Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Chłopak czemu ją tak potraktował

kikamcia - Pią 15 Sie, 2008 21:38
Temat postu: Chłopak czemu ją tak potraktował
Hej to znowu ja Kikamcia tym razem nie chodzi o mnie tylko o moją psiapsiułkę. No więc może zacznę od początku. Moja koleżanka&przyjaciółka Kasia w ostatnim miesiącu Roku szkolnego musiała pojechac do sokolnik na rechabilitacje. No bo ona ma problemy z kręgosłupem. No więc raz ja odwiedzilam a takto pisałyśmy sms-y. No i ona mi napisała ze poznała chłopaka o imieniu Sebastian z Łodzi. No i poprosił ją o chodzenie. Chodzili ze sobą tańczyli na dyskotekach. A, do niej oczywiście też przyjeżdżała rodzina ona ma piątkę rodzeństwa. Ma 4siositry i jednego brata 2siostry już są dorosłe i się wyprowadziły. Brat też jest dorosł ale się nie wyprowadził. No ale czytajcie dalej. I ona ma siostre o imieniu Julka. I gdzy ona przyjeżdżała to zaraz on zostawiał Kasie i szedł do niej. A, potem tak poprostu jej powiedziała że on sie w niej nie zakochał że w jej siostrze Julce. Mi sie wydaje to okropne a, wam jak sie wydaje powiedzcie co o tym śądzicie.
Słupek - Pią 15 Sie, 2008 21:50
Temat postu:
Jak czytam takie tematy, to się cieszę, że jestem wybitnie aspołeczny.
Shaunri - Sob 16 Sie, 2008 00:20
Temat postu:
Oj Słupek, Słupek, co Ty wiesz o życiu... ; )

Kikimcia - No a cóż mamy sądzić : )? Facet jak facet, znalazł ładniejszą, czy tam bardziej pasującą jego gustom to zmienił : ) Nieodpowiedzialny, a jak, ale ciągle facet : )
CHoCoLaTE - Sob 16 Sie, 2008 00:28
Temat postu:
Wiecie, tu są czasem historie jak z Jerry'ego Springera xD Tylko mniej dramatyczne.
kikamcia - Sob 16 Sie, 2008 16:50
Temat postu:
Tak też siez teym z godze z tym Springerem. Shaunri no ale czy nie mógł jej tego delikatniej powiedzec co? Ona to wogule nie ma szczęścia kocha sie teraz w innym chłopaku ale on niby kocha inna i jak przychodzi do niej zagrac w piłkę to jest miły jak nie wiem co a, jak przychodzi jego brat to traktuje ją jak by była jakimś śmieciem.
Shaunri - Sob 16 Sie, 2008 21:25
Temat postu:
kikamcia - Niestety ciężko mi usprawiedliwiać kogoś kogo w ogóle nie znam, naprawdę : )

Ja po prostu próbuję spojrzeć na sytuację jego oczami.

Jeśli chcesz mogę też powiedzieć że to nieodpowiedzialny szczyl, ale niewiele to zmieni ; )
kikamcia - Pon 18 Sie, 2008 15:49
Temat postu:
Wiem tylko poprostu szkoda mi mojej psiapsiułki a, znowusz jej mama woli mojego brata ciotecznego imię Andrzej o rok starszy od niej. to jak wy uważacie wy byście zrobili to co maam wam każe i byście chodziły z jakimś chłopakiem który podoba się waszej mamie?
Shaunri - Pon 18 Sie, 2008 17:51
Temat postu:
Rodzice zawsze faworyzują jednego (lub też jedną, jesli chodzi o kobietę ; P) chłopca jako partnera dla swojej córki, tego się nie uniknie, ale nie należy też się tym w ogóle kierować : )
katien205 - Czw 28 Sie, 2008 12:43
Temat postu:
No faceci tac są ... Nic dodać nic ująć. Przykro mi ale tak bywa.
KaMciaA - Sob 29 Lis, 2008 19:17
Temat postu:
kikamcia- Powiem ci tyle każdy facet bez wyjątku jest prosty nawet nie trzeba instrukcji obsługi do nich.
nasty_girl - Sob 29 Lis, 2008 19:47
Temat postu:
KAMciA, naprawdę współczuję Ci, że tacy ludzie Cię otaczają, a ty myślisz, że każdy pozostaje taki zawsze. Ty pewnie też za 10 lat będziesz się bawić lalkami? Katien.. są, a kobiety są jeszcze gorsze.
KaMciaA - Sob 29 Lis, 2008 19:58
Temat postu:
nasty_girl-za 10 lat będe miała 24 lata to wtedy będe już mieć męża i dzieci. ; D
nasty_girl - Sob 29 Lis, 2008 20:13
Temat postu:
Hehe, optymistka. Chociaż mawiają, że każda potwora..
Shaunri - Nie 30 Lis, 2008 10:20
Temat postu:
Eeeej, dziewczyny, spokojnie : )
KaMciaA - Nie 30 Lis, 2008 19:15
Temat postu:
Powiem szczerze i wprost nasty_girl mnie trochę już wkurza.
nasty_girl - Nie 30 Lis, 2008 19:32
Temat postu:
straszne
Shaunri - Nie 30 Lis, 2008 22:01
Temat postu:
Dobra, wycofuję się - bijcie się : )
nasty_girl - Nie 30 Lis, 2008 22:32
Temat postu:
biggrinbiggrinbiggrin
KaMciaA - Pon 01 Gru, 2008 22:32
Temat postu:
z dziweczynami się nie biję.
tylko z chłopakami.
Anonymous - Wto 02 Gru, 2008 16:11
Temat postu:
Hehehe, tak jak w mojej szkole.
nasty_girl - Wto 02 Gru, 2008 19:13
Temat postu:
o rzesz kur.. . I powiedzcie moi drodzy, że to normalne? Pozazdrościć kolegów, i podejścia do życia.
Shaunri - Sro 03 Gru, 2008 11:52
Temat postu:
nasty - Do czego pijesz : )?
nasty_girl - Sro 03 Gru, 2008 12:44
Temat postu:
Bójek damsko-męskich..
KaMciaA - Sro 03 Gru, 2008 18:16
Temat postu:
nasty-ale to cie nie musi interesować to że ktoś sie bije z chłopakami albo dziewczynami.;/
wgl ja cie nie rozumiem nawet jak sie wypowiem ,w jakimś temacie to mi gupie docinki robisz.;//żebyś się nie przeliczyła że ja tak samo zrobie.
nasty_girl - Sro 03 Gru, 2008 22:01
Temat postu:
oh przepraszam...

