jesteś Żydówką i patrzy na ciebie JHWH i co o tobie pomyśli. Gdybyśmy się znali w realu, to bym pomyślał że starasz się zwrócić moją uwagę na siebie. Wytłumacz mi i swojej koleżance, dlaczego mnie zakatowałaś i tak niegrzecznie.
Love
Tremere - Czw 28 Maj, 2009 21:58
Temat postu:
bo nie lubie gojow.
Jaś - Czw 28 Maj, 2009 22:09
Temat postu:
Dzisiaj miałem okazje w Rozmowach w toku zobaczyć dwóch pedałów, kłucili się ze sobą, byli o siebie zazdrośni. Np. jak drugi lubieżnie poparzył się na innego chłopaka. Muszę przyznać, że trochu mnie wkurzyli, nigdy nie wiadomo kiedy jakiś inny mężczyzna nam się przygląda i traktuje nas jako słodkie ciacho. Mężczyzna który wyniku wypaczonego umysłu, myśli jak by to było dobrze gdybym mu swego ptaka w tyłek wsadził. Że Bóg pozwala że takie zboczone cioty po ziemi chodzą, którym w głowie tylko oral i anal, A słupek pisał że to nieszkodliwe , a to jest chore.

[ Dodano: Czw 28 Maj, 2009 21:53 ]
Tremere napisał/a:
bo nie lubie gojow.
No to przywaliłaś wszystkim forumowiczom. Tu są Polacy dla Żydów Goje. Tremere kiedyś wyznała że jest Żydówką, choć nie zna pięcioksięgu Mojżeszowego. Żydzi to naród wybrany, Bóg ich obdarzył nadprzeciętnymi zdolnościami, postawił przed nimi błogosławieństwo i przekleństwo, wybrali przekleństwo, gdyż często odwracali się od Boga, Oprawcy Jezusa Chrystusa powiedzieli, Krew jego na nas i na nasze dzieci i tak się stało, stracili wolność, zostali rozproszeni po całym świecie, spotkali się z powszechnym prześladowaniem, w końcu odbudowali swoje państwo, ale klątwa którą sami na siebie zciągnęli ich nie opuściła. W ich kraju jest wieczny niepokój, zamachy i przelew krwi zgodnie z życzeniem ich przodków. Są dobrzy w handlu i w naukach ścisłych , Mają znanych sławnych ludzi Albert Einstein Wybitny fizyk, przyczynił się do powstania bomby atomowej, opublikował ponad 300 prac naukowych..
Lub znana aktorka i piosenkarka, Barbara Joan Streisand. Mają zdolności szybkiego stawania na nogi i bogacenia się w środowisku w którym się znajdują. A Tremere, w jej żyłach musi być domieszkę jakiegoś Goja, ma przeciętną inteligencję. Love
Tremere - Pią 29 Maj, 2009 00:47
Temat postu:
niestety musze cie rozczarowac, ale moi przodkowie to sami zydzi. i teraz cie dobije na amen - nie wszyscy izraelscy zydzi wierza w boga! bolalo? smutna prawda.

a tak btw. to naprawde masz cos z glowa czlowieku biggrin gowno wiesz o izraelu wiec nie wypowiadaj sie za MOJ NAROD, brudny goju
SIMON300195 - Pią 29 Maj, 2009 15:09
Temat postu:
Jasiu tremere ma rację i weź i spływaj z tego forum my użytkownicy nie lubimy takiego towarzystwa (typu że korzysta z worda żeby nie narobić błędów) i weź nie tłumacz każdemu jak uprawiać seks albo dlaczego trzeba unikać seksu oralnego.. Nazwa forum dziecionline tobie wydaje się że tu są same dzieciaki a to nieprawda tu nie ma dzieciaków tu jest młodzież oraz dorośli (niektórzy) Przecież w internecie jest mnóstwo stron opisujące dojrzewanie dokładnie natomiast nasze forum(nie tylko) uzupełnia tło ale nie tylko nasze forum uzupełnia dojrzewanie tylko też pokazuje inne problemy nie związane z dojrzewaniem......
Jaś - Pią 29 Maj, 2009 22:57
Temat postu:
Tremere napisał/a:
niestety musze cie rozczarowac, ale moi przodkowie to sami zydzi. i teraz cie dobije na amen - nie wszyscy izraelscy zydzi wierza w boga! bolalo? smutna prawda.

