cropper napisał/a: |
Dobra no ale... o co chodzi? po co mi to? Dzieci co to mają raczej tego forum nie czytają ani ich rodzice? Baaaaardzo mi to przeszkadza. Za chwile założe temat pod tytułem: Grypa- objawy i przyczyny. |
Dobra no ale... o co chodzi? po co mi to? |
Lol te dzieci nie wiedzą o tym. Żyją w miare normalnie, cieszą się bawią. wchodzą na forum czytają i ich życie lega w gruzach. potem tracą nadzieję. Dzieci nie są głupie (lol) |
Monik napisał/a: |
No i dobrze, zareagowałbyś tak i jeśli wykryłbyś tą chorobę, to może i życie nie byłoby już najlepsze, ale lepiej zacząć leczyć coś jak najwcześniej, niż w nieświadomości czekać na pierwsze drastyczne objawy i śmierć. |
Bożena napisał/a: |
Słupek świetnie podsumował ten temat, więc go zamykam.
Od diagnozowania i leczenia są lekarze. Takie posty mogą wyrządzić więcej szkody niż pożytku. Dzieci zaczną dopatrywać się u siebie czegoś, czego nie ma i mogą bardzo różnie zareagować. Za kolejne posty z cyklu "Poszukaj u siebie takich objawów", wchodzenie w kompetencje rodziców i lekarzy, rady dotyczące przyjmowania leków na zasadzie "dla mnie pomogło..." będą skutkowały ostrzeżeniem bez wcześniejszego upomnienia. |
Nikita napisał/a: |
Wczesne wykrycie tego schorzenia jest bardzo ważne, a żadne bilanse przeprowadzone w szkołach tego nie wykryją, bo wiedza polskich lekarzy jest znikoma. |