Dzieci OnLine

SEKS - Prosze o szybką odpowiedz.

kamus07 - Sro 05 Gru, 2007 19:49
Temat postu: Prosze o szybką odpowiedz.
Hej. Miesiąc temu się 'kochałam' z chłopakiem. Bo to nie było tak do końca. On we mnie nie wchodził. I było to bez zabezpieczenia. No, ale zaczął mi sie spóźniać okres. I wogole brzuch mnie bolał. Więc poszłam do ginekologa. Ale ona mi nic nie powiedziała.. Powiedziała, że okres dostane i mi dała tabletki na jego wywołanie.. Kumpela mi powiedziała, że nawet jak byłam u lekarza to mógł mi nie powiedzieć,że jestem w ciąży.. Ze względu na wiek (15lat).. Okresu nadal nie mam, tabletki biorę. Brzuch mnie niby mniej boli.. Raczej nie miałam wtedy dni płodnych. Na 90%. Pytałam nawet chłopaka czy coś czuł czy coś, a on, ze nie.. I ja mu wierze, bo szczerze nie zdąrzyło do niczego tak dojść, bo byśmy zostali nakryci Smile

Panikuje?

Odpiszcie..

Ps. Może i sobie trochę wmawiam.. Ale to dlatego, że sie boje.. Testu nie kupie!
Shaunri - Czw 06 Gru, 2007 06:01
Temat postu:
Chciało się włazić pod chłopaka - Niech się zachce kupić test. Ewentualnie go wyślij.

Poza tym chciałem zwrócić uwagę że jeśli nie doszło do stosunku to szansa zajścia w ciążę wynosi... No... Można by powiedzieć że wygrałabyś w totka ; )

Równie dobrze - jeśli np. pchał paluszki zawzięcie tam gdzie nie trzeba - mogłaś dostać zapalenia pochwy, jakiegoś podrażnienia śluzówki, whatever - Ciąża nie musi mieć z tym nic wspólnego. Jeśli ból brzucha będzie się przedłużał idź do ginekologa jeszcze raz, a wcześniej kup test ciążowy, ewentualnie wyślij chłopaka, niech Ci ufunduje.

Bać się specjalnie czego nie masz, jeśli nie doszło do zbliżenia to możliwość zajścia w ciążę jest bardzo niewielka, jednak trzeba zakładać że żadnych głupoty w stylu "Kochanie, to jest sperma, widzisz? Patrz, a teraz ląduje w tooooobieeeee <sruuu, paluszek robi samolocik z lądowaniem>" - Jeśli zachowaliście względną ostrożność, to bać się czego nie ma.

PS: Och, już widzę tych obrońców światłości którzy zaczną truć, że jesteś za młoda ; )
Koźi - Czw 06 Gru, 2007 08:32
Temat postu:
Następnym raze trzeba sie zabezpieczyć a nie iśc na żywca albo niech chlopak zalozy foliowy worek na freda
Słupek - Czw 06 Gru, 2007 17:38
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
"Kochanie, to jest sperma, widzisz? Patrz, a teraz ląduje w tooooobieeeee <sruuu, paluszek robi samolocik z lądowaniem>"

Ogłaszam to oficjalną najlepszą metodą zapłodnienia od czasów poczęcia z tzw. Ducha Św. Mr. Green
Shaunri - Czw 06 Gru, 2007 17:49
Temat postu:
Och, moja artystyczna wena została doceniona : )
Akacja12 - Czw 06 Gru, 2007 20:50
Temat postu:
To było zdecydowanie sweeet ^^
Camilla - Sob 08 Gru, 2007 17:16
Temat postu:
Shaunri ty to masz pomysły dobre Smile
DSdonia - Sro 16 Sty, 2008 12:35
Temat postu:
Dlaczego nie kupisz testu? Ja myślę, że to najlepsze rozwiązanie.
Też głupio mi było kupić go. Ale trafiłam akurat na bardzo miłą farmaceutkę Smile
Później jest jeszcze stres związany ze zrobieniem testu. Ja się bardzo bałam... Ale wyszedł negatywny i wszystko jest w porządku Wink

Życzę szczęścia pzdr!:*
Shaunri - Sro 16 Sty, 2008 15:56
Temat postu:
Wątek nieaktualny : P
Camilla - Sro 16 Sty, 2008 16:49
Temat postu:
ludzie a czego się bać poprostu sikasz na test po sprawie no jaka tu filozofia??? nierozumiem
nasty_girl - Sro 16 Sty, 2008 18:20
Temat postu:
haha, samo zrobienie testu to nic, ale myślę że do 12 latki to nie dotrze.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group