a tak btw. to naprawde masz cos z glowa czlowieku biggrin gowno wiesz o izraelu wiec nie wypowiadaj sie za MOJ NAROD, brudny goju
Tremere Po pierwsze nie szanujesz swego narodu skoro słowo Żydzi piszesz z małej litery. Naród Żydowski jest takim samym narodem jak każdy inny, są wśród nich i wierzący i niewierzący, było tak od dawna, nawet niektórzy z was służyli Balowi a nie JHWH. Pewnie twój przodek Abraham po zmartwychwstaniu ponownie skona jak zobaczy że takich ma potomków jak ty, co JHWH mają tam gzie słońce nie dochodzi. Muszę ci jedno przyznać, masz pewien dar, potrafisz omamiać sobie ludzi, oto przykład. Obrażasz wszystkich nie Żydów określając nas jako Goje brudasy, mimo to, masz Goja brudasa fana SIMON300195. Ten chłopak jak by mógł, to by ci proch z butów zlizał, Mr. Green z drugiej strony, to Goj brudas więc nie powinno to być dziwne. Moja droga, obrażasz wszystkich Polaków i inne narody oprócz mnie, gdyż mnie bawisz Very Happy jak pomyślę że jakiś Goj ci pupę czyści swoim ptaszkiem. Jak to robisz że masz tak gorliwego wielbiciela, nawet gdy go poniżasz. Widzę co robisz, widocznie ten Goj Brudas SIMON300195 ma tak przytępiony zmysł którym się posługuje że tego nie widzi. Ja was Żydów przed swoimi ziomkami broniłem i będę dalej bronił, bo mimo wszystko cię lubię. Love Sama ty nie jesteś wstanie kształtować mego światopoglądu o Żydach, nie chcę żeby powtórzyła się sytuacja jak z Jedwabnego, gdzie dziad SIMON300195 zapędza twojego dziada do stodoły po to żeby Goj Niemiec mógł pod nim ogień podłożyć. Niestety w przeciwieństwie do innych Gojów jestem bardziej uduchowiony i nie lubię przemocy i zła. Zdradź mi tajemnicę, słodka Tremere gdyż to mnie zaciekawiło, dlaczego nazywasz nas Gojami brudasami ? czyżby Żydzi się częściej myli od Gojów czy co.
Tremere - Pią 29 Maj, 2009 23:21
Temat postu:
fu, co to to nie, nie sypiam z gojami!

i nie zauwazyles ze wszystko pisze z malej? gdybym chciala to napisalabym ZYDZI i polacy, ale jestem bardzo obiektywna, wszyscy sa u mnie rowni, dlatego pisze wszystko z malej!

i teraz zupelnie powaznie - to ze nie jestem wierzaca nie znaczy ze wypinam sie przeciwko mojemu narodowi - Izrael zawsze bedzie dla mnie najwazniejszym srodkiem swiata a za braci oddam zycie. Co nie znaczy ze nie umiem oddzielic od siebie wiary i patriotyzmu.
Jaś - Pią 29 Maj, 2009 23:48
Temat postu:
Nie chodziło mi że wypinasz się na swój naród. Pisząc JHWH mam na myśli pewne słowo z Hebrajskich ksiąg, Nie mogę tego napisać po Hebrajsku z powodów technicznych ( brak odpowiednich czcionek) to się nazywa chyba tetagram, I dotyczy pewnego imienia którego Żydzi zapomnieli jak się odczytuje i dotyczyło, Boga Izraela a nie narodu. Jak chodziłem do podstawówki, też na mnie mówili Żydek, choć nim nie jestem. Może ze względu na wygląd, mam ciemną karnację i krzaczaste brwi rzucające się w oczy. No dobra z co byś zrobiła gdybyś się Goju zakochała ? , Spać byś nie mogła, jeść byś nie mogła, jak to kobiety mówią, serce nie sługa. Albo co byś zrobiła, gdybyś żyła wcześniej podczas drugiej wojny światowej i Niemcy by cię przymuszali do pracy w Niemieckim burdelu dla Niemieckich oficerów. Na ten temat oglądałem program w Discovery historia TVN, dotyczyło to zarówno Polek jak i Żydówek, znam reakcje pewnej grupy Żydówek na ten czyn Niemców Ps. dalej nie wiem dlaczego Goje są brudasy
Maziak - Sob 30 Maj, 2009 13:33
Temat postu:
Nie kłóćcie się i zakończcie dyskusję.
SPAM!!!!!
SIMON300195 - Sob 30 Maj, 2009 14:29
Temat postu:
[qoote/Jaś] Moja droga, obrażasz wszystkich Polaków i inne narody oprócz mnie, gdyż mnie bawisz Very Happy jak pomyślę że jakiś Goj ci pupę czyści swoim ptaszkiem. Jak to robisz że masz tak gorliwego wielbiciela, nawet gdy go poniżasz. Widzę co robisz, widocznie ten Goj Brudas SIMON300195 ma tak przytępiony zmysł którym się posługuje że tego nie widzi. Ja was Żydów przed swoimi ziomkami broniłem i będę dalej bronił, bo mimo wszystko cię lubię. Love Sama ty nie jesteś wstanie kształtować mego światopoglądu o Żydach, nie chcę żeby powtórzyła się sytuacja jak z Jedwabnego, gdzie dziad SIMON300195 zapędza twojego dziada do stodoły po to żeby Goj Niemiec mógł pod nim ogień podłożyć..[/quote]

