PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Jak zacząć kasilux - Nie 14 Gru, 2008 09:33 Temat postu: Jak zacząć
Mam problem
Już od pół roku jestem zakochana w jednym chłopaku,ale nie wiewiem jak mu to powiedzieć
pomurzcie Shaunri - Nie 14 Gru, 2008 11:33 Temat postu:
"Kocham Cię" : ) Jakubo - Wto 16 Gru, 2008 20:11 Temat postu:
Sam mam 12 lat. Ale powinnaś mu powiedzieć że może by ci jakieś korki zrobił, potem może się rozkręci:) Izzie - Wto 16 Gru, 2008 21:34 Temat postu:
Łatwo napisać wam kocham cie. nie bierzecie pod uwagę tego ze on jezeli tego samego nie czuje to wyśmieje? Shaunri - Wto 16 Gru, 2008 21:52 Temat postu:
Izzie - Naprawdę zdarzyło Ci się żeby w rozmowie w cztery oczy, w której dwoje ludzi wyjaśnia sobie pewne rzeczy jedno zostało wyśmiane przez drugie? Jeśli tak - zmień towarzystwo : ) Anonymous - Sro 17 Gru, 2008 11:14 Temat postu:
Shaunri, u mnie jest taki problem, a towarzystwa ni jak zmienić, bo u mnie miasteczko malutkie, chyba że do innej klasy Shaunri - Sro 17 Gru, 2008 12:57 Temat postu:
Pozostaje jednak współczuć towarzystwa - troszkę niepoważne mi się to wydaje : ) Tremere - Sro 17 Gru, 2008 22:25 Temat postu:
wolalbym byc sama niz na sile przebywac w gronie ktore nie akceptuje moich problemow i nabija sie z powaznych (dla mnie) rzeczy. w koncu kazdy do tego dorasta, ale spoko, tez kiedys mialam glupie towrzystwo ktore uwazalam za przyjaciol do konca zycia
a do autorki - nic nie mow. przejdzie ;P Anonymous - Czw 18 Gru, 2008 10:07 Temat postu:
Tremere napisał/a:
wolalbym byc sama niz na sile przebywac w gronie ktore nie akceptuje moich problemow i nabija sie z powaznych (dla mnie) rzeczy.
Ja też zbyt nie przebywam w gronie (klasowym), przez co ktoś co chwile z innej klasy do mnie podchodzi i mówi, że oni zawsze tacy są, mimo tego że słyszałem to ze 500 razy.
Co do poważnych rzeczy, to najbardziej nie lubią mojej muzyki, nawet gdy jest ona zagrana na pianinie widać, że trochę mają dziwne miny i mówią, "abym się tym nie podniecał". Shaunri - Czw 18 Gru, 2008 15:59 Temat postu:
Grasz na pianinie : )? Szlachetne hobby : ) Anonymous - Czw 18 Gru, 2008 17:00 Temat postu:
E, pomyłka. Nie na pianinie, tylko na keyboardzie Shaunri - Czw 18 Gru, 2008 18:00 Temat postu:
Elektronik widzę na całego : ) Anonymous - Pią 19 Gru, 2008 11:30 Temat postu:
Co to za elektronik, ja tylko cały EPROM jego przeprogramowałem Izzie - Sro 24 Gru, 2008 19:29 Temat postu:
No nie zdarzyło mi sie. I nie zamierzam próbować xDD