Dzieci OnLine

PRZYJA¬Ñ MI£O¦Æ - Ch³opak czy przyjaciele???

madzia091 - Czw 17 Kwi, 2008 19:45
Temat postu: Ch³opak czy przyjaciele???
Od pewnego czasu spotykam sie z bardzo fajnym ch³opakiem. Wszystko by³o by piêknie gdyby nie jego zazdro¶æ. Jak tylko zagadam do jakiego¶ ch³opaka przy nim to od razu robi mi aferê o to ¿e go zdradzam. Du¿o czasu spêdzam z moimi przyjació³kami i to te¿ mu sie nie podoba. Ostatnio kaza³ mi wybieraæ pomiêdzy nim, a moimi przyjació³kami. PROSZÊ DORAD¬CIE MI CO MAM ZROBIÆ.
PotworAreturn - Czw 17 Kwi, 2008 19:50
Temat postu:
Przyjaciele. Chlopaka sie ma, a przyjaciol sie ma cale zycie. poza tym skoro kaze Ci dokonywac TAKICH wyborow, to gowno za przeproszeniem wart taki "chlopak" Wink
madzia091 - Czw 17 Kwi, 2008 20:20
Temat postu:
Ale ja go bardzo kocham....
CHoCoLaTE - Czw 17 Kwi, 2008 20:51
Temat postu:
Wiêc podziel jako¶ czas miêdzy ch³opakiem a przyjació³mi.
PotworAreturn - Czw 17 Kwi, 2008 20:58
Temat postu:
Ale on najwyrazniej nie kocha Ciebie skoro stawia Cie przed takimi wyborami.
Akacja12 - Pi± 18 Kwi, 2008 09:57
Temat postu:
No musisz mu wyt³umaczyæ, ¿e przyjaciele s± dla Ciebie wa¿ni, i ¿e znasz ich d³u¿ej i powinien to uszanowaæ ;p je¿eli nie zrozumie, zostaw, po co siê mêczyæ... Btw. on nie ma kumpli ?
PotworAreturn - Pi± 18 Kwi, 2008 10:01
Temat postu:
Nie chodzi o meczenie sie nawet, ale wymagajac od Ciebie takich deklaracji okazuje Ci brak szacunku i chyba troche probuje Toba manipulowac Wink
Shaunri - Pi± 18 Kwi, 2008 22:22
Temat postu:
W jakim wieku jeste¶cie? Bez tej wiedzy nic nie jestem w stanie doradziæ.
opêtana - Pi± 18 Kwi, 2008 22:50
Temat postu:
PotworAreturn napisa³/a:
Przyjaciele. Chlopaka sie ma, a przyjaciol sie ma cale zycie.

...

//
'zostaw go', 'olej'. Jak dziewczyna jest zakochana, to go tak ³atwo nie zostawi. Nawet je¶li powinna go zostawiæ bo tak trzeba i to jest s³uszne czy co¶...
Mo¿e lepiej jak odwróci kota ogonem, i zacznie Jego szanta¿owaæ, Jemu stawiaæ warunki, to ciekawe co On by wybra³... chwile pomy¶li i zrozumie co zrobi³ nie tak jak trzeba.
PotworAreturn - Sob 19 Kwi, 2008 11:45
Temat postu:
Super, zwiazek oparty na szantazu... biggrin Gratuluje rady... Razz
Shaunri - Sob 19 Kwi, 2008 13:13
Temat postu:
Wbrew pozorom kole¿anko Areturn opêtana dobrze kombinuje, bo poprawnie zdaje sobie sprawê ¿e mi³o¶æ jest ¶lepa i wszelkie "rzuæ go" wal± pewnie w mur ignorancji. Wiêc takie rady to po nic s±.

Warto poszukaæ wiêc innego, lepszego rozwi±zania, czyli takiego które tak naprawdê co¶ by tu da³o.
PotworAreturn - Sob 19 Kwi, 2008 13:53
Temat postu:
Z pierwsza czescia posta sie zgodze, ale zwiazek oparty na "jak Kuba Bogu tak Bog Kubie" jest dla mnie paranoja Wink
Shaunri - Nie 20 Kwi, 2008 00:23
Temat postu:
Ale¿ oczywi¶cie popieram, pomys³ wrêcz idiotyczny, bo nie prowadzi do niczego dobrego : )

Nadal jednak nie wiem ile kole¿anka ma lat : )
Akacja12 - Nie 20 Kwi, 2008 22:46
Temat postu:
Mi wygl±da na rocznik 91 czyli 16-17.
Tzn. po nicku.
Shaleniec - Sob 26 Kwi, 2008 16:17
Temat postu:
oczywiscie ze przyjaciele, ale najlepiej to pojdzice na kompromis jakis, wytlumacz mu, ze nie chcesz rezygnowac ani z niego ze swoich znajomych. jak nie zrozumie to rzuæ ; p
Anonymous - Nie 27 Kwi, 2008 10:27
Temat postu:
Akacja12 napisa³/a:
Mi wygl±da na rocznik 91 czyli 16-17.
Tzn. po nicku.

No nie s±dzê ¿eby osoby w tym wieku mia³y takie problemy haha
Typowe dla 11,12,13-latek.
Magwill - Nie 27 Kwi, 2008 12:21
Temat postu:
Krótko :

PRZYJACIELE ! Smile
Shaunri - Nie 27 Kwi, 2008 16:45
Temat postu:
Natalie - Eeee, niby dlaczego ludzie "w tym wieku" mieliby nie mieæ takich problemów? Takie problemy zdarzaj± siê w ka¿dym wieku.

ha-ha...
Anonymous - Nie 27 Kwi, 2008 17:20
Temat postu:
madzia091 napisa³/a:
Jak tylko zagadam do jakiego¶ ch³opaka przy nim to od razu robi mi aferê o to ¿e go zdradzam.

madzia091 napisa³/a:
Ostatnio kaza³ mi wybieraæ pomiêdzy nim, a moimi przyjació³kami.

