Dzieci OnLine

Webdesign Grafika Pomoc - front page

xxx7 - Pon 28 Lip, 2003 17:14
Temat postu: front page
słyszałam że front page, to jeden z najlepszych i najłatwiejszych programów do robienia stron internetowych. mam tylko jeden problem. nie wiem skąd moge go wziąć? czy można go ściągnąć z netu? aa..i jeszcze jedno.. nie mam go w pakiecie Office..
Tim - Pon 28 Lip, 2003 17:50
Temat postu:
Osobiście polecam pajączka Font Page obiło mi sie o uszy ale nigdy nie używałem Wink
Anonymous - Pon 28 Lip, 2003 18:11
Temat postu:
Je, tam, najlepszy jest notatnik biggrin Pająk to [cenzura] biggrin A Front Page jest niezły, ale nie lepszy od notatnika.
yenk - Pon 28 Lip, 2003 18:29
Temat postu:
Ja polecam pajączka. Ma kolorowanie składni, czego nie posiada front page. I jeśli ktoś chce stworzyć coś, żeby nie było to zakałą, niech zabierze sie za nauke html-a. A później grafika i wiele innych przydatnych języków programowania. Zabierz się za pajączka lub za notatnik

PS: Microsoft Frontpage legalnie nie można ściągnąć z internetu
xxx7 - Wto 29 Lip, 2003 15:08
Temat postu:
ja znam html'a ale dla mnie to 'czarna magia' nie mam cierpliwości do tego..
Anonymous - Wto 29 Lip, 2003 15:28
Temat postu:
Wiem! Kicia, Kicia, Kicia!
KICIA RLZ!
Można nią robić w HTML-u ale nie czeba!
Możesz ją ściągnąć z www.dzieci.best.pl .
yenk - Wto 29 Lip, 2003 16:31
Temat postu:
Olka7 napisał/a:
ja znam html'a ale dla mnie to 'czarna magia' nie mam cierpliwości do tego..

skoro dla Ciebie to 'czarna magia' to nie możesz mówić, że znasz html
Kisiel - Nie 30 Lis, 2003 23:20
Temat postu: Re: front page
Olka7 napisał/a:
słyszałam że front page, to jeden z najlepszych i najłatwiejszych programów do robienia stron internetowych. mam tylko jeden problem. nie wiem skąd moge go wziąć? czy można go ściągnąć z netu? aa..i jeszcze jedno.. nie mam go w pakiecie Office..

Jasne ze mozesz z neta. KaZaA i iMesh oraz stronki warezowe sluza pomoca.
Gościówa - Sro 03 Gru, 2003 17:53
Temat postu: front page
Ja swoją strone robiłam tylko w nontatniku i dla mnie przynajmniej jest to najwygodniejszy sposób. Są oczywiście róznego rodzaju programy dla tych co znają mało lub wogóle hmtl-a. Ale dla tych co go znają to polecam notatnik bo możn zrobić najwięcej i dobrze. Front page mozna ściągnąc za darmo tylko nie znam adresu strony. życze miłego prowadzenia www! :]
Mała - Sro 03 Gru, 2003 20:36
Temat postu:
najelpsze strony sa w pop ezHTML najlepszy edytor! Robie w nim juz kilka lat. wlasnie przygotowuje w nim stronke! biggrin
pozdrawiam

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group