Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - imprezaa..

elOkG - Nie 02 Gru, 2007 16:26
Temat postu: imprezaa..
;o
CHoCoLaTE - Nie 02 Gru, 2007 19:59
Temat postu:
Jak głupia świnia, która nie może żyć bez seksu i robi to z kim popadnie Mr. Green
Słupek - Nie 02 Gru, 2007 20:21
Temat postu:
Jak Tommy Lee Jones w Ściganym.
miodek0071 - Sob 02 Lut, 2008 20:33
Temat postu:
no comment -.- po co trzymac ten post, skoro pierwsz wypowiedz jest skasowana?
oj, ja nowe, ale bd was pilnował, także lękajcie sie MODY i ADMINI Smile
smoczek250 - Nie 03 Lut, 2008 16:08
Temat postu:
miodek0071 napisał/a:
lękajcie sie MODY i ADMINI

]
To nie ich wina że koleś jest niemądry i nie oczekuje dalszej pomocy. :/
miodek0071 - Nie 03 Lut, 2008 16:44
Temat postu:
To bylo powiedziane żartem... ale ok, każdy jak kto lubi biggrin
smoczek250 - Nie 03 Lut, 2008 19:19
Temat postu:
twierdzisz że ja żartować nie potrafię? Który dziewczynę rozbawia tematami o Masturbacji biggrin
miodek0071 - Nie 03 Lut, 2008 21:50
Temat postu:
smoczek250 napisał/a:
twierdzisz że ja żartować nie potrafię? Który dziewczynę rozbawia tematami o Masturbacji biggrin

Po pierwsze: Grałem w kabarecie xD
Po drugie: Rozmieszanie dziewczyny to nie problem Razz A ja mam lepsze tematu do śmiechu niż masturbacja... Z tego każdy się śmieje..lolz;/ Więc to za proste xD
Po trzecie: Dobrze, że masz poczucie humoru, to nas łączy xD
smoczek250 - Pon 04 Lut, 2008 16:54
Temat postu:
miodek0071 napisał/a:
A ja mam lepsze tematu do śmiechu niż masturbacja...

prosimy, pisz Wink
miodek0071 - Wto 05 Lut, 2008 15:34
Temat postu:
smoczek250 napisał/a:
miodek0071 napisał/a:
A ja mam lepsze tematu do śmiechu niż masturbacja...

prosimy, pisz Wink

A słyszałeś kiedyś o żartach sytuacyjnych?
Z masturbacji śmieją się 3 letnie dzieci, a nie dojrzały emocjonalnie człowiek...;/ Skoro masturbacja jest taka zabawna, to czemu skecze nie są o masturbacji? A, i nie odpisuj dlatego, że to nie wypada... Rozśmieszyc kogoś nie poruszając tematów seksualnych, to jest wyczyn ;/
Słupek - Wto 05 Lut, 2008 16:08
Temat postu:
http://pl.youtube.com/watch?v=FWzOQTFwRBE
Mnie to śmieszy (3 sezony wymęczyłem), ale moja dojrzałość emocjonalna jest kwestią dyskusyjną Rolling Eyes
miodek0071 - Wto 05 Lut, 2008 16:17
Temat postu:
dobry ten filmik xD
Ale to jest troche w innym sensie... Bo tu smieszne jest to ze koles uczy dziecko o masturbacji, i to w jaki sposob uczy to dziecko, a nie sama masturbacja...
Słupek - Wto 05 Lut, 2008 16:22
Temat postu:
Jak opowiadam dowcip o Żydach, Murzynach czy Papieżu (dobór postaci celowy), to też śmieszny jest dowcip, a nie ogół Żydów.
miodek0071 - Wto 05 Lut, 2008 17:28
Temat postu:
Ale kawał moze byc o zydach... Jesli opowiadasz go tlyko zeby byl smieszny, a nie z prywatnych pobudek(nienawisc, rasizm itp.) To czemu nie? Nasz papiez (JP2) [Panie świec nad jego dusza] napewno chętnie by się z takich pośmial, ponieważ był wyluzowanym i naprawde super człowiekiem...
Wszystkie w granicach rozsądku
smoczek250 - Wto 05 Lut, 2008 19:01
Temat postu:
miodek0071 napisał/a:
A słyszałeś kiedyś o żartach sytuacyjnych?
Z masturbacji śmieją się 3 letnie dzieci

Tak słyszałem. A co do trzyletnich dzieci to się nie zgodzę - nie wiedzą o co chodzi. A do starszych także nie bo często uważają to za zabawne czemu: (powiem po cytacie)

miodek0071 napisał/a:
Skoro masturbacja jest taka zabawna, to czemu skecze nie są o masturbacji? A, i nie odpisuj dlatego, że to nie wypada... Rozśmieszyc kogoś nie poruszając tematów seksualnych, to jest wyczyn ;/

Dlaczego nie ma w skeczach? Bo nie wypada? Np. z prezydenta też a mimo tego jest i setki.
Ludzie wstydzą się rozmawiać, rozśmieszać i ogólnie brzydzą się masturbacji? Pytasz dlaczego? Bo tak np. tylko 1/4 polaków wie co to naprawdę znaczy. A kawały związane z seksem, masturbacją - które ogólnie dotyczą miejsc intymnych są śmieszne - chcesz przykładu? Poszukaj w necie - jest ich setki. A co moich kawałów o masturbacji to właśnie były sytułacyjne.
miodek0071 - Wto 05 Lut, 2008 20:48
Temat postu:
smoczek250 napisał/a:

Ludzie wstydzą się rozmawiać, rozśmieszać i ogólnie brzydzą się masturbacji? Pytasz dlaczego? Bo tak np. tylko 1/4 polaków wie co to naprawdę znaczy.

Jak dla mnie wiecej osob wie co to masturbacja, osobiscie nie znam nikogo kto by nie wiedzial. Brzydza sie? Watpie... Po prostu to nie ma sensu, wyjsc na srodke i zaczac opowiadac o nie wiadomo czym...Nikt by ich nie sluchal, baaa... Nikt by ich nawet na wystep nie zaprosil. Czemu? Telewizja, w TV nie mozna puszczac takich rzeczy. Czyli powodem sa media(jak dla mnie)

Cytat:
Tak słyszałem. A co do trzyletnich dzieci to się nie zgodzę - nie wiedzą o co chodzi.

Nie chodzilo mi doslownie o dzieci ktore maja 3 latka, tylko o ludzi ktorzy zachowuja sie jak dzieci. Przenosnia to sie nazywa...

Cytat:
A kawały związane z seksem, masturbacją - które ogólnie dotyczą miejsc intymnych są śmieszne - chcesz przykładu? Poszukaj w necie - jest ich setki. A co moich kawałów o masturbacji to właśnie były sytułacyjne.

Nie kazdy kawal jest smieszny... O blondynkach tez sa miliony kawalow w necie, wiec tu nic nie dowodisz. Kawał o masturbacji sytuacyjny? To ciekawe o czym byl;/

Cytat:
sytułacyjne.

taa... ja jestem z (z)dolnego ślonska ? Nie
ja jestem z (z)Dolnegośląska
I pisze się sytuacyjne xD
tak samo jak klaun... Najczęscie jak jest obok siebie a i u to sie wymawia ł , to się nazywa uproszczenie (grupy) samogłoskowej, albo po prostu uproszczenie wymowy xD
Słupek - Wto 05 Lut, 2008 22:04
Temat postu:
miodek0071 napisał/a:
Czyli powodem sa media(jak dla mnie)

Redaktorzy [/i]Nie[/i] gustują w takiej tematyce, a jednak pismo się sprzedaje.
smoczek250 - Sro 06 Lut, 2008 14:40
Temat postu:
krytyka jest słodka... Wink

miodek0071 napisał/a:
ak dla mnie wiecej osob wie co to masturbacja, osobiscie nie znam nikogo kto by nie wiedzial. Brzydza sie? Watpie... Po prostu to nie ma sensu, wyjsc na srodke i zaczac opowiadac o nie wiadomo czym...Nikt by ich nie sluchal, baaa... Nikt by ich nawet na wystep nie zaprosil. Czemu? Telewizja, w TV nie mozna puszczac takich rzeczy. Czyli powodem sa media(jak dla mnie)

Ludzie brzydzą się takich tematów. Jak dobrze poszukasz znajdziesz na tym forum wiele nie mówiąc o necie. A co do "osobiscie nie znam nikogo kto by nie wiedzial" mało ludzi znasz, a zresztą chodziło mi o przenośnię. Ludzi wiedzą. gdzie się to robi, jak itp. Ale tak na prawdę nie wiedzą co to znaczy, że uzależnia. A co do żartów to niektóre sprzedają się świetnie.

miodek0071 napisał/a:
taa... ja jestem z (z)dolnego ślonska ? Nie
ja jestem z (z)Dolnegośląska
I pisze się sytuacyjne xD
tak samo jak klaun... Najczęscie jak jest obok siebie a i u to sie wymawia ł , to się nazywa uproszczenie (grupy) samogłoskowej, albo po prostu uproszczenie wymowy xD

Tak to był sytuacyjny kawał, szczegółów nie będę zdradzać. _ nie muszę się spowiadać a
zresztą szkoda pisać.
miodek0071 - Sro 06 Lut, 2008 16:45
Temat postu:
smoczek250 napisał/a:

zresztą szkoda pisać.

Szkoda mi ciebie;/
smoczek250 - Sro 06 Lut, 2008 18:34
Temat postu:
miodek0071 napisał/a:
Szkoda mi ciebie;/

Pisałem, Nie odzywaj się tak bo to jest forum, a nie szkolna przezywanka.
Shaunri - Sro 06 Lut, 2008 19:43
Temat postu:
Koledzy, nie kłócimy się : )
miodek0071 - Sro 06 Lut, 2008 19:57
Temat postu:
Ja się nie kłóce... rozmawiam... A w jaki sposób? smoczek sam wybrał...
Shaunri - Sro 06 Lut, 2008 20:15
Temat postu:
W takim razie przestań rozmawiać, zacznij konwersować : )
smoczek250 - Sro 06 Lut, 2008 20:57
Temat postu:
miodek0071 napisał/a:
Ja się nie kłóce... rozmawiam... A w jaki sposób? smoczek sam wybrał...

Nie, mylisz się i tym razem. Ja się nie denerwuję i podchodzę spokojnie.
Już jak wcześniej psiałem chce zgody (nie wiadomo w czym). Nie mam zamiaru rozbrajać forum.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group