miodek0071 napisał/a: |
lękajcie sie MODY i ADMINI |
smoczek250 napisał/a: |
twierdzisz że ja żartować nie potrafię? Który dziewczynę rozbawia tematami o Masturbacji ![]() |
A ja mam lepsze tematu do śmiechu niż masturbacja... |
smoczek250 napisał/a: | ||
prosimy, pisz ![]() |
A słyszałeś kiedyś o żartach sytuacyjnych?
Z masturbacji śmieją się 3 letnie dzieci |
Skoro masturbacja jest taka zabawna, to czemu skecze nie są o masturbacji? A, i nie odpisuj dlatego, że to nie wypada... Rozśmieszyc kogoś nie poruszając tematów seksualnych, to jest wyczyn ;/ |
Ludzie wstydzą się rozmawiać, rozśmieszać i ogólnie brzydzą się masturbacji? Pytasz dlaczego? Bo tak np. tylko 1/4 polaków wie co to naprawdę znaczy. |
Cytat: |
Tak słyszałem. A co do trzyletnich dzieci to się nie zgodzę - nie wiedzą o co chodzi. |
A kawały związane z seksem, masturbacją - które ogólnie dotyczą miejsc intymnych są śmieszne - chcesz przykładu? Poszukaj w necie - jest ich setki. A co moich kawałów o masturbacji to właśnie były sytułacyjne. |
sytułacyjne. |
Czyli powodem sa media(jak dla mnie) |
ak dla mnie wiecej osob wie co to masturbacja, osobiscie nie znam nikogo kto by nie wiedzial. Brzydza sie? Watpie... Po prostu to nie ma sensu, wyjsc na srodke i zaczac opowiadac o nie wiadomo czym...Nikt by ich nie sluchal, baaa... Nikt by ich nawet na wystep nie zaprosil. Czemu? Telewizja, w TV nie mozna puszczac takich rzeczy. Czyli powodem sa media(jak dla mnie) |
taa... ja jestem z (z)dolnego ślonska ? Nie
ja jestem z (z)Dolnegośląska I pisze się sytuacyjne xD tak samo jak klaun... Najczęscie jak jest obok siebie a i u to sie wymawia ł , to się nazywa uproszczenie (grupy) samogłoskowej, albo po prostu uproszczenie wymowy xD |
zresztą szkoda pisać. |
Szkoda mi ciebie;/ |
Ja się nie kłóce... rozmawiam... A w jaki sposób? smoczek sam wybrał... |