Angara napisał/a: |
ałożyłm ten temat by dowiedzieć się co zrobiłyście dostając pierwszą miesiączkę... |
Przynajmniej w czasie okresu brzuch mnie nic nie boli ![]() ![]() |
trinithi013 napisał/a: |
rano bbolał mnie brzuch,głowa,strasznie się czułam;byłam mocno osłabiona ale poszłam do szkoły...
z początku nie wiedziałam o co chodzi,martwiłam sie że jestem chora... lecz gdy poszłam do łazienki i zobaczyłam przesiąknięte majtki krwią....zrozumiałam;-) |
Kasia napisał/a: |
magwil cieszę się razem z tobą....
No ale jak jest świeży temat to .... Mam koleżankę która razem ze mną chodzi na dodatkowe zajęcia Angielskiego Rozmawiamy zawsze 10 min po angielskim Otóż chcę jej pomóc(jest w moim wieku) bo okres ma już TRZY TYGODNIE!!! No i mówię jej zeby poszła do lekarza no ale powiedziała ze jest zapisana na KTÓREGOŚ CZERWCA!!! jak mogę jej pomóc najbardziej szkoda mi jej bo nie nosi już 3 tygodnie krótkich spódniczek i wogle spódnic i normalnych bluzek( nosi długie) bo boi się ze jej przecieknie podpaska i będą się z niej śmiali itd. No to jak Pomożecie? |
@siex napisał/a: |
Też bym się nie wstydziła. Co to takiego wstydzić się mamy? |
violetLily napisał/a: |
To też ^. Teraz nie wie co mówi. |
Shaunri napisał/a: |
I dlatego w wieku 18 lat chcesz się wyprowadzić : )? Bo mama krzyczy : )? |
nasty_girl napisał/a: |
Taa.. i potem na budowę zapier***, żeby zarobić z 1000 zł na wynajem mieszkania i na życie. Lepiej się dzieciaku weź za naukę i doceń to co masz. |
Simon, źle chyba rozumniesz miano Matki ^^ . Ty myślisz, że dzień po 18-stce, w ogole każdy ma opinię mamy daleko? Ja raczej nie. |
Simon ty naprawdę chcesz zaraz po 18-stce wyporowadzić się z domu?
Bo nie wiem czego mam dziwne przeczucie, że jeszcze będziesz prosił jak zbity pies, o to, zeby Cię matka wpuściła za drzwi... Tobie sie wydaje tylko, że to tak hop-siup łatwo jak w simsach, będzie w prawdziwym dorosłym życiu.. |
Siemka! Założyłm ten temat by dowiedzieć się co zrobiłyście dostając pierwszą miesiączkę... Ja poszłam do łazienki patrze a na majtkach taka wielka czerwona plama, szczerze to strasznie się przestraszyłam... Pół godziny siedziałam i myślałam jak powiedzieć o tym mamie. W końcu poszłam na górę i siedziałam tak jeszcze z półgodziny zanim się odezwałam. Wkońcu zaczęłam coś mówić, ale zaczęłam od Kamili czyli : Mamo, wiesz że Kamila już dostałą okres? Mama: Tak? I później powiedziałam że na majtkach mam taką dużą plamę... Moja mama była zdziwiona ale dałą mi podpaske i był git. Przynajmniej w czasie okresu brzuch mnie nic nie boli ![]() ![]() |
@siex napisał/a: |
Ja nie jestem nią, ale wiem. Czujesz, że masz mokro i boli brzuch. |
No tak ^. Chyba, że jakaś infekcja ![]() |
Tremere napisał/a: |
przestancie juz bo to zalosne, zachowujecie sie jak dziwadla. teraz widze zapanowala moda na wytykanie sobie offtopow i oskarzanie o nabijanie postow. |
przestancie juz bo to zalosne, zachowujecie sie jak dziwadla. teraz widze zapanowala moda na wytykanie sobie offtopow i oskarzanie o nabijanie postow. |
No cóż, ja tylko odpowiadam. A niektórzy po prostu nie mają co robić więc wytykają innym jakieś sfiksowane głupoty ![]() Simon, zazdrość trzeba leczyć. Ja nie piszę tu dla nabijania postów. To ty chcesz w taki sposób ustalić, czego mam ich więcej od ciebie. Daj już sobie spokój. |
tak, tylko ze violet pisze NORMALNE posty, a ty chrzanisz 3 po 3 i kazdy twoj post jest z kosmosu. widzisz roznice? |
tak, tylko ze violet pisze NORMALNE posty, a ty chrzanisz 3 po 3 i kazdy twoj post jest z kosmosu. widzisz roznice? |
Słupek napisał/a: |
violetLily pisze jakby lepsze posty. |
nasty_girl napisał/a: |
![]() |
CHoCoLaTE napisał/a: |
A ja nawet nie wiedziałam, bo byłam na zakupach, a potem patrzę w domu - czerwona plama xD Dobrze, że miałam wkładkę ^^ A mamie powiedziałam od razu, nie wstydziłam się ![]() |
malgimirosz napisał/a: | ||
ja miałam niestety tak samo !!! |
quara99 napisał/a: |
ja miałam to samo, tylko że wkładka była za mała i mi majtki zaplamiło xD |