Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Dziewczyna

Tomol_m - Nie 11 Maj, 2008 12:07
Temat postu: Dziewczyna
Mam taki problem zakochałem sie w pewnej dziewczynie z mojej klasy ale o na mnie nie lubi co mam zrobić żeby chociaż mnie polubiła??
Blanka - Nie 11 Maj, 2008 13:38
Temat postu:
Przede wszystkim bądź sobą a nie udawaj kogoś innego, by się jej przypodobać. I bądż dla niej w porządku, nie bądź natrętny, zachowaj kulturę, nie pajacuj itd. I nie podchodz do tego zbyt poważnie.

A jaka ona jest? Łatwiej będzie odpowiedzieć widząc o niej cokolwiek.
Laki - Nie 11 Maj, 2008 14:01
Temat postu:
Zakochałeś ? Raczej ci się spodobała ...
Shaunri - Nie 11 Maj, 2008 17:46
Temat postu:
Laki - Jaka różnica?
cropper - Nie 11 Maj, 2008 18:22
Temat postu:
dosyć duża...
chłopakowi raczej chodziło o to że mu się spodobała, bo raczej sie nie zakochał...
----
Człowieku- bądź sobą i tylko sobą. Nie bądź lanserem, szpanerem, macho itd. Bądź tym kim jestes. Zależy tylko czy cie lubi
Shaunri - Nie 11 Maj, 2008 18:55
Temat postu:
Ale czym różni się "spodobała mi się" od "zakochalem się", bo nadal nie widzę różnicy?
CHoCoLaTE - Nie 11 Maj, 2008 19:03
Temat postu:
"Spodobała" czyli podoba mu się jej wygląd, uroda, a "zakochał się" to coś do niej czuje.
Akacja12 - Nie 11 Maj, 2008 21:27
Temat postu:
A co wy możecie wiedzieć o jego uczuciach ?
Shaunri - Pon 12 Maj, 2008 07:29
Temat postu:
A z czego wnioskujecie że Ona akurat "spodobała mu się", a nie "zakochał się"?
PotworAreturn - Pon 12 Maj, 2008 11:48
Temat postu:
Tez nie czaje ^^
CHoCoLaTE - Pon 12 Maj, 2008 13:49
Temat postu:
Akacja12 napisał/a:
A co wy możecie wiedzieć o jego uczuciach ?

Przecież napisał.
PotworAreturn - Pon 12 Maj, 2008 14:15
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
A z czego wnioskujecie że Ona akurat "spodobała mu się", a nie "zakochał się"?

O to mi chodzi
Shaunri - Pon 12 Maj, 2008 14:57
Temat postu:
Chocolate - Napisał że się zakochał, skąd wniosek że "spodobała mu się"?

Dobra, dobra, widzę że daleko nie zajdziemy w ten sposób, bo sami żadnych wniosków nie wyciągniecie - Chrzanicie od rzeczy, naprawdę, te wasze wszystkie "zakochał się", "zauroczył się", "spodobała mu się" są o kant rozbić - Ani to jakiejś sensownej definicji nie posiada, ani nie potraficie wytłumaczyć w sumie o co chodzi. Po prostu - jak ktoś młody - to zauroczony, jak ktoś w małżeństwie - to kocha, a jak ma chomika - to mu się podoba. Co za wierutne bzdury.
Anonymous - Pon 12 Maj, 2008 16:48
Temat postu:
Takie pytanie... Chcę poznać Wasze zdanie.
Istnieje miłość od pierwszego wejrzenia?
Słupek - Pon 12 Maj, 2008 17:23
Temat postu:
Tak. Co drugi dzień tak mam w SKM-ce.

Mr. Green
Akacja12 - Sro 14 Maj, 2008 20:40
Temat postu:
O, to na pewno byłam ja ;P
smoczek250 - Sro 14 Maj, 2008 20:42
Temat postu:
Być fajnym dla niej a aby byc fajnym dla niej musisz jej zaimponować.
Akacja12 - Sro 14 Maj, 2008 20:48
Temat postu:
Może lepiej nie, bo jak zacznie na siłe robić "fajne rzeczy" to niekoniecznie zaimponuje, poza tym każdej coś innego się spodoba, więc nie polecam tego typu zachowań.
CHoCoLaTE - Sro 14 Maj, 2008 21:35
Temat postu:
Musi być sobą i zachowywać się jak zawsze. Jeśli ona nie lubi go takiego, to niech sobie da z nią spokój, bo nic na siłę.
Magwill - Sob 17 Maj, 2008 01:09
Temat postu:
Dowiedz się trochę więcej o niej od jej przyjaciól, wtedy będziesz wiedział więcej o tym co jej się podoba i może wręczysz jej jakiś podarunek. Dziewczyny lubią gdy chłopak naprawdę się stara. Jeśli dziewczyna jest typem spokojnej osoby to może zaprosisz ją do kina, restauracji albo zoo (jeśli lubi zwierzaki).

Jeśli tak bardzo się Ci ona podoba to czemu sam jej nie zapytasz, czy będzie Twoją dziewczyną.

P.S. Zapytaj się mamy o jakąs radę, w końcu musi mieć jakąs historię z Twoim tatą Smile
Monik - Sob 17 Maj, 2008 16:30
Temat postu:
Obroń ją. Kiedy ktoś będzie ją wyśmiewał lub coś jej robił to postaw się tej osobie. Ale to raczej tylko wtedy kiedy będzie mówiła tej osobie żeby dała spokój i przestała, bo czasem to mogą być tylko żarty i jak się wtrącisz to dziewczyna może spytać obrażona czy ktoś Cię o to prosił.
Magwill - Nie 18 Maj, 2008 18:28
Temat postu:
Monik napisał/a:
Obroń ją. Kiedy ktoś będzie ją wyśmiewał lub coś jej robił to postaw się tej osobie

No chyba, że jest popularna i wszyscy ją lubią. Smile
Monik - Nie 18 Maj, 2008 20:06
Temat postu:
Ale wiesz to nawet nie zależy od popularności, bo mogą to byś np przyjacielskie wygłupy po prsotu, ale takie które jej przeszkadzają Smile
Magwill - Pon 19 Maj, 2008 17:34
Temat postu:
Też może być, ale wiesz często Ci popularni to się śmieją razem z nimi, tyle już doświadczeń z tym miałam, no i w filmach też czasami...Wink biggrin

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group