[cenzura] teraz przesadziłeś ty jesteś Gojem ty [cenzura] jesteś jebany ty [cenzura] jestes nienormalny ty [cenzura] jesteś babą bo piszesz jak zestrana baba ty gadasz jak baba mam ciebie dość
Jasiu mówiono mi od młodości że wszystkie Jasie są głupie zestrane itd.itp

ZAPOWIADAM CI ŻE KAŻDY TWÓJ KROK BĘDĘ KRYTYKOWAŁ ŻEBYŚ U MNIE ŁASKI NIE PROSIŁ

Anonymous - Sob 30 Maj, 2009 14:45
Temat postu:
SIMON300195 napisał/a:

Obraziłeś mojego tatę Smile. I cenzura obowiązuje - sam upominasz, a sam robisz.
Słupek - Sob 30 Maj, 2009 14:50
Temat postu:
Chippy, proszę, odpuść sobie pisanie w tym durnym wątku.
SIMON300195 - Sob 30 Maj, 2009 14:50
Temat postu:
Chippy napisał/a:
SIMON300195 napisał/a:

Obraziłeś mojego tatę Smile. I cenzura obowiązuje - sam upominasz, a sam robisz.

Nie wiedzialem przepraszam ale tak mówiono mi w młodości ale to bardzo pasuje do naszego gnoja forumowicza Jasia
Anonymous - Sob 30 Maj, 2009 16:14
Temat postu:
Słupek napisał/a:
Chippy, proszę, odpuść sobie pisanie w tym durnym wątku.

Oczywiście nie piszę w nim - ale ta uwaga jest bardzo ważna i raczej się nie tyczy głównego, głupiego wątku.
Jaś - Sob 30 Maj, 2009 18:19
Temat postu:
SIMON300195 napisał/a:

[ Very Happy ] teraz przesadziłeś ty jesteś Gojem ty [ Embarassed ] jesteś jebany ty [ Love ] jestes nienormalny ty [ Love ] jesteś babą bo piszesz jak zestrana baba ty gadasz jak baba mam ciebie dość Kwiat
Jasiu mówiono mi od młodości że wszystkie Jasie są głupie zesrane itd.itp

No widzisz SIMON300195 Gdybyś miał tatusia Jasia, nie cierpiał byś teraz z powodu bólu pitasia. Mad Tato Jaś nauczył by cię kultury, Idea żebyś nie pchał palców do czyjeś dziury i nie wkładał miedzy dziwi a futrynę Mr. Green i co masz teraz głupią minę. Love Przyszedłeś i włożyłeś palce w moje dziwi i zacząłeś puszczać wiatry, Embarassed gdyż chciałeś mnie wygonić, a od ludzi nie wolno stronić, a że ja przeciągów nie lubię w swoim klubie, więc co mogłem zrobić kolego, jak nie przymknąć dziwi do swego. Jasie może i są głupie, ale siedzą w domu na dupie i edukuje swe dzieci, Idea by nie rzucały komuś do klubła śmieci. Gdybyś miał tatusia Jasia, to byś uchronił pitasia A że miałeś tatę arystokratę, nie wiem, Zdziśa Rysia czy Gabrysia i syna nie edukował, by paluchów w futrynę nie chował, bo z bratem w knajpie piwo walcował i potem ciężko chorował, gdyż głowa go bolała i miał głupiego Jasia w głowie , ile wypił, nie powie, bo Jaś jak piszesz jest głupi i nic nie pamięta ta cholera przeklęta. Na twoim zdjęciu nie wiem, czy od pioruna, czy to od futryny robisz głupie miny i ci się włosy palą, Nie wiem, może ty jesteś jakimś dalekim krewnym lidera zespołu Ich Troje, aż ciebie się boje.
SIMON300195 - Sob 30 Maj, 2009 18:30
Temat postu:
Jaś napisał/a:
SIMON300195 napisał/a:

