Tajemnicza napisał/a: |
Chciec sobie mogą, jak szanuje i kocha to poczeka ;P |
Tajemnicza napisał/a: |
Chciec sobie mogą, jak szanuje i kocha to poczeka ;P |
CHoCoLaTE napisał/a: |
bo w tym wieku to chłopacy już chcą seksu. |
PotworAreturn napisał/a: |
nie ma takiego slowa jak chlopacy. |
Cytat: |
chłopak m III, DB. -a, N. ~kiem; lm M. ci ~acy, te -i, DB. -ów
1. <<dziecko płci męskiej; syn; chłopiec>> Mały, pięcioletni chłopak. Wesołe chłopaki baraszkowały. 2. pot. <<młody mężczyzna; młodzieniec>> Nasz instruktor to równy chłopak. Przyszły ładne, miłe chłopaki; rzadziej: przyszli ładni, mili chłopacy. 3. pot. <<młodzieniec z wzajemnością darzony sympatią, miłością przez dziewczynę; narzeczony, adorator (w stosunku do danej dziewczyny)>> To jej chłopak. Ona nie ma swego chłopaka. 4. przestarz. <<młody pracownik, np. w hotelu, zakładzie handlowym, rzemieślniczym itp.; praktykant, terminator; goniec; posługacz>> Chłopak sklepowy, stajenny. Chłopak od koni. Zatrudnić chłopaka na posyłki. Chłopak do butów <<przyrząd do zsuwania z nóg butów, zwłaszcza butów z cholewami>> |
Słupek napisał/a: |
Nie kłóć się ze mną, bo ja ZAWSZE mam rację. |
PotworAreturn napisał/a: |
Tez mam PWN i w mojej wersji jakos nie wystepuje forma 'chlopacy' |
Słupek napisał/a: |
Nie kłóć się ze mną, bo ja ZAWSZE mam rację. |
Magwill napisał/a: |
Przez całe, życie z tego co pamiętam, to każdy mój chłopak był w moim wieku, najwyżej o kilka miesięcy starszy hehe ![]() Na mnie ciągle lecą młodsi odemnie o kilka lat, nawet mi powiedzieli że mnie kochają ![]() |
Shaunri napisał/a: |
Magwill - Bardziej "prawdziwe" niż "śmieszne".
Podejście mężczyzny 30-o letniego do 16 letniej dziewczynki? <spada z krzesła> Słowo "uczucie" to mi chyba nawet przez gardło tu nie przejdzie : ) Czasem ludzka naiwność granic nie zna. |
Cytat: |
Dziewczyna w wieku 14 lat rzadko decyduje się na coś więcej.
|
Shaunri napisał/a: |
Akacja - Większość powie "norma, jasne", Ja powiem że to zaczątki pedofilii. 14 lat to co to jest? Dziecko z gimnazjum? 19 lat to chyba już dorosły facet na studiach, prawda? Porównajmy ich sobie, porównajmy potrzeby takiego 19 latka z potrzebami 14 latki i wyjdzie nam że tak naprawdę Ci ludzie nie powinni mieć ze sobą nic wspólnego.
A że "to w końcu o co chodzi", to wszyscy chyba dobrze wiemy... Duża częśc facetów ma dziwny pociąg do młodszych od siebie dziewczyn - i o ile rozumiem że człowieka w wieku 40 lat mogą pociągać 20-25 latki, to już nie rozumiem jak młodego mężczyznę mogą pociągać dzieci. A pociągają, co widać po wielu, wielu przykładach takich związków. Ja tam tu widzę tylko i wyłącznie pociąg seksualny, jak ktoś stara się zobaczyć coś więcej, to gratuluję : ) |