<boi się!!!>
Shaunri - Sro 03 Gru, 2008 22:32
Temat postu:
nasty - Mało kobiet tak naprawdę żyje w przeświadczeniu że lubią/mogą uderzyć faceta : )*

* na szczęście : )
nasty_girl - Sro 03 Gru, 2008 22:56
Temat postu:
Bardziej jestem przeciwna działaniu w tą drugą stronę. A facet, to takie urządzenie, które czasem trzeba sprowadzić na ziemię.. jak nie pomaga argument słowny;)
Anonymous - Czw 04 Gru, 2008 14:39
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
Bardziej jestem przeciwna działaniu w tą drugą stronę. A facet, to takie urządzenie, które czasem trzeba sprowadzić na ziemię.. jak nie pomaga argument słowny;)

Nasty, nie poznałaś jeszcze silnej ręki Chippy'ego Twisted Evil

Już widzę perspektywę świata, gdzie facet błaga babę o litość na ringu. To jest biologicznie i społecznie niepoprawne.

A dzisiaj jak wracałem ze szkoły to mnie taka dziewczyna skopała za to, że chcę być wolny do lat 13(tzn. nie chcę z nikim chodzić).
Shaunri - Czw 04 Gru, 2008 16:37
Temat postu:
chippy - Kultura i wychowanie powinny Cię nauczyć że kobiet się nie bije. Ba, nie tyka nawet palcem, nie popycha, nie szarpie i tak dalej, i tak dalej. Twoja przewaga siłowa nad większością z nich jest tak wielka, że nie ma nawet po co podnosić ręki.

nasty - Wbrew pozorom jeśli jakaś kobieta żyje w przeświadczeniu że faceta można uderzyć (Uderzyć, powtarzam. Piącha + nos = uderzenie), to - jak na moje oko - jest to również bardzo niepoprawne, bo wykorzystuje prosty fakt że nasze wychowanie w większości nie pozwala oddać.

Mimo że jakbyśmy oddali, to nie byłoby co zbierać : )
nasty_girl - Czw 04 Gru, 2008 19:59
Temat postu:
Nie, nie mówię, że uważam to za poprawne (nie, nie biję faceta:D). Ale nieraz widziałam faceta, któremu, na miejscu ich dziewczyn, tudzież panienek, lasek, dup bym po prostu przywaliła. Od takich trzymam się z daleka.
Anonymous - Pią 05 Gru, 2008 12:19
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
chippy - Kultura i wychowanie powinny Cię nauczyć że kobiet się nie bije.

Kultura, wychowanie.. wiem. Chodzi mi o to, aby pannę odstraszyć, zanim narobi mi gruchotu, bo tak jak ty ja nie mogę dziewczynie po prostu oddać. Co innego koledzy Smile
Shaunri - Pią 05 Gru, 2008 16:01
Temat postu:
nasty - No tak, jeśli jakaś dziewuszka bierze sobie za partnera Pana w dresie, bez szyi, za to z dużym kijem bejsbolowym, to cóż - wybór : )
nasty_girl - Pią 05 Gru, 2008 20:02
Temat postu:
Na usprawiedliwienie, dodam, że przypomniała mi się pewna sytuacja...

Blondi z dresem idą sobie ulicą, mijamy się.. Przesympatyczny pan drze się na całą ulicę

"zamknij mor.. bo ci kur.. łeb roz.. " lałabym bez zastanowienia.

Ale to tylko wyjątek od reguły Wink
Shaunri - Pią 05 Gru, 2008 20:38
Temat postu:
Lałabyś? Wierz mi - gdyby to był Twój facet to bałabyś się rękę podnieść...

... no, chyba że uważasz że masz brzydkie ząbki i czas je wymienić : )
nasty_girl - Pią 05 Gru, 2008 20:48
Temat postu:
hehe, przekonałeś mnie.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group