DOJRZEWANIE - Pytanko o mutacji Setryu - Pią 13 Lut, 2009 23:53 Temat postu: Pytanko o mutacji
Cześć. Mam 11 i pół roku i niewiem dokładnie czy mam mutacje bo czasami mówie takim grubym głosem z chrypką a czasami jak przedszkolak Głównie mi chodzi o to jakie są objawy mutacji i czy to tak przyjdzie z dnia na dzień czy stopniowo. prosze o odp Monnaly - Sob 14 Lut, 2009 00:19 Temat postu:
hmm... wydaje mi się, że to początki mutacji. jestem dziewczyną i nie znam się zbytnio na męskich sprawach, ale myślę, że ci to przyjdzie stopniowo Akacja12 - Sob 14 Lut, 2009 00:35 Temat postu:
Hormony działają stopniowo i powoli, tak węc jeszcze jakiś czas będziesz właśnie w ten sposób mówił, to normalne, z czasem głos Ci się ustabilizuje i będziesz mówił męskim głosem violetLily - Sob 14 Lut, 2009 00:57 Temat postu:
Słyszałam, że na początku mutacji, głos jest naprawdę cieniutki i piskliwy ; )
Ale potem pojawia się chrypka, po której stopniowo pojawia się już 'bas' : ] Shaunri - Sob 14 Lut, 2009 09:18 Temat postu:
Pozostaje mi potwierdzić słowa poprzedniczek : ) Setryu - Sob 14 Lut, 2009 09:32 Temat postu:
Aha dzięki a to że mam polucje to nie jest za wcześnie?... a czemu prawie zaden chlopak nie odpowiada?joasia90 - Sob 14 Lut, 2009 10:14 Temat postu:
Setryu napisał/a:
Aha dzięki a to że mam polucje to nie jest za wcześnie?... a czemu prawie zaden chlopak nie odpowiada?
Bo więcej jest na forum dziewczyn? ; )
Polucjami się nie przejmuj. W tym wieku juz moga występować. Setryu - Sob 14 Lut, 2009 10:17 Temat postu:
ok dzięki pomogliście lampka666 - Nie 15 Lut, 2009 00:53 Temat postu:
Dodam tylko tyle :
Nie wystrasz się jak się obudzisz z dziwnym głosem. Mój kumpel mówi zmieszanym głosem Znaczy że raz wysoki raz niski. Początkowa faza mutacji.