Dzieci OnLine

Pomoc w lekcjach - ??

Pink Panter14 - Nie 30 Lis, 2008 14:29
Temat postu: ??
Hej. Mam do Was ogromną prośbę. Muszę zanalizować i zinterpretować obraz Marca Chagalla ,,Samotność" albo ,,Niebieski skrzypek". Możecie napisac jakieś infromacje o kompozycji w tych obrazach, fakturze itp? Nie mogę sobie z tym poradzić, w Internecie także nic nie znalazłam. Plastyki w szkole nie mam. Proszę o pomoc.
Akacja12 - Pon 01 Gru, 2008 22:20
Temat postu:
Jeśli chodzi o kompozycję to opisać co jest na kolenych planach i tak dalej. Poczytaj sobie o ekspresjoniźmie w sztuce i na tej podstawie i na podstawie kontekstu (dowiedz się kiedy i w jakich okolicznościach powstały dzieła) spróbuj wniknąć gdzieś głębiej i dokonać interpretacji, co Ci to da że "spiszesz" od kogoś z forum ?
Pink Panter14 - Sro 03 Gru, 2008 14:49
Temat postu:
Nie chciałam pisać od kogoś z forum. Interesował mnie głównie kierunek malarski..
adam2 - Wto 02 Cze, 2009 20:08
Temat postu:
szkoda,ze nie mozna woogole nic nie robic w domu tylkko czeba glupie lekcje robic Sad
joasia90 - Pią 05 Cze, 2009 01:35
Temat postu:
adam2 napisał/a:
szkoda,ze nie mozna woogole nic nie robic w domu tylkko czeba glupie lekcje robic Sad

wbrew pozorom nauka jest potrzebna, chociażby po to, żeby później w podaniu o prace nie robic błędów ortograficznych ; )
Akacja12 - Pią 05 Cze, 2009 03:07
Temat postu:
W czerwcu Wam jeszcze zadają ? biggrin
nasty_girl - Pią 05 Cze, 2009 10:24
Temat postu:
adam2 napisał/a:

Pan ponad 20 letni też odrabia zadania domowe ? biggrin
eviltwin1 - Sob 06 Cze, 2009 09:19
Temat postu:
No a co?
A praca? Szef powie "masz to zrobić na jutro", to dostaje do domu i... robi ;P.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group