Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Miłość, czy jednak nie?

lampka666 - Nie 01 Lut, 2009 23:16
Temat postu: Miłość, czy jednak nie?
Witam!

Jestem tu nowy, mam nadzieje że dobrze mnie zaakceptujecie Smile
Przejdźmy do tematu. Otóż mam niecałe dwanaście lat[skończę za 2 miesiące]. Miałem wiele dziewczyn, z jedną udało mi się chodzić przez rok, ale nie odbiegajmy od tematu. A w lecie tamtego roku, poznałem śliczną[ Very Happy ] dziewczynę. Pod koniec 2008, zaczęliśmy ze sobą chodzić. Byliśmy jeden raz na basenie, drugi. Niestety moi koledzy niezbyt ją zaakceptowali, mówili że jest *****[nie będę pisał Smile ], wyzywali ją itd. Ja nie mogłem zbyt wiele zrobić ponieważ jakbym stanął na 100% w jej obronie, bym stracił najlepszych kumpli, ogólnie źle by mi było. Jakbym stanął po stronie kumpli, straciłbym piękną dziewczynę. Zdecydowałem się na to pomiędzy, nie słuchałem kumpli, a z dziewczyną jest dalej tak jak było. Tyle że moi "koledzy", zerwali z nią. Znaczy powiedzieli że ze mną i nią już koniec, że dla mnie jest zwykłą su[ekhem Very Happy ], itd. Po kilku dniach[o tym jeszcze nie wiedziałem] pytam się jej kiedy ma czas, bo chciałem ją gdzieś zabrać. Ona powiedziała że umówiła się z jej chłopakiem. Mnie zamurowało. Pytam z jakim chłopakiem, ona no z moim skarbem[ja oczywiście myśle : WTF?! ]...
Teraz jej chłopak zaczął do mnie bluzgać, itd. a ja straciłem dziewczynę i kolegów.
Kolegów straciłem, bo dwóch mają dziewczyny co zawsze chodzą razem, i raz do mnie zagadały, chciały żebym pogadał i zaprowadził do ich chłopaków. OK. Zrobiłem Smile
Tyle że po szkolę, kumple do mnie, żebym przestał utrzymywać kontakt z ich dziewczynami, że wg. nich byłbym zdolny do tego zabrać któremuś z nich dziewczynę. Byłem w szoku, myślałem aaa, tacy kumple..
I teraz z kumplami nie mam tak dobrego kontaktu, a z dziewczyną gadałem ale ona pisała że kocha jej nowego i koniec.
NIE WIEM JUŻ CO MAM ROBIĆ, POMÓŻCIE Confused
Chcę odzyskać dziewczynę. To już raczej niewykonalne, ale może macie jakieś propozycje.

Pozdrawiam,
lampka666 Twisted Evil
Shaunri - Pon 02 Lut, 2009 12:49
Temat postu:
Kolego, toż taka dziewucha grosza niewarta, daruj sobie Ją, naprawdę.

Znajomi też niezbyt, niezbyt, ale pewnie jakieś tam swoje powody mają żeby miec do Ciebie żal - po prostu przeproś ich i już.
lampka666 - Pon 02 Lut, 2009 12:56
Temat postu:
Hmm, chyba masz rację. Pozatym w klasie jest inna dziewczyna co no jakby to powiedzieć, mi się podoba Smile
Ale nie wim jak do niej [ po ludzku ] zagadać. Może umówić się z nią? Very Happy
Anonymous - Pon 02 Lut, 2009 13:31
Temat postu:
Kod:
Byliśmy jeden raz na basenie, drugi. Niestety moi koledzy niezbyt ją zaakceptowali, mówili że jest *****[nie będę pisał Smile ], wyzywali ją itd. Ja nie mogłem zbyt wiele zrobić ponieważ jakbym stanął na 100% w jej obronie, bym stracił najlepszych kumpli, ogólnie źle by mi było. Jakbym stanął po stronie kumpli, straciłbym piękną dziewczynę.

