Shaunri napisał/a: |
A, przepraszam, do czego jest odpowiedź "nie wiem"? : ) |
A, przepraszam, do czego jest odpowiedź "nie wiem"? : ) |
Akacja12 napisał/a: |
Wysłałam tak, żeby podołować trochę założyciela tematu ;p wiem że to głupio brzmi, ale naprawdę masz jeszcze czas. Wiem, to dla Ciebie koniec świata i tak dalej, ale wydaje mi sie że głównie działa na Ciebie presja otoczenia. Może zapisz się na jakieś zajęcia pozalekcyjne, większa szansa że spotkasz jakąś fajną dziewczynę. A może rozwiń, dlaczego nie możesz sobie z tym poradzić i czym dokładnie ? |
Chippy napisał/a: |
heh, u mnie to od pierwszej klasy praktycznie każdy miał chłopaka/dziewczynę, a ja nie że nie mogłem znaleźć, tylko po prostu nie chciałem (bardzo nie lubię kłótni, a widziałem parę takich). Teraz mi się nagle zachciało, ale nie wiedziałem jak rozpocząć, na szczęście doradzili mi (z forum) i powoli czuję, że się w kimś zakochuję ![]() |
krystian603 napisał/a: |
Nie miałem i jak na razie nie mam zamiaru mieć ponieważ moim zdaniem związki w moim wieku są niczym. Tylko ciągłe zmiany chłopaka/dziewczyny i popisywanie się przed innymi . Dla mnie limit na poważne związki zaczyna się od 16 lat. ![]() |
<wzrusza ramionami> A jak najpoważniejszy związek w życiu miałem w wieku 10 lat to coś ze mną nie tak : )? |
zwykla nastka z liceum
Się znaczy że jestem niewieściej płci : )? |
<ziewa> Albo rzucasz mięsem, albo się obrażasz, albo krzyczysz - Nie masz żadnego pozytywnego aspektu w życiu?
Wybacz, żaden prywatny wjazd, czy coś takiego - po prostu ciekawi mnie co robisz na tym forum skoro nikogo tutaj nie lubisz, wszystkich uważasz za prymitywne dzieci, a w ogóle to nikt nie dorasta Ci do pięt inteligencją i życiową mądrością...? Od zawsze mnie to zastanawiało. I zmień techniki prowokowania, bo zaczynasz zastępować Mietka, Stefcia, czy jak mu tam było. |