Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Ehę.. prośba o pomoc w lachonołapaniu :)

Anonymous - Sob 24 Sty, 2009 14:37
Temat postu: Ehę.. prośba o pomoc w lachonołapaniu :)
Witam, jak w temacie - proszę o pomoc w lachonołapaniu, bo prawie caluśka klasa ma chłopaka/dziewczynę, a ja (i parę dresiarzy) nie. Myślę, że moje informacje pomogą wam:

- Uwzględnijcie mój charakter, a każdy wie co to za dziwny mechanizm Smile,
- I to, że kiedyś taka jedna do mnie zarywała, nie wiem czy to się tak nazywa, ale jeżeli codziennie do mnie przychodziła, i mówiła do mnie "Ziemuś"(zdrobnienie od Ziemowit), a poza tym tak się zachowywała dziwnie.
- I ew. to, że prawdopodobnie jest wolna, lecz nie wiem jak to sprawdzić

Dających radę nagrodzę Smile
Shaunri - Sob 24 Sty, 2009 15:18
Temat postu:
Ziemowit... Łoł, prawie jak Bożydar : )

No patrzcie, patrzcie, W Chippym odezwała się natura, kto by powiedział : )
To naprawdę nie jest takie trudne jak się wydaje - Po prostu zaproś Ją gdzieś, naprawdę byle gdzie - spacer, kino, powiedz że fajny film leci, mc donald nawet. Odprowadź do domu po lekcjach. Możliwości jest wiele, wystarczy troszkę wysilić mózgownicę.

Żeby mieć u dziewczęcia jakieś szanse najpierw trzeba się do niej zbliżyć - i to Ci powinno na chwilę wystarczyć, bo znajac życie zajmie Ci to pół roku : )
Izzie - Sob 24 Sty, 2009 16:19
Temat postu:
Ziemowit, choleraa jak pięknie.!

Juuż same imie mi sie podoba, Chippy naprawde nie masz dziewczyny? Nie możliwe chłopak z takim imieniem, ... wow : p
Akacja12 - Sob 24 Sty, 2009 16:47
Temat postu:
Chodzi Ci o ogół a nie o konkretną ? Smile
I pewnie nie rozmawiasz z dziewczynami ? To zacznij, rozmawiaj z nimi normalnie, jak z koleżankami, bądź przy tym kulturalny itp, nie próbuj na nie chwytów psychologicznych żeby płakały i uśmiechaj się. Tyle na początek. Jak jakaś konkretna Ci się spodoba, to działaj jak mówił Shaunri - spytaj czy nie poszłaby z Tobą na spacer, a jeśli jest z klasy, odprowadź ją do domu Smile
Anonymous - Sob 24 Sty, 2009 18:21
Temat postu:
To zacznę w poniedziałek, bardzo dziękuję Smile
nasty_girl - Sob 24 Sty, 2009 19:19
Temat postu:
I pamiętaj, nie warto podążać za modą. Nic na siłę. Na wszystko przyjdzie pora.
SZATAN666 - Nie 25 Sty, 2009 17:41
Temat postu:
Cześć.

Napisałęm ten wiersz co chciałeś

Wiersz

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group