[ Very Happy ] teraz przesadziłeś ty jesteś Gojem ty [ Embarassed ] jesteś jebany ty [ Love ] jestes nienormalny ty [ Love ] jesteś babą bo piszesz jak zestrana baba ty gadasz jak baba mam ciebie dość Kwiat
Jasiu mówiono mi od młodości że wszystkie Jasie są głupie zesrane itd.itp

No widzisz SIMON300195 Gdybyś miał tatusia Jasia, nie cierpiał byś teraz z powodu bólu pitasia. Mad Tato Jaś nauczył by cię kultury, Idea żebyś nie pchał palców do czyjeś dziury i nie wkładał miedzy dziwi a futrynę Mr. Green bo masz teraz głupią minę. Love Przyszedłeś i włożyłeś palce w moje dziwi i zacząłeś puszczać wiatry, Embarassed gdyż chciałeś mnie wygonić, a od ludzi nie wolno stronić, a że ja przeciągów nie lubię w swoim klubie, więc co mogłem zrobić kolego, jak nie przymknąć dziwi do swego. Jasie może i są głupie, ale siedzą w domu na dupie i edukuje swe dzieci, Idea by nie rzucały komuś do klubu śmieci. Gdybyś miał tatusia Jasia, to byś uchronił pitasia A że miałeś tatę arystokratę, nie wiem, Zdziśa Rysia czy Gabrysia i syna nie edukował, by paluchów w futrynę nie chował, bo z bratem w knajpie piwo walcował i potem ciężko chorował, gdyż głowa go bolała i miał głupiego Jasia w głowie , ile wypił, nie powie, bo Jaś jak piszesz jest głupi i nic nie pamięta ta cholera przeklęta. Na twoim zdjęciu nie wiem, czy od pioruna, czy to od futryny robisz głupie miny i ci się włosy palą, Nie wiem, może ty jesteś jakimś dalekim krewnym lidera zespołu Ich Troje, aż ciebie się boje.

Napisałeś ten tekst tak jakby ciebie tyczył (Nie obrażaj Chippy'iego bo ty napisałeś że jego ojciec jest gorszy)
PIERWSZY KROK KRYRTYKI:
Znalazłem wierszyk który ciebie dotyczy(Chippy nie obraż sie ale takie kroki muszę podejmować żeby spieprzył się z tego forum....):
Jaś zapomniał się dziś w szkole
i używał brzydkich słówek,
tak przy pani, przy zespole
użył słowa... tyś "półgłówek"

Potem jeszcze jedno wpadło
mimochodem, w nerwach przecież
"głupek" wyszło mu przez gardło,
no i było jakieś trzecie...

Przyszła mama na wezwanie
słucha co się z Jasiem stało,
myśli: chyba spuszczę lanie,
bo co zrobić z "głupią pałą"...

Jaś - Sob 30 Maj, 2009 20:07
Temat postu:
SIMON300195 Dać ci grzechotkę, a może zjadł byś banana, pomyśl do rana. Ja mam tatę Jana i nie zrobisz ze mnie barana, gdyż to by była rzecz nie słychana. Niech nie krwawi twe serce, bo jestem w rozterce jak piszesz na czerwono, czy nie nawali ci ono.
SIMON300195 napisał/a:

[cenzura] teraz przesadziłeś ty jesteś Gojem
Do Tremere. Jak widzisz z powyższego cytatu mego najlepszego kolegi, on nie przyznaje się że jest Gojem. Ja jestem Gojem, no fakt, z punktu widzenia Żyda jestem Gojem, gdyż wieprzowinę jajem. A skoro SIMON300195 nie jest Gojem to musi być Żydem., czerwonym skrybą cudzych wierszy, on do tego jest pierwszy.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group