Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - POMOCY!!!

Medriv - Pią 01 Sie, 2008 12:36
Temat postu: POMOCY!!!
Znam dziewczynę od 1,5 roku przyjaźniliśmy się ona miała chłopaka i wszystko było oki.pewnego razu spotkaliśmy się wszyscy troje a on w pewnym czasie zaczął ją wyzywać od szmat itp. on wyszedł i wtedy się zaczeło ona zaczeła płakać przytulać się do mnie i chyba wtedy coś poczułem co mam robić??ona jest zmartwiona ja sie w niej zakochałem co mam robić odpuścić czy .. nie wiem doradźcie plis!! Sad Sad Sad
Shaunri - Pią 01 Sie, 2008 13:03
Temat postu:
Cóż mamy Ci doradzić : )? Idź za głosem serca : ) Jeśli chcesz Ją, to walcz, jeśli nie chcesz, to nie walcz. Tu nie ma złych wyborów : )
CHoCoLaTE - Pią 01 Sie, 2008 13:45
Temat postu:
Dowiedz sie jakos czy wogole masz jakies szanse, czy sie jej podobasz.
Shaunri - Pią 01 Sie, 2008 14:02
Temat postu:
A po co? Jak się podoba to będzie dobrze, jak się nie podoba, też będzie dobrze : ) Po co się zamęczać : )? Masochiści ; )
CHoCoLaTE - Pią 01 Sie, 2008 14:36
Temat postu:
No, ale jak sie okaże, ze on sie jej nie podoba, to po co ma marnowac czas i sie o nia starac : P
Medriv - Pią 01 Sie, 2008 17:52
Temat postu:
No tak jeśli się zgodzi to spoko ale jeśli nie to co ja mam zrobić zapomnieć sie nie będzie dało a ona ze mną do szkoły chodzi.
CHoCoLaTE - Pią 01 Sie, 2008 19:12
Temat postu:
Skoro jestescie przyjaciolmi, to zapros ja gdzies na lody czy gdziekolwiek i wypytaj jak tam z tym chlopakiem. Potem powiedz, ze ona Ci sie od jakiegos czasu podoba, jesli dobrze zareaguje, to powiedz, ze chyba czujesz do niej cos wiecej niz tylko przyjazn. Oj pewnie nie bedzie latwo, ale jesli Ci zalezy na niej, to musisz sie przemoc ; P
Shaunri - Sob 02 Sie, 2008 12:48
Temat postu:
Żadnych poważnych rozmów! : ) Nigdy, przenigdy! : ) To jest tak zniewieściałe, że o fuj! : )

Medriv - Zapomnieć się nie będzie dało - oczywiście że się nie będzie dało, po co zapominać? Taki to już męski los - pamiętać i cierpieć ; )
No, chyba że nie chcesz cierpieć, to musisz po prostu się z nią umówić : )
Medriv - Sob 02 Sie, 2008 20:28
Temat postu:
hej widziałem się z nią i rozmawialiśmy o tym co się stało. wszystko było ok!im więcej gadaliśmy tym bardziej się do mnie przysuwała i w końcu stało się jakoś tak nagle pocałowaliśmy się to był mój pierwszy pocałunek chciałem o tym z nią pogadać ale ona się uśmiechnęła i powiedziała "tak" no i wszystko jest ok jesteśmy razem Love DZIĘKI WAM WSZYSTKIM Very Happy
Shaunri - Sob 02 Sie, 2008 20:30
Temat postu:
Ależ prosię Cię bardzo, zawsze chętnie uprzyjemniamy ludziom życie ; )
CHoCoLaTE - Sob 02 Sie, 2008 21:03
Temat postu:
Gratulacje : D

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group