No daj spokój...
PotworAreturn - Nie 27 Kwi, 2008 19:49
Temat postu:
Takie problemy zdarzaja sie z 40 letnimi chlopami. Wiec nie bredz dziweczyno
Shaunri - Nie 27 Kwi, 2008 21:23
Temat postu:
Akurat w tym przypadku Areturn ma racjê Natalie - Rzek³bym nawet ¿e "¯ycia widaæ nie znasz", ale strasznie zgredowsko to brzmi ; )
CHoCoLaTE - Nie 27 Kwi, 2008 21:28
Temat postu:
PotworAreturn napisa³/a:
Takie problemy zdarzaja sie z 40 letnimi chlopami. Wiec nie bredz dziweczyno

By³o ostatnio w 'Rozmowach w toku' i kobieta jest gotowa wzi±æ rozwód, bo jej m±¿ z zazdro¶ci nawet z domu nie pozwala wychodziæ bez niego.
Blanka - Pon 28 Kwi, 2008 16:56
Temat postu:
co za kretyn... to jest tak ¿enadne, ¿e a¿ ¶mieszne. I Ty dziewczyno masz jeszcze w±tpiwo¶ci? Kto¶, komu chocia¿ troszkê na Tobie zalezy (bo nie ma tu co mówiæ o jakiejkolwiek formie mi³o¶ci) nie wymaga³by by¶ zostawi³a przyjació³. Facet ma mieæ do Ciebie szacunek i zaufanie. Jak nie ma- niech spieprza, ot co. Smile

Co do chorobliwej zazdro¶ci- czy tego przypadkiem siê jako¶ nie leczy? hm...
CHoCoLaTE - Pon 28 Kwi, 2008 17:51
Temat postu:
Blanka napisa³/a:
Co do chorobliwej zazdro¶ci- czy tego przypadkiem siê jako¶ nie leczy? hm...

Mo¿na u psychologa czy psychiatry.
Shaunri - Pon 28 Kwi, 2008 17:52
Temat postu:
Blanka - Szacunek i zaufanie nie maj± nic wspólnego z "tolerowaniem znajomych". Czarno-bielisz bym rzek³ : )
PotworAreturn - Pon 28 Kwi, 2008 20:04
Temat postu:
Tu chyba nie chodzi o tolerowanie znajomych a o posiadanie monopolu na te biedaczke, chlop chce miec wylacznosc i tyle Wink
Shaunri - Wto 29 Kwi, 2008 12:26
Temat postu:
Zwyk³a rzecz - nic nowego, nic dziwnego. Trzeba doj¶æ do kompromisu, a nie rzucaæ od razu, co to za rada? : )
opêtana - Wto 29 Kwi, 2008 18:58
Temat postu:
Mi sie jako¶ tak zdarzy³o, ze mój ch³opak strasznie nienawidzi³ moich przyjació³ i te¿ kaza³ mi wybieraæ, ale wysz³o tak, ¿e nie musia³am nikogo wybieraæ.

wg mnie z zazdro¶ci nie idzie sie wyleczyæ, ona jest i ju¿, bêdzie wraca³a zawsze
Magwill - Wto 29 Kwi, 2008 20:31
Temat postu:
Ka¿dy czasami jest zazdrosny o co¶, ale ten ch³opak, to na serio ma ¶wira, ¿eby wybieraæ pomiêdzy nim a przyjaciólmi, to jest chore, sory ale tego zostawiæ tak nie mo¿esz, na Twoim miejscu, rzuci³abym go.

Je¶li chodzi o zazdro¶æ o innych ch³opców to jest to normalne, ka¿dy ch³opak taki jest, z tego go nie wyleczysz, ale po kilku latach to oni bêd± siê ogladaæ za innymi dziewczynami, i chocia¿ wiêkszo¶æ kobiet tego nie robi, to ty masz prawo do ogl±dania siê za ch³opakami, nawet je¶li tego nie robi³a¶ Smile
PotworAreturn - Wto 29 Kwi, 2008 22:46
Temat postu:
Magwill napisa³/a:
Ka¿dy czasami jest zazdrosny o co¶, ale ten ch³opak, to na serio ma ¶wira, ¿eby wybieraæ pomiêdzy nim a przyjaciólmi, to jest chore, sory ale tego zostawiæ tak nie mo¿esz, na Twoim miejscu, rzuci³abym go.

To wcale nie jest chore, to sie zdarza czesciej niz myslisz
Magwill - Sro 30 Kwi, 2008 19:49
Temat postu:
Wiem, dlatego to jest chore Smile
cropper - Nie 11 Maj, 2008 18:23
Temat postu:
S³uchaj dziewczyno. On ciê testuje. Rzuæ go. Je¶li ch³opak ka¿e wybieraæ dziewczynie-to nie jest jej wart.
katien205 - Czw 28 Sie, 2008 13:26
Temat postu:
No trudna sprawa. To napewno nie ³atwe, ale wyt³umacz jemu, ¿e jego kochasz ale tak¿e swoich przyjació³ ! Oni s± dla ciebie wa¿ni i on. Je¿eli powie, ¿e nie mo¿esz siê spotykaæ z przyjació³mi to musisz zerwaæ z nim. To nie ³atwe. Ale to debil ! ! !

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group