Hmm... podobnie u mnie. Ja taką dziewczynę z mojej klasy grać na keyboardzie uczyłem, a wszyscy akurat wtedy porównywali ją do pasztetu drobiowego (jest coś takiego?). Zignorowałem to, a opłacało się, bo ona teraz się do mnie podlizuję, jeżeli mogę to tak nazwać, a to sprrzzyyjjjaa laachoonoołłłłapaniuu Smile
Shaunri - Pon 02 Lut, 2009 14:57
Temat postu:
lampka - W klasie? Odprowadź Ją do domu, przecież to najstarszy trik szkolny na świecie : )
lampka666 - Pon 02 Lut, 2009 16:38
Temat postu:
@Shaunri ,
Tyle że jest problem. My jeździmy razem do domu, tyle że rowerem biggrin Właśnie się dowiedziałem od innej dziewczyny z klasy, że jej się podobam biggrin Czyli że wszystko się "układa" biggrin
Shaunri - Pon 02 Lut, 2009 17:41
Temat postu:
Więc, skoro się układa - to w czym problem? Zaproś Ją na spacer/do kina/na lody/gdziekolwiek i po problemie : )
lampka666 - Pon 02 Lut, 2009 18:20
Temat postu:
Coś mi się wydaję że za niedługo coś dobrego się stanie Smile
Haha, dzisiaj zaczęła do mnie pisać siostra "mojej byłej", czy ją kocham. Mówie że nie, a ona kogo kocham. Ja na to nie powiem, nawet Cię nie znam. A ona znowu, że jej siostra cały wieczór płakała przezemnie, a jak chciałem się dowiedzieć co ja takiego zrobiłem, uciekła. Ciekawe co jeszcze napiszę biggrin
Macie jeszcze jakieś propozycje? Załóżmy że się z nią umówiłem, To może mam jej kupić jakiegoś misia? Breloczek? Czy może po prostu nic nie kupować? Smile
Shaunri - Pon 02 Lut, 2009 18:45
Temat postu:
Nic nie kupuj - Póki nie jesteś w odpowiednich relacjach z kobietą, lepiej spasować z tego typu zachowaniami. Po prostu się z nią spotkaj, potem zobaczysz : )
@siex - Pon 02 Lut, 2009 18:50
Temat postu:
Myslę(nawiasem mówiąc sama jestem dziewczyną to wiem) najlepiej dla ciebie by było zapoznać kumpli z nią jeszcze raz, niech przekonaja sie jaka jest fajna ( ja tam nie wiem ale tak sadze, ze jest fajna). Jeśli twoi kumple są prawdziwymi kumplami to powinni zaakceptować twoja dziewczynę i dalej sie z tobą kolegować, jeśli jednak nie to znaczy to, że nie są to twoi wybrani kumple( chociaż, moze to dziewczyna jest taka "se" niewiem nie znam jej) Ja zagłosowałam na to żebyś walczył i o kolegow i o miłość taka jest moja rada!®

Pozdrawiam i życze szczęścia! Love
lampka666 - Pon 02 Lut, 2009 19:08
Temat postu:
@siex,
widać nie czytałaś 3 posta w tym wątku biggrin
Teraz chodzi o inną dziewczynę, tamtą darowałem. Moi kumple mieli racje.. miłość jest ślepa Smile
A więc teraz chodzi o inną dziewczynę biggrin
Jak narazie dzięki za rady. Zobaczymy co z tego wyjdzię biggrin
Jeśli moja przyjaciółka ma rację[ta co mówiła że się tej dziewczynie podobam], to może zaczniemy chodzić Smile
Tremere - Pon 02 Lut, 2009 19:36
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Więc, skoro się układa - to w czym problem? Zaproś Ją na spacer/do kina/na lody/gdziekolwiek i po problemie : )

nom doskonała rada zwazajac na to ze to forum dla dzieci a bilety do kina dla dwoch osob to 30zl + popcorn/picie kolejne 20zl i skad taki 12/13 latek moze wziac kase na kilka takich wyjsc?
a lody czy spacer tez dobry pomysl, szczegolnie ze jest luty : DDDDD bravo
lampka666 - Pon 02 Lut, 2009 21:10
Temat postu:
Aaa jest takie coś jak skarbonka biggrin
Ja już zebrałem około dwustu złotych w około miesiąc, więc pieniądze to żaden problem. A nawet jak nie ma pieniędzy, dla dziewczyny wszystko Love
U mnie najczęściej się chodzi na basen. Jak deczko schudnę[dowiedziałem się że mój brzuch nie jest zbyt piękny xD](żartuję!!!), zabiore ją na basen, choćby to miało kosztować 200zł.
Shaunri - Pon 02 Lut, 2009 21:10
Temat postu:
Tremere - To rodziców dzieci nie mają : )? Chyba każde dziecko dostaje jakieś kieszonkowe, czy coś w tym rodzaju - zaoszczędzić na chipsach czy innych badziewiach i już jest co z dziewuchą robić : )

A spacer? To w lutym na spacery się nie chodzi : )?

