| Shaunri napisał/a: |
| miodek - Fajnie, do czasu aż przyjdziesz narąbany jak messerschmitt do domu : ) |
| smoczek250 napisał/a: |
| sposób nawet dobry. Tylko kolegom już rujnujesz opinie u swoich starych jak przychodzisz upity do domu. |
| miodek - Fajnie, do czasu aż przyjdziesz narąbany jak messerschmitt do domu : ) |
| miodek0071 napisał/a: |
| Dlaczego? Już nie raz była, że przychodziłem [cenzura], mówiłem, że jedno piwko.. Starzy myślą, że to prawda xD a cały czas się zgadzają co do tych qmpli, bo myślą, że przy nich więcej niż jedno nie wypije... |
| Słupek napisał/a: |
| Istnieją ludzie tak naiwni? |
| Nie obrażaj mi tu moich rodzicó |
| Wiesz nie mam ochoty na dalszą rozmowę z Tobą... NIekompetencja? Oczywiscie, nie dadzą mi nigdy spróbowac alkoholu, sie jeszcze kiedyś uchleje na smierc, a tak stopniowe to sie naucze! Że ty masz jakies zle doswiadczenia, to zaloz topic " MOje przezycia" i se pisz!! Taka cwana bo dziewczyna i na forum? Od nikogo w ryj nie dostaniesz? LoL |
| smoczek mnie uprzedził, |
| nasty_girl napisał/a: |
| rodzic jak chce.. to zauważy. |
| Wcale że nie smoczku - po prostu większość rodziców w XXI wieku (A przynajmniej mam taką nadzieję) zdaje sobie sprawę że walka z imprezami, alkoholem i innymi takimi pierdołami to jak walka z wiatrakami : ) |
| Cytat: |
| Wcale że nie smoczku - po prostu większość rodziców w XXI wieku (A przynajmniej mam taką nadzieję) zdaje sobie sprawę że walka z imprezami, alkoholem i innymi takimi pierdołami to jak walka z wiatrakami : ) |
| Z jednym sie zgadzam... Papierosy = samo zło |
| Cytat:
Z jednym sie zgadzam... Papierosy = samo zło Nie zgadzam się z Tobą w tej kwestii kilka razy dziennie Chyba, że akurat sobie jakąś dłuższą przerwę robię. |
| Bo piszesz to samo juz z 3raz, tylko w innej formie;/ |
| smoczek250 napisał/a: | ||
jak widzisz i tak nie dotarło. |
| A skoro nie dociera, to twoja wina, że nie umiesz wytłumaczyc |
| wielki |
| SMOCZEK TY PSI FILOZOFIE, CZEPIASZ SIE JAK SROKA GÓWNA, TAKI CWANY, ŻE STARSZY? MAM SIĘ CIEBIE BAC! ZAPRASZAM! WYSKOCZ CWANIAKU...
|
| ZAPRASZAM! WYSKOCZ CWANIAKU... |
| ... |
| smoczek250 napisał/a: | ||
przestraszyłeś się? czy ktoś ci kazał? |
| Gdybym była modem, dałabym wam już po ostrzeżonku ;p |
| Magwill napisał/a: |
| Ludzie, SPOKUJ, znów się wojna toczy, czy wy myślicie, że niektórzy tutaj chcą tego słuchać, na każdym temacie ciągle się o coś kłócicie!
Proszę! |
| Magwill napisał/a: |
| Bardzo mi się podoba |