Dzieci OnLine

Pomoc w lekcjach - Moc, energia, praca

Pink Panter14 - Nie 20 Kwi, 2008 13:30
Temat postu: Moc, energia, praca
Słuchajcie mam prośbe. Jutro mam sprawdzianz fizyki z pracy, mocy, energii potencjalnej i kinetycznej oraz z zasady zachowania energii. Moglibyście podać mi kilka zadań na poziomie klasy II gimnazjum, ponieważ od tego sprawdzianu zależy czy będę miała 5 czy 6 na koniec roku. Z góry dzieki
Akacja12 - Nie 20 Kwi, 2008 22:43
Temat postu:
Kup sobie zbiór zadań, albo poszperaj w internecie Smile
Czy to na prawde tak ważne 5 czy 6 ?
Pink Panter14 - Pon 21 Kwi, 2008 16:51
Temat postu:
No dla mnie w sumie ważne bo wybieram się do klasy o profilu fizyczno-chemiczno-biologicznym
PotworAreturn - Pon 21 Kwi, 2008 17:12
Temat postu:
to po co Ci zadania do klasy II gim?
Pink Panter14 - Pon 21 Kwi, 2008 18:18
Temat postu:
Ja już po drugiej klasie zmieniam szkołe i idę do gimnazjum po liceum do klasy bio-fiz-chem
PotworAreturn - Pon 21 Kwi, 2008 19:39
Temat postu:
Pink Panter14 napisał/a:
Ja już po drugiej klasie zmieniam szkołe i idę do gimnazjum po liceum do klasy bio-fiz-chem

Kompletnie nie wiem co napisalas :O
Pink Panter14 - Pon 21 Kwi, 2008 21:58
Temat postu:
nie zostaję do końcwa w moim gimnazjum tylko idę do takiego innego do klasy fizyczno-chemiczno-biologicznej i zależy mi na 6 z fizyki. Rozumiesz?
PotworAreturn - Pon 21 Kwi, 2008 23:20
Temat postu:
ok, rozumiem. Ale chyba nikogo nie obchodzi jaka masz ocene z tej fizyki (szczegolnie czy 5 czy 6) jezeli sie przenosisz. Co innego renomowane liceum, uczelnia wyzsza... moze wtedy braliby pod uwage ocene. Ale w gimnazjum?;/
Słupek - Wto 22 Kwi, 2008 00:31
Temat postu:
Każde liceum, nie tylko renomowane, liczy punkty m.in. na podstawie ocen z 4 przedmiotów. A szkoły wyższe nie patrzą na oceny szkolne, tylko na maturę (chociaż może są jeszcze konkursy świadectw, nie mam pojęcia).
PotworAreturn - Wto 22 Kwi, 2008 09:28
Temat postu:
No ale z tego co zrozumialam to ona jest w 2 gimnazjum i jak narazie to przenosi sie- rowniez do gimnazjum. Na wypracowanie sobie ocen, ktorymi zawalczy o dobre liceum ma jeszcze rok. Chyba, ze faktycznie nie zrozumialam, to mi wytlumaczcie, bo ona tak pisze, ze nadal mam watpliwosci w czym tkwi sedno... Wink
Pink Panter14 - Wto 22 Kwi, 2008 20:02
Temat postu:
dobrze zrozumiałaś, tylko musze mieć dobre oceny żeby tam się w ogóle dostać

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group