No, dobra, z lodami palnąłem - chociaż podobno lody w zimie zdrowsze : ) Zamieńmy Je na pizzę w takim razie, naprawdę nie ma wielkiego znaczenia gdzie Ją zaprosi, skoro On Jej też "wpadł w oko" - chyba nie będzie Jej specjalnej różnicy robiło, czy da się poderwać w kinie, czy parku : )

lampka - O, widzisz - bardzo dobry pomysł. Dobra rozrywka połączona z randką to zawsze świetna inicjatywa : )
lampka666 - Pon 02 Lut, 2009 21:17
Temat postu:
Słyszałem jeszcze że dziewczyny "lecą" na Jumpstyle. Przypadkowo trochę skaczę z kolegą. Mamy zamiar zatańczyć raz w szkolę biggrin Bo jak to on mówi że dziewczyny na to lecą. A jak sam zatańczy to to mniej efektywne będzie. Zobaczymy co to skakanie przed dziewczynami da..
Akacja12 - Pon 02 Lut, 2009 21:25
Temat postu:
Heh, uwielbiam teksty w stylu "słyszałem że dziewczyny lecą na..."
Nie słuchaj kumpli, głupoty gadają ;p
lampka666 - Pon 02 Lut, 2009 21:27
Temat postu:
Tylko mówiłem. Szczerze w to nie wierzę, ale kto wie, może akurat się spodoba. A że kumpel chcę poskakać, to razem poskaczemy Razz
Akacja12 - Pon 02 Lut, 2009 21:29
Temat postu:
A o co w tym chodzi ?
lampka666 - Pon 02 Lut, 2009 21:31
Temat postu:
W Jumpstyle? O skakanie.
O to chodzi w Jumpstyle
P.S. Oglądaj tylko na podkręconych głośnikach z maksymalną ilością Bassu. Poza dziewczyną jest na drugim miejscu rzeczy których kocham Very Happy
Akacja12 - Pon 02 Lut, 2009 21:57
Temat postu:
Eee dla mnie to nie jest jakoś fajne... prosty układ i co... to ma niby się podobać dziewczynom ? No tylko ciekawe jakim...
lampka666 - Pon 02 Lut, 2009 22:05
Temat postu:
Jakto prosty układ? Akurat na filmie tak zatańczył. Tańczenie Jumpa mając jeden układ, jest złe. Trzeba wszystkiego próbować nie tylko skakać raz tak, noga do tyłu, noga do przodu Razz
EOT.
Ktoś jeszcze ma coś do dodania?
Akacja12 - Pon 02 Lut, 2009 22:17
Temat postu:
To jest takie strasznie na pokaz (inna sprawa co nie jest), że aż mnie denerwuje. Może dlatego że ogółem kojarzy mi się z dresiarstwem i hip hopem, jeżei ktoś mi powie że myślę stereotypowo to może i ma rację, ale wydaje mi się że słusznie tak uważam.
lampka666 - Pon 02 Lut, 2009 22:20
Temat postu:
Akacja,
bardzo Cię przepraszam, ale z dresiarstwem to nie ma nic a nic wspólnego. Z hip-hopem też nie. Jumpstyle jest jedyny Razz
Ale może tak EOT?
hippie - Pon 02 Lut, 2009 23:43
Temat postu:
No przecież nie wszystkie dziewczyny lecą na to samo. Ja np. lecę na gitarzystów xD
GothicLolita - Pon 02 Lut, 2009 23:46
Temat postu:
Ja też XD
lampka666 - Wto 03 Lut, 2009 00:17
Temat postu:
Kupuje gitarę!
GothicLolita - Wto 03 Lut, 2009 00:23
Temat postu:
HAhaha XD
Gitarzyści muszą mieć to 'coś' ; D
Jak np. mój maniek < 3 XD
lampka666 - Wto 03 Lut, 2009 00:33
Temat postu:
maniek? Razz
Każdy mnei tak nazywa.. bo się nazywam mateusz Razz
BTW. grając w guitar hero to to samo? ;p
hippie - Wto 03 Lut, 2009 00:42
Temat postu:
musi być ten styl: długie włosy, gitara i trampki xD
lampka666 - Wto 03 Lut, 2009 00:49
Temat postu:
Długie włosy.. hmm no niezbyt, gitara no jak mam gh to jest, a trampki nosze na codzień Razz
GothicLolita - Wto 03 Lut, 2009 10:34
Temat postu:
Oh, no długie włosy ! *O*
*mania na tym punkcie*
Ale ja tylko do Many wzdycham.
Już prawie rok ! : D
Shaunri - Wto 03 Lut, 2009 11:04
Temat postu:
Przepraszam, nigdy nie grałem na gitarze, ale po co gitarzyście trampki?
GothicLolita - Wto 03 Lut, 2009 11:06
Temat postu:
Zapytaj Hippie ; )
lampka666 - Wto 03 Lut, 2009 11:44
Temat postu:
Dodają czegośtam. A mogą być takie zwykłe za 20zł? bo takich mam jedną parę, drugą nosiłem cały czas przez pół roku i szmaty sie zrobiły ;p
@siex - Wto 03 Lut, 2009 15:13
Temat postu:
Jestem dziewczyna dla mnie skakanie by było dobre!
hippie - Wto 03 Lut, 2009 17:06
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Przepraszam, nigdy nie grałem na gitarze, ale po co gitarzyście trampki?

Nie chodzi o to, że akurat gitarzyście ; ) Tylko napisałam jacy chłopacy mi się podobają. A z gitarą byłoby jeszcze fajniej.
Shaunri - Wto 03 Lut, 2009 17:07
Temat postu:
Ach, w sensie że facet to tylko z trampkami : )? Ciekawe : )
GothicLolita - Wto 03 Lut, 2009 17:11
Temat postu:
Mi tam wystarcza mój Maniek w sukience xd
hippie - Wto 03 Lut, 2009 17:16
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
Ach, w sensie że facet to tylko z trampkami : )? Ciekawe : )

Glany też mogą być ; D

GothicLolita napisał/a:
Mi tam wystarcza mój Maniek w sukience xd

Haha xD
Shaunri - Wto 03 Lut, 2009 18:20
Temat postu:
Ciekawe połączenie - glany z trampkami : )
Jakubo - Wto 03 Lut, 2009 21:09
Temat postu:
Ciekawe jak to wygląda
hippie - Wto 03 Lut, 2009 22:02
Temat postu:
E no bo metale noszą glany, latem trampki xD
Shaunri - Sro 04 Lut, 2009 10:25
Temat postu:
Metale latem noszą trampki? Jacyś dziwni Ci metale się zrobili : )
GothicLolita - Sro 04 Lut, 2009 12:29
Temat postu:
Ja tam lubię Slipknota i te ich zabójcze maski *lol2* XD
Ale Nirvana to podstawa! [nie metalu - rzecz jasna xd]

P.S : Jak ktoś chce posłuchać Mańka to daję link [wzięłam pierwsze lepsze xd]
O tu
Mana to ten co gra na gitarze Wink
hippie - Sro 04 Lut, 2009 14:53
Temat postu:
Shaunri napisał/a:

Nie wszyscy oczywiście ; P
Shaunri - Sro 04 Lut, 2009 15:59
Temat postu:
Lolita - Mana to tylko i wyłącznie w Malice.
GothicLolita - Sro 04 Lut, 2009 19:11
Temat postu:
A co?
Lepszy był w MM ? ; >
Chociaż w MdM też niczego sobie, prawda? ; >
Shaunri - Sro 04 Lut, 2009 21:29
Temat postu:
Generalnie MdM nie daję rady słuchać - nie moje klimaty kompletnie.

Malice Miser jest w miarę, trzeba docenić : ) A koncerty? Naprawdę, chyba największy powód, dla którego żałuję że się rozpadli : )
GothicLolita - Sro 04 Lut, 2009 21:33
Temat postu:
Maniek miał wtedy zabóójcze kiecki XD
No. szkoda..
Myślę, że MM chyba było lepsze.
A Mana do marca powinien nagrać nową piosenkę ! : D
Tremere - Czw 05 Lut, 2009 12:55
Temat postu:
Shaunri napisał/a:

nic nie mow, nie zauwazyles jeszcze tego buntowniczego odlamu kinder-metali? w kraciastych koszulach, trampkach, z anarchia i pacyfa na plecaku i logami happysadu i nirvany? :)
polaczenie hippisa, punka, grunge'owca to wspolczesny polski 15 letni metal!
Shaunri - Czw 05 Lut, 2009 15:29
Temat postu:
Tremere - Szczerze powiedziawszy to tak średnio zauważyłem : )
Pewnie mimo wszystko nie miałem gdzie ich spotkać : ) Kiedyś nadrobię ; )

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group