SZATAN666 napisał/a: |
cze
właśnie miałem pierwszy wytrysk! ![]() Niessamowite uczucie ![]() |
Jakubo napisał/a: |
preejakulum czy coś takiego, |
Cytat: |
preejakulum |
Jeśli miał przyjemne uczucie i coś mu wypłynęło to co? Miesiączka? |
Jestem facetem i wiem jak facet czuje orgazm. Więc mnie nie pouczaj |
A napewno miałes orgazm? |
Jestem facetem i wiem jak facet czuje orgazm. Więc mnie nie pouczaj |
Jeśli po orgaźmie następuje silne odprężenie ciała, to i "zwieracze" puszczają, dlatego występuje preejakulat. |
Preejakulat, płyn ejakulacyjny (z łac. pre – przed + ejakulat) – wydzielina gruczołów opuszkowo-cewkowych[1] oraz gruczołów cewkowych wydzielających śluz[2], wydobywająca się z penisa podczas pobudzenia seksualnego, pełniąca funkcję naturalnego lubrykantu |
Orgazm, szczytowanie – moment najsilniejszego podniecenia płciowego i towarzyszącego mu równie silnego uczucia rozkoszy, będący finałem stosunku płciowego, aktu masturbacji bądź innej formy zachowania seksualnego. Orgazmowi towarzyszy szereg charakterystycznych dla tego momentu reakcji fizjologicznych organizmu, jak skurcze pochwy i dna macicy u kobiety, czy wytrysk nasienia i skurcz moszny u mężczyzny. Bezpośrednim efektem orgazmu jest zaspokojenie seksualne objawiające się odprężeniem ciała, ustąpieniem przekrwienia organów płciowych i psychicznym uczuciem błogostanu oraz spełnienia emocjonalnego. |
Jeśli po orgaźmie następuje silne odprężenie ciała, to i "zwieracze" puszczają, dlatego występuje preejakulat. Preejakulat nie zawiera plemników, i nie jest przez wszystkich mężczyzn produkowany. |
sory za odezwe:
prejakulat nie ma smaku |
joasia90 napisał/a: | ||
jakoś u mojego chłopaka ma smak |
Orgazm, szczytowanie – moment najsilniejszego podniecenia płciowego i towarzyszącego mu równie silnego uczucia rozkoszy,będący finałem stosunku płciowego, aktu masturbacji bądź innej formy zachowania seksualnego. |
A u Twojego chłopaka Joasia90 narpiew występuje wytrysk preejakulatu a za chwile wytrysk sprermy? |
Dlaczego wytrysk spermy to finał stosunku? |
Ale jak sama widzisz ze napisalem zeby Jakubo tu nie wchodził. |
Ale to jest forum i tak naprawe każdy może się wypowiadać |
KaMciaA napisał/a: |
aha czyli ja też denerwuje tak ?
no słucham kogo każdemu ulży i mi ! |
KaMciaA napisał/a: |
nie obchodzi mnie czy kogoś to boli czy nie |
Sorry... Mam tylko 2 ![]() |
To ja to ujme tak. Ładnie zeszliście z tematu, z masturbacji po żyletki. Tak sie zrobił offtop w microsofcie i przez to Vista powstała!! |