Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - mam problem..

ilore - Czw 24 Sty, 2008 16:24
Temat postu: mam problem..
Mam taki problem. Mianowicie ludzie postrzegają mnie jako dziwaka.. mam malo znajomych, nie, nie ubieram sie tak jak oni... Poprostu nie umiem sie dostosowac. Chciałbym, zeby ludzie mieli o mnie inne zdanie. I chce sie zmienic tylko nie wiem jak...
CHoCoLaTE - Czw 24 Sty, 2008 16:31
Temat postu:
A co jest w Tobie takiego, że mogą uważać Cię za dziwaka?
ilore - Czw 24 Sty, 2008 16:32
Temat postu:
nie wiem...
Shaunri - Czw 24 Sty, 2008 17:15
Temat postu:
No... Myślę że to jest pierwsza rzecz jaką powinieneś zrobić - dowiedzieć się co jest w Tobie takiego "innego". Bo w sumie może to być jakaś błahostka - jak ubiór, pogląd, czy jakaś inna pierdoła którą łatwo zmienić. Z drugiej jednak strony może na przykład być to cały twój charakter - A tutaj już jest większy problem.

Bez takich informacji sam nie rozwiążesz problemu jak i my nie będziemy mogli Ci pomóc : )
Słupek - Czw 24 Sty, 2008 19:36
Temat postu:
Shaunri, może Tobie łatwo jest zmienić pogląd, bo ja wolałbym mieć wszystkich przeciw sobie, taki ze mnie męczennik Smile
Shaunri - Czw 24 Sty, 2008 21:40
Temat postu:
No w sumie akurat jeśli chodzi o Ciebie to się nie dziwię ; )
miodek0071 - Sob 02 Lut, 2008 13:21
Temat postu:
A ja Ci dam inna rade:D
Mówisz, ze nie masz wielu przyjaciół, tzn. ze jakis masz ... Powiedz czy nie lepiej miec 3 przyjaciol takich dobrych, niz 30 takich co cie maja gdzies?

A to ze uwazaja cie za dziwaka.. Jejku po prostu źle to odbierasz... Ja tez kiedys myslalem ze uznaja mnie za dziwaka... Po prostu tak ci sie tylko wydaje, a jak naprawde tak jest to ci zazdroszcza xD aha no i moglbys podac jakis przyklad kiedy poczules ze jestes "dziwakiem"?
Shaunri - Sob 02 Lut, 2008 19:16
Temat postu:
Mówisz, ze nie masz wielu przyjaciół, tzn. ze jakis masz ... Powiedz czy nie lepiej miec 3 przyjaciol takich dobrych, niz 30 takich co cie maja gdzies?

True, true, tylko że takich rzeczy można dowiedzieć się tylko z doświadczenia - niestety : )
miodek0071 - Sob 02 Lut, 2008 19:50
Temat postu:
ta... ja sie przekonałem.. mieszkałem 13 lat w jednym mieście , potem przeprowadzka. Powiem szczerze, że mam naprawde w starym mieście od groma przyjaciół i wszyscy są "lojalni", czyli dalej utrzymuje z nimi kontakt itp. A teraz tu gdzie mieszkam? LOL, tacy qmple ze jak przychodzi co do czego to mówią byebye ;/ Dlatego, regularnie odwiedzam stare moje miasto. I wiecie co? Ufajcie swoim przyjaciołą, które znacie troche czasu, bo naprawde warto.. Ja raz nie zaufałem i żałuje..(naszczęscie wszytko naprawilem xD )
Dobra ale robie taki offtopic biggrin
Pamietaj, prawdziwy qmpel, nie bdzie sie patrzał jaki jesteś... Tak samo prawdziwa milośc...
smoczek250 - Nie 03 Lut, 2008 19:27
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
dowiedzieć się tylko z doświadczenia - niestety : )

z tym masz prawdziwą rację. Sam się o tym ostatnio dowiedziałem. Lecz skutki tego widać do dzisiaj...
miodek0071 - Nie 03 Lut, 2008 21:33
Temat postu:
Z doświadczenia? A co cię spotkało?

Bo ja nie zaufałem kumplowi o głupie 50zł, a teraz żaluje... Co prawda żyjemy w zgodzie i pomagaym sobie itp.[mieszkamy w innych mistach, ale niedaleko], ale mogło byc dużo lepiej, teraz wiem, że kumplą trzeba ufac...
smoczek250 - Pon 04 Lut, 2008 17:01
Temat postu:
jeżeli chodzi o moje doświatczenie to szkoda gadać... a po za tym nie mam ochoty ani się tobie spowiadać ani pisac xD
Kurz - Sro 19 Mar, 2008 19:23
Temat postu:
ilore napisał/a:
nie wiem...

To po co piszesz?
ilore napisał/a:
Mam taki problem. Mianowicie ludzie postrzegają mnie jako dziwaka.. mam malo znajomych, nie, nie ubieram sie tak jak oni... Poprostu nie umiem sie dostosowac. Chciałbym, zeby ludzie mieli o mnie inne zdanie. I chce sie zmienic tylko nie wiem jak...

Mnie też postrzegaja za dziwaka, ale właśnie za to mnie lubią.
Tylko nie wiem dlaczego, jak słuchacz black/death/trash/ghotic/power metalu i odmian to ludzie od razu twierdzą, że jesteś dziwny.,..
W nowej szkole też nie mam wieluprzyjaciół a aktualnie przeżywam kryzys osobowości i tylko dziewczyny z klasy ze mną zostały.

Nie. Nie jestem emo.
PotworAreturn - Sro 16 Kwi, 2008 15:41
Temat postu:
Za kilka lat docenisz swoj indywidualizm, Nie zmieniaj tego!!

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group