Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Czy list miłosny to dobry pomysł?

cezary666 - Pon 10 Lis, 2008 18:24
Temat postu: Czy list miłosny to dobry pomysł?
Co byście powiedziały na list miłosny...?
CHoCoLaTE - Pon 10 Lis, 2008 19:31
Temat postu:
Fajne, nigdy jeszcze nie dostałam, to takie jak za dawnych czasów xD
Lepiej dostać wyznania w liście niż na gg jak to niektórzy robią.
Akacja12 - Pon 10 Lis, 2008 22:18
Temat postu:
Jeżeli byłby ładnie, oryginalnie napisany to czemu nie ? Ale nie wszyscy mają talent do takich rzeczy, i gdybym dostała coś w stylu "Na górze róże..." to nie byłabym zachwycona Smile
CHoCoLaTE - Pon 10 Lis, 2008 22:25
Temat postu:
Akacja12 napisał/a:
gdybym dostała coś w stylu "Na górze róże..." to nie byłabym zachwycona

Pewnie, że to byłoby głupie xD
Ale jakbyś przelał swoje uczucia na papier, wszystko co do niej czujesz, to wtedy będzie naprawdę fajnie.
Shaunri - Pon 10 Lis, 2008 22:52
Temat postu:
Jako że maiłem okazję parę razy zobaczyć reakcję kobiet na przeróżne liściki, to powiem Ci tak - Jest to bardzo niebzepieczna rzecz.

Z jednej strony można w ten sposób oczarować dziewuchę że hej, z drugiej można łatwo zrobić z siebie idiotę. List musi być bardzo przemyślany i bardzo dobrze wykonany. Sam fakt że to "list" i że wyrazisz w nim swoje "uczucia" niewiele daje.

Liczy się forma. Nawet papier, nawet koperta - tutaj forma ma znaczenie. Wiadomo co chcesz przekazać, i białogłowa otwierając ten list już wie co tam jest w środku. Liczy się więc jak Ty to tam ułozysz.

No i tu kwestia czy masz do tego "dryg" czy nie - jeśli nie, nawet się za to nie zabieraj. Lepiej daj dziewuszce kwiaty. Jeśli tak - Jest Twoja.

Tak to wyglada w praktyce.
Zigus - Pon 10 Lis, 2008 22:58
Temat postu:
Dokladnie.. jesli wezniesz jakis bele jaki papier, i napiszesz w nim kocham Cie bo.. i takie tam perdoly, to sam bym pomyslal. Kto to napisal? to jest dzecinne.. lepsze beda wspolne chwile mile spedzone, niz liscik ktory moze wszystko zniszczyc Razz
cezary666 - Pon 10 Lis, 2008 23:51
Temat postu:
na gorze roze... to dla dzieciakow na walentynki..
Shaunri extrawykład =D
ale jeszcze nie wiem czy sie zdecyduje...
zebym jednym glupim słowem nie zrujował wszystkiego, co juz wypracowalem... ;p
i tak to wyglada w teorii xp
Shaunri - Wto 11 Lis, 2008 10:01
Temat postu:
Jeśli próbowałeś już coś pisać i z efektów byłeś zadowolony to możesz spróbować - na błędach się człowiek uczy, tak więc jeśli to bedzie błędem to szybko się o tym dowiesz : )

Jeśli jednak nigdy wierszy, czy jakiejkolwiek poezji nie pisałeś, to lepiej sobie to daruj i zajmij się bardziej konwencjonalnymi metodami zdobywania dziewcząt. W XXI wieku list to bardzo trudna forma wyrażania uczuć, szczególnie w stosunku do młodych kobiet.

Aczkolwiek z drugiej strony do odważnych świat należy, co nie ; )?
danly - Sob 15 Lis, 2008 14:28
Temat postu:
fajny pomysl tylko pamietaj...1,2 listy
nie 10!!
mialalm takiego chlopaka on mi codziennie po 2 listy wysylal
to bylo wkuzajace!! i z nim zerwalalam!!
pamietaj 1 lub 2 listy Very Happy
kikamcia - Wto 16 Gru, 2008 22:51
Temat postu:
Ja kiedyś dostałam taką kartkę walentynkową Na rzece na nilu siedzi Kamila na krogodylu a, przy niej Kamil pięknie ubrany po same uszyw niej zakochany Smile XD
Izzie - Sro 17 Gru, 2008 18:15
Temat postu:
Super.. podoba mi się taki pomysł.. Wink)
Sheere - Nie 29 Mar, 2009 15:59
Temat postu:
List super pomysł
Bodziek - Nie 29 Mar, 2009 16:40
Temat postu:
Sheere, czytaj daty!
Sheere - Nie 29 Mar, 2009 17:37
Temat postu:
2008 trochę dawno ;p
SIMON300195 - Nie 29 Mar, 2009 20:32
Temat postu:
ty se mysliś że nabijesz sobie posta a przy tym nikt nie będzie widział <lol2>
Anonymous - Wto 31 Mar, 2009 11:12
Temat postu:
SIMON300195 napisał/a:
ty se mysliś że nabijesz sobie posta a przy tym nikt nie będzie widział <lol2>

