Dzieci OnLine

DOM RODZINA - jak to jest u was???

tatarka - Pią 29 Sie, 2008 15:31
Temat postu: jak to jest u was???
Mam na imie Agnieszka i chcialam was zapytac czy wasi rodzice tez kloca sie o to jak was wychowywac??? Na jakie zajecia mozecie chodzic? Kiedy odrabiac lekcje??? W co sie ubierac??? Napiszcie Cool
Anonymous - Nie 31 Sie, 2008 13:34
Temat postu:
taaaaak.... kłócą się ale czasami...
zabawka - Nie 05 Paź, 2008 14:37
Temat postu:
nie chodzę na co chce i kiedy chce XD
Kimex - Nie 05 Paź, 2008 15:38
Temat postu: Re: jak to jest u was???
tatarka napisał/a:
Mam na imie Agnieszka i chcialam was zapytac czy wasi rodzice tez kloca sie o to jak was wychowywac??? Na jakie zajecia mozecie chodzic? Kiedy odrabiac lekcje??? W co sie ubierac??? Napiszcie Cool

nie < znaczki >
Aneczka - Wto 14 Paź, 2008 14:51
Temat postu:
Niem ponieważ moi się rozwiedli i mam samowolkę Razz
Katarynka22 - Sob 22 Lis, 2008 12:14
Temat postu:
Moi rodzice się ni kłucą,ponieważ już nie mieszkam z moim ojcem,a propos zajęć, chodze na zajęcia dodatkwe podwarunkiem że dam sobie radę z tymi pozostałymi,lekcje odrabiam, jak wrócę i jak zjem obiad, ubieram się w co che więc nie pomogę z tym pytaniem..;/

pozdrawiam:)
danly - Sob 22 Lis, 2008 14:31
Temat postu:
moi rodzice zadko sie o to kluca ale za to jak tata czasami troszenke zamulony przychodzi to tak i bardzo!!
Moniolak - Sob 06 Gru, 2008 21:38
Temat postu:
No, ale chyba kłócą się, bo każdy z nich chcę jak najlepiej i każdemu z nich <rodziców> wydaje się, że jest najmądrzejszy na świecie. Może jak będę kiedyś tam hen hen miała dzieci, toteż będę chciała koniecznie postawić na swoim....ale jak na razie takiego problemu nie mam...
Anonymous - Pon 08 Gru, 2008 18:24
Temat postu:
Moniolak napisał/a:
Może jak będę kiedyś tam hen hen miała dzieci, toteż będę chciała koniecznie postawić na swoim..

Wy to wszystkie takie same.... Najpierw mówią że to hen hen będzie a tu nagle dzieci i rozmowa teściów : "A skąd się one wzięły?".
Akacja12 - Pon 08 Gru, 2008 19:56
Temat postu:
Nie wszystko idzie przewidzieć Smile
Moniolak - Wto 09 Gru, 2008 16:39
Temat postu:
no nie wszystko można przewidzieć, ale można się ustrzec chociaż w 99,(9)% SmileSmileSmile
Lena - Pią 26 Gru, 2008 19:09
Temat postu: Re: jak to jest u was???
tatarka napisał/a:

1. Mogę chodzic na bezpłatne zajęcia takie jakie chcę. Na płatne muszą sie zgodzić bo przecież oni płacą. Ale zwykle pozwalają.
2. Jestem tak dobra uczennica że wogóle sie nie martwia o lekcje i naukę. Mogę nawet odrabiac o 24- to przecież ja sie nie wyspię a nie oni Smile
3. Co do ubrań.... Kupuje to na co mnie stać i na co stac moich rodziców... czyli kupuję rzadko i tanie ciuchy. Ale to mi nie przeszkadza bo moi rodzice są THE BEST!
Shaunri - Pią 26 Gru, 2008 21:40
Temat postu:
"Ale to mi nie przeszkadza bo moi rodzice są THE BEST!"

Takie dziecko to skarb : )
Lena - Sro 31 Gru, 2008 16:56
Temat postu:
dzienki Shaunri! Very Happy
Anonymous - Sro 31 Gru, 2008 17:37
Temat postu:
A ja? Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group