Magwill napisał/a: |
Ja lubię szkołe do której aktualnie chodze, mniej zadają, uczą się prostych rzeczy i nauczyciele mają inne podejście do dzieci ![]() |
Słupek napisał/a: |
Jeśli jedna szkoła uczy rzeczy trudniejszych, a druga samych banałów to wszystko w porządku, ale jeśli wszystkie szkoły w państwie mają narzucony program lekki i niewymagający (albo w drugą stronę - katowanie debili rzeczami bardzo skomplikowanymi), to już coś nie gra. |
To, że każdy wtedy może znaleźć szkołę na miarę swoich chęci i możliwości. Znam ludzi, którzy swoje szkolne lata po prostu zmarnowali bo albo im się nie chciało albo byli za tępi. Na pewno korzystniej dla nich byłoby iść od razu do zawodówki albo na jakieś praktyki, zamiast kombinować jak pozaliczać wszystko na 2 (a jak się nie udało, to dodatkowy zmarnowany rok). |
Jeśli jedna szkoła uczy rzeczy trudniejszych, a druga samych banałów to wszystko w porządku, ale jeśli wszystkie szkoły w państwie mają narzucony program lekki i niewymagający (albo w drugą stronę - katowanie debili rzeczami bardzo skomplikowanymi), to już coś nie gra. |
nasty_girl napisał/a: |
Potwora, to ty? ![]() |
PotworAreturn napisał/a: |
No ja juz mam wszystko zalatwione na szczescie ![]() ![]() |
5klasistka napisał/a: |
U mnie to z tymi zajęciami dodatkowymi i tak wszystko trwa do 17... ![]() |
Chippy napisał/a: |
Mają komputry w szkole. |
SIMON300195 napisał/a: | ||
Dobra Chippy ale zajęcia dodatkowe to się chyba uczy się a nie siedzi na dziecionline ;/ |
Dazul napisał/a: |
5klasistka .. no wiesz, 5 klasa nie jest taka trudna .. ale spoko |