Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Czy to są prawdziwe przyjaciółki?
Izzie - Wto 16 Gru, 2008 18:17
Temat postu: Czy to są prawdziwe przyjaciółki?
Mam jeszcze jedno.
PIsałam o przyjaciółkach X i Z.
Ponieważ nie mieszkam w miescie, to X i Z częsciej sie ze sobą spotykają.
Trochę mi z tego powodu smutno, bo co kiedyś robiłam z X ( kiedy jeszcze nie było Z) teraz ona to robi z Z. Potem jak sie spotykają to mówią jak było fajnie i wogle.
Czy to są prawdziwe przyjaciółki? Oczywiście one dla mnie tak, wiem że moge im powiedzieć wszystko. Tylko nie wiem jak to wygląda z ich strony. Macie cos do powiedzenia?
)
Jakubo - Wto 16 Gru, 2008 20:08
Temat postu:
Chyba nie... Powinny cię informować o swoich sprawach. Aha. Miło by było gdybyś powiedziała co robią. I czy daleko od nich mieszkasz
Izzie - Wto 16 Gru, 2008 21:10
Temat postu:
To znaczy, powiedziałam jednej. Tej starszej. Ona powiedziała, że ok i więcej tak nie będą. A z tą nową... nie wie czy moge jej ufac... tzn. moge ale nie chcem o "nas" akurat gadać. Ona jest taka wybuchowa. Chodzą razem wszędzie. Zamieniają sie ubraniami (kiedy ja z X ani Y nigdy tego nie robiłam). Czasem na przerwie poprostu gdzieś na bok odchodzą i o czymś gadają. a mieszkam gdzieś z 6 km. Ale moi rodzice nie mogą mnie tak wszędzie wozić...
Akacja12 - Wto 16 Gru, 2008 21:15
Temat postu:
To że Ty nie możesz, to nie znaczy że one nie mogę się spotykać.
Izzie - Wto 16 Gru, 2008 21:30
Temat postu:
Tak skarbie wiem, ale postaw siebie w mojej sytuacj. zjawia sie jakaś dziewczyna, zabiera i perfidnie zabiera moją kumpele. chodzi o to że np. ja dzwonie do X codziennie i odbiera jej brat: nie mam jej jest z Y. i tak jest ciągle. potem łażą i gadają jak było super. co robiły i wogle. wiem że moga sie spotykac ale mi jest troche przykro że potem gdzieś odchodzą odemnie, (dosłownie) i rozmawiają o czymś o czym nie mam pojęcia
Akacja12 - Wto 16 Gru, 2008 21:48
Temat postu:
Co mamy CI powiedzieć, daj jej kwiaty to wszystko będzie dobrze ? Tak to jest, ludzie przychodzą i odchodzą, bardziej jej odpowiada towarzystwo tamtej niż Twoje, albo mieszkasz za daleko, albo Ci się wydaje. Nikt tego nie wie, nie wymagaj rzeczy niemożliwych.
Shaunri - Wto 16 Gru, 2008 21:51
Temat postu:
Tak to jest, ludzie przychodzą i odchodzą
I oto motto dnia dzisiejszego - Niestety Izzie, tak to bywa : )
Izzie - Sro 17 Gru, 2008 13:48
Temat postu:
Dzieki wam. ;**
Lena - Pią 26 Gru, 2008 19:28
Temat postu:
Częstny kontakt sprzyja przyjaźni. Jesli od dłuszczego czasu (kilka mc)nie macie dobrego kontaktu i ta osoba nie interesuje sie tobą wogóle to raczej nie są przyjaciółki.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group