A to nienabijanie postów SIMON! Trochę się wkurzyłem, co rzadko mi się zdarza! GDZIE KUR.. SĄ MODRERATORZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????? Przepraszam jeśli kogoś obraziłem. Eot.
SIMON300195 - Wto 31 Mar, 2009 21:59
Temat postu:
Uważaj już przekroczyłem magiczną liczbę...
Tremere - Wto 31 Mar, 2009 22:12
Temat postu:
czy mozecie po prostu przestac? po co wam moderatorzy, naprawde daloby sie normalnie funkcjonowac gdyby kazdy CHOCIAZ staral sie utrzymywac porzadek. jedna osoba napisze posta nie na temat, druga doda cos nie na temat, trzeba z kolei postawi emotke i w taki wlasnie sposob temat zostaje zasmiecony.
i teraz wyobrazcie sobie, przychodzi ktos nowy i chce znalezc temat. nie moze znalezc wiec zaklada nowy z pytaniem ktore padalo tutaj milion razy. z nowym tematem dzieje sie to samo co z poprzednim. i tak w kolko...
zrozumcie w koncu ze tu nikomu nie chodzi o ilosc postow, gwiazdek. ja zarejestrowalam sie tutaj zeby pomoc osobom ktore szukaja pomocy, a ja tej pomocy moge im udzielic. i powiem szczerze ze przez osoby takie jak ty SIMON odechcewa mi sie nawet pisania w niektorych tematach.
szczerze mowiac opadaja mi rece, nie wiem czy faktycznie jestes tak infantylny i narcystyczny, czy to jakis rodzaj prowokacji ale czasami daj sobie na wstrzymanie. szczegolnie ze z tego co zauwazylam za duzo do powiedzenia nie masz.
sorry, moze nie powinnam tego pisac, ale serio. dzisiaj tutaj weszlam i zrobilo mi sie troche przykro, to zabrzmi calkiem sentymentalnie ale 5 lat temu dbalam o to forum i moderowalam je razem z innymi i naprawde atmosfera byla zupelnie inna. zawsze pojawialy sie offtopy, ale tam offtopy to bylo zwykle zbaczenie z tematu a tutaj jest to klotnia na 5 stron.
stwierdzilam ze nie ma sensu jakiekolwiek uczestniczenie w dyskusjach z wami (nie bede wymieniala personalnie), po prostu bede tu wchodzila, odpowiadala i wychodzila, moze w ten sposob chociaz ja przyczynie sie troche do ogarniecia tego bajzlu ktory sami sobie zrobiliscie.
i za wszystkie bledy przepraszam, mam goraczke i okres. Razz
SIMON300195 - Wto 31 Mar, 2009 22:16
Temat postu:
taki jaki jestem i nie da sie zmienić tego

ale przyznam sie bez bicia bardzo dużo rzeczy wywnioskowałem z twojego posta że w niektórych miejscach źle postąpiłem i reszta (według mnie) poszła za mną....
Mi się nie chce uczestniczyć w tym forum ale jeszcze się zastanowie....(nie usuwać mi jeszcze...konta)
aku626 - Czw 02 Kwi, 2009 16:59
Temat postu:
Simon uczestnicz dalej tylko nie spamuj jak wywnioskowałeś i się przyznajesz to dobrze nawet mówisz że źle postąpiłeś ale nie odchoć
SIMON300195 - Nie 05 Kwi, 2009 08:03
Temat postu:
pozostaję dalej tylko będę bardzo rzadko bo mam kare no kompa xDdo końca roku szkolnego
belnessa 112 - Wto 14 Kwi, 2009 22:05
Temat postu:
moim zdaniem jest to bardzo dobry pomysł
Ja tam bym chciała